Sådan opretter du et budget for at ansætte en Flutter-udvikler

Learn how to best plan your budget for hiring a Flutter developer. Understand what factors affect cost, from the location and experience of the developer to the complexity of the project and the chosen engagement model. Get tips to reduce costs and optimize your app development project with Flutter.

2. juni 2023

5 minutter

a man

Planlægning af dit budget for ansættelse af en Flutter-udvikler

Two guys, developers, sitting in the office, at the desk, working on their laptops with sunny background and comfortable atmosphere.

Når det kommer til at ansætte en Flutter-udvikler, er ansættelsesbudgetterne meget forskellige. Det betyder, at det kan koste dig alt fra 150.000kr til 1.500.000. Hvis du er en nystartet virksomhed, vil du sandsynligvis have et begrænset budget til at ansætte en Flutter-udvikler.


Alligevel vil den faktiske pris afhænge af mange faktorer. Af den grund er der nogle regler at følge, uanset virksomhedens størrelse. Når det kommer til spørgsmålet om at skabe et budget for ansættelse af en Flutter-udvikler.

Hvor meget koster det at hyre en Flutter-udvikler?

Før vi beslutter os for at lave et budget for en Flutter-udvikler, skal vi vide, hvad der påvirker udviklerens pris.


Svaret vil afhænge af et par faktorer, og de er:


  • Placering af din Flutter-udvikler;


  • Års erfaring og færdighedssæt;


  • Projekters unikke og kompleksitet;


  • Engagementsmodel.


Disse faktorer er meget vigtige, og det er vigtigt at kende dem, før du laver et budget. For at lære mere om det, tjek de faktorer, der påvirker omkostningerne ved at ansætte en Flutter-udvikler.

Hvordan kan Flutter hjælpe med at sænke omkostningerne ved at udvikle mobilapps?

 Two Flutter developers and colleagues, a businessman and a businesswoman sitting at the office and writing codes on their computers at the desk on a bright, shiny day.

Flutters kvaliteter og muligheder placerer den blandt de mest skalerbare og omkostningseffektive rammer. Her er en oversigt over Flutters egenskaber, der gør den ideel til dit app-projekt:


Reduktion af flagertestomkostninger


Flutter er blandt de få frameworks, der har indbygget testsupport. Det tilbyder udviklere en række forskellige testmuligheder, som f


  • Widget afprøvning,


  • Integration afprøvning;


  • Afprøvning af enhed og mere.


Desuden, fordi Flutter tilbyder en kodegenanvendelighedsfunktion, reducerer det testomkostningerne


Open source-funktion


Flutter er gratis at bruge og repræsenterer en open source. Som et resultat behøver du ikke betale et Flutter-licensgebyr for at bruge det i dit app-udviklingsprojekt. Men at hyre en Flutter-udvikler, på den anden side, til at arbejde på dine Flutter-projektomkostninger. Du kan enten forhandle timepriser eller faste priser for ansættelse af flagreudviklere.


Genbrug af kode


Det bedste ved Flutter er, at det giver udviklere mulighed for at genbruge 90 % af deres kode på tværs af alle platforme. Dette reducerer omkostningerne og tiden, der kræves for at bygge en Flutter-app.


Reduktion af omkostninger


Udviklingsomkostninger for Flutter vil altid være mindre end native app-udvikling til Android.


Dette betyder, at Flutter er en hurtig ramme, så du vil ikke ofre ydeevne for omkostningerne.


Sådan opretter du et budget for at ansætte en Flutter-udvikler


Nu hvor du er klar over, hvor meget en Flutter-udvikler kan koste, og hvilken du skal bruge. Junior, Medior eller Senior, her er nogle grundlæggende tips til at lave et budget for at ansætte en Flutter-udvikler.


1. Fladder platform muligheder


Det vigtigste omkostningselement for udvikling af Flutter-apps er platformvalg. Vil du oprette en mobilapp til Android og andre platforme? Har du brug for at udvide din løsning til også at omfatte desktop-software?Muligheden for den nye Flutter 3 er uendelig. Du kan designe apps, der rækker ud over smartphones domæne. Alt du skal gøre er at beregne den relaterede Flutter-pris for det bundt, du ønsker.


2. Projekters unikke og kompleksitet


Omkostningerne til din Flutter-udvikler vil afhænge af din virksomheds projektkompleksitet. Det kan variere alt fra €20.000 til €200.000. Her er den omtrentlige prisklasse, som du bør afsætte for at hyre en Flutter-udvikler.


  • Fra €20.000 til €55.000 for lav projektkompleksitet


  • Fra €55.000 til €100.000 for mellemstor projektkompleksitet


  • Fra €100.000 til €200.000 for høj projektkompleksitet


Kompleksiteten af et projekt vil n de funktioner, du planlægger at implementere. At vælge de rigtige funktioner er afgørende for at sænke udviklingsomkostningerne for din Flutter-app. Jo mere komplekse din app har, jo højere skønner Flutter-appens omkostninger.


Dette skyldes, at komplicerede funktioner tager længere tid at skabe og udvikle. Her er en basistidsberegning til integration af funktioner af forskellig kompleksitet:


Easy Flutter ansøgningsprojekt

Pris: €20.000 til €50.000.

Estimeret tid: Fra 3 til 4 måneder.

Skærm inkluderet: Fra 5 til 10.

Grundlæggende Flutter ansøgningsprojekt

Pris: €50.000 til €100.000.

Estimeret tid: Fra 4 til 9 måneder.

Skærm inkluderet: Fra 10 til 15.

Kompleks Flutter Application Project

Pris: €100.000 til €200.000.

Estimeret tid: Fra 10 til 24 måneder.

Skærm inkluderet: Fra 15 til 25.


3. Ansøgningskategorier


En anden vigtig faktor at overveje, når du bestemmer dit budget for at ansætte en Flutter-udvikler, er appkategorien. Hvorfor? Fordi nogle kategorier er meget mere konkurrencedygtige.


For eksempel har kategorier som augmented reality brug for komplekse og specifikke udviklingsevner. mens applikationer som Tools kræver grundlæggende Flutter-programmeringsfærdigheder. hvilket vil kræve mindre erfaring og færdigheder, samt færre penge at investere.


For at sikre, hvilken kategori din app tilhører, skal du tjekke de officielle Apple-kategorisidelister eller Android-appkategorisidelister for at finde din app.

4. Behovet for UX/UI-design


 iPad sitting on the table with apps running behind and design written on it.

For at reducere omkostningerne ved at ansætte en Flutter-udvikler skal du bestemme, om du skal bruge et UX/UI-design. Her er et par spørgsmål, man bør stille sig selv, før man hyrer en sådan udvikler.


Hvilken type app-design har du brug for? Er du på udkig efter at oprette en grundlæggende admin panel-app eller en kundefokuseret serviceapplikation? Hvor meget er udseendet og følelsen af din Flutter-app vigtig for dig og din virksomhed?


Hvis svaret er ja, og alle disse ting er vigtige for dig, så vil det øge omkostningerne. Alle disse elementer vil have en direkte indvirkning på udviklingsomkostningerne for Flutter-appen.

5. Behovet for backend-udvikling

Når du siger Flutter-udvikling, betragtes det normalt som front-end-udvikling. En backend-ramme er også påkrævet for at konstruere en mobilapp i fuld stack.


Sørg også for at have et budget for den del. Hvis du mener, at dette ikke er nødvendigt, er det det. Backend'en får din app til at fungere og bestemmer lagerpladsen. Det betyder, at når du først har bestemt prisen for din Flutter-udvikler, skal du også sætte penge til side til bagenden.

6. Niveauet for appens sikkerhed

Sikkerhedsniveauet, der skal anvendes på din Flutter-app, bestemmes af den slags Flutter-projekt, du opretter. Hvis du sigter efter at oprette en simpel opgaveliste-app, behøver du ikke nogen brugerdata eller login-funktioner; derfor kan dine sikkerhedsforanstaltninger være beskedne.


Sig dog, at du opretter en Flutter-app til virksomheden, der skal gemme følsomme kundedata og økonomiske oplysninger. I sådanne tilfælde vil du have et ekstra lag af sikkerhed ud over din webapp-firewallbeskyttelse. Du kan undersøge runtime-applikationens selvbeskyttelse, kendt som RASP-teknikken, for dette, som giver dig mulighed for at inkorporere en mere skræddersyet sikkerhedsløsning

Afslutningsvis

Hvis du vil målrette mod mange platforme på samme tid, så hyr en Flutter-udvikler. Det er meget nemt at afgøre, om du har behov for en sådan stilling i din virksomhed, men det kan være svært at lave et budget for at ansætte en Flutter-udvikler.

Dette skyldes, at du bliver nødt til at kende de faktorer, der påvirker omkostningerne ved at ansætte en Flutter-udvikler, og når du først har fastslået det, kan du begynde at oprette et budget. Det indebærer også de få faktorer, du skal bestemme, såsom appens muligheder, dens kompleksitet, appens kategorier og dens sikkerhed og behovet for UX/UI-design samt back-end-udvikling.

You may also like

Icon call to action

For developers

Let us help you land a long-term job with some of the world's most exciting companies. Get ready for your dream career - it all starts here!

arrow right

Access talent

Arrow slide
arrow rightArrow slide