Timepriser vs. Faste priser for ansættelse af Flutter-udviklere

Beslutter du mellem faste priser og timepriser, når du ansætter Flutter-udviklere? Forstå omkostningerne, fordelene og faktorerne, der påvirker udviklerpriserne i forskellige regioner. Find ud af, hvilken model der passer bedst til din virksomhed, hvilket øger omkostningseffektiviteten og produktiviteten.

5. juni 2023

4 minutter

a man

Timepriser vs. Faste priser for ansættelse af Flutter-udviklere

Tre forretningsmænd og kolleger, der arbejder på kontoret, ser på deres computere, udvikler og arbejder på en lys dag

Der er forskel på priserne, når det kommer til at ansætte en Flutter-udvikler . Timepris afhænger af varigheden af ​​din udviklers arbejde, hvilket betyder, at de får udbetalt en bestemt sum for hver time med arbejde. Timeprisen kan variere fra €10 til €80 i USA og €3 til €10 i Indien.

Fast prissætning er på den anden side, som navnet siger, et fast beløb, der bestemmes for den pågældende stilling på måneds- eller årsbasis. Dette kan variere fra €110.000 til €130.000 i USA og i Indien fra €6000 til €21.400 årligt.

Hvilken er mere fordelagtig for dig som virksomhed, og hvad er forskellene mellem timepriser kontra faste priser for ansættelse af Flutter-udviklere ? Lad os finde ud af det!

Hvad er timeprisen for en Flutter-udvikler?

Oprettelse af et budget for ansættelse af en Flutter-udvikler afhænger af nogle få faktorer, såsom:

 • Bygherrens geografiske position;
 • Udviklerens erfaring og færdighedsniveau;
 • Appens kompleksitet (kategorisering, design, vedligeholdelse, back-end udvikling);
 • Forlovelsesmodellen.

Hver faktor bidrager ligeligt til den samlede pris, hvilket betyder, at du for eksempel ikke kan tage hensyn til din udviklers geografiske position og ikke dens oplevelsesniveau. Det betyder, at hvis du leder efter en Flutter-udvikler i USA, kan en juniorudvikler koste dig €39 i timen, mens en senior kan koste dig €60, hvilket er næsten det dobbelte af prisen.

Sørg for at have alle svarene på følgende spørgsmål for at kende timeprisen for din Flutter-udvikler, herunder:

Hvor hyrer du din udvikler, fra din placering eller en anden? Hvad er kompleksiteten af ​​din app, og i henhold til den, hvilket færdighedsniveau kræver du af din udvikler? Hvilken slags engagementsmodel søger du?

Bare rolig, hvis du er overvældet af disse spørgsmål. Alle svar og meget tiltrængt hjælp kan du finde i vores faktorer, der påvirker omkostningerne ved at ansætte en Flutter-udviklerblog !

Under alle omstændigheder, her er tabellen over indholdet af den gennemsnitlige timepris for Flutter-udviklere i henhold til deres erfaringsniveau og geografiske position.

 

Niveau

Asien

Europa

Nordamerika

Afrika

Junior Flutter udvikler

€7,9-€8,4

€8,8-€9,5

€11,9-€13,7 

€7,1-€7,7

Medior Flutter-udvikler

€10,1-€10,7 

€10,7-€13,4 

€23,8-€25 

€8,3-€9,2

Senior Flutter-udvikler

€65,5-€67,2 

€67,8-€73,8 

€71,4-€77,3

€21,4-€28,5

Hvad er den faste pris for en Flutter-udvikler?

En ung udvikler og programmør, der sidder på gulvet med en hvid baggrund, holder en bærbar computer på skødet og smiler til kameraet

Fast prisfastsættelse omtales normalt som den faste prisfastsættelsesperiode, som du som virksomhed aftalte med din medarbejder - Flutter-udvikler, på et fast beløb (fast pris) på enten måneds- eller årsbasis fastsat i kontraktplanen.

Ligesom den forrige, vil den faste prissætning afhænge af de nævnte faktorer - mest af din udviklers geografiske position og deres erfaring. Her er indholdsfortegnelsen, der vil give dig et indblik i de grove tal for, hvor meget du kan forvente at tilbyde din udvikler i henhold til bestemte faktorer årligt.

Niveau

Asien

Europa

Nordamerika

Afrika

Junior Flutter udvikler

€15.960-€16.800

€16.800-€19.200

€24.000-€27.600 

€14.400-€15.600

Medior Flutter-udvikler

€20.400-€21.600 

€21.600-€27.000 

€48.000-€50.400 

€16.800-€18.600

Senior Flutter-udvikler

€132.000-€135.600

€136.800-€148.800 

€144.000-€156.000

€43.200-€57.600

Engagementmodellen påvirker raten

Engagementmodellen for ansættelse af Flutter-udviklere er baseret på seks nøglekomponenter, herunder:

 • Samarbejde
 • Konsistens
 • Styring
 • Omkostningseffektivitet
 • Ekspertise
 • Ledelse

Efter disse seks kernekomponenter kan virksomheder ansætte Flutter-udviklere i overensstemmelse med de næste tre modeller.

 • Freelancing model kendt som deltidsmodel;
 • Outsourcing model;
 • In-house/insourcing model.

Nøglekomponenter

Freelancing model

Outsourcing model

In-house/insourcing model

Samarbejde

Kort sigt

Langsigtet

Begge

Konsistens

Ingen

Ja

Ja

Styring 

Ingen

Ja

Ja

Omkostningseffektivitet

Ja

Ingen

Ja

Ekspertise

Ja

Ja

Ja

Ledelse

Ingen

Ja

Ja

Freelance VS Outsourcing VS In-house

En mand og en kvinde arbejder sammen på kontoret. Kolleger, der arbejder på deres computere, viser hinanden koder og hjælper hinanden på en arbejdsdag

Da den samlede hastighed for din udvikler også kan afhænge af engagementsmodellen, er her et hurtigt kig for at lære de grundlæggende forskelle mellem disse tre modeller.

Freelance model

Freelancemodellen kan også kaldes en deltidsmodel, hvilket betyder, at man ansætter en udvikler nogle timer om dagen. Du vil spare penge, da du kun betaler dem for den opgave, du tildeler dem.

Du kan finde Flutter freelance-udviklere på forskellige platforme såsom LinkedIn, Upwork, Fiverr og andre websteder. Men fordi der ikke ville være andre til at garantere kvalitet og rettidig levering end freelancerens løfter, kan det være ret risikabelt.

Fordele:

 • Budgetvenlig og problemfri;
 • Lej dem som du foretrækker - fast pris eller timebasis;
 • Mange udviklere er tilgængelige over hele verden.

Ulemper:

 • Intet tilsyn - altså ingen deadline og kvalitetsgaranti;
 • Kommunikation og koordinering kan være udfordrende.

Outsourcing model

Outsourcing er en model, hvor en virksomhed hyrer en tredjepartsvirksomhed til at afslutte bestemte projekter, udføre opgaver og levere nødvendige tjenester til din virksomhed.

I en sådan situation kan du spare penge, da du bare betaler for de timer, du har arbejdet, og også sådanne udviklere har praktisk ekspertise med Futter-applikationsudvikling på tværs af platforme. Du behøver heller ikke bekymre dig om appens sikkerhed, kvalitet og høje ydeevne i forbindelse med aftalen.

Den eneste ulempe er, at kommunikation kan være vanskelig såvel som en kontrol, da teamet ikke er placeret på dit kontor eller i nærheden af ​​dig.

Fordele:

 • Budgetvenlig model;
 • Hurtigere time to market;
 • Højt engagement med et team af professionelle;
 • Adgang til en varieret arbejdspulje.

Ulemper:

 • Kommunikation kan være lidt vanskelig.

In-house model

In-house model eller insourcing betyder at ansætte en udvikler til at udføre opgaver, aktiviteter og operationer i din virksomhed. Det er en glimrende mulighed, hvis du vil have dem til at arbejde på dit sted og under dit opsyn. Du kan finde dem på beskæftigelsesnævn som Indeed.

Det er dog et dyrt valg at ansætte Flutter-udviklere på fuld tid. Fordi du vil skulle betale en månedsløn og andre lovpligtige tillæg, selv efter projektet er afsluttet, skal du alternativt uddanne dem til at blive brugt til forskellige projekter.

Omkostningerne ved at outsource VS in-house ansættelser til Flutter-udvikling kan variere meget, så sørg for at tjekke, hvilken der passer bedst til dig, din virksomhed og din virksomheds behov.

Fordele:

 • Fuld kontrol over udviklingsprocessen;
 • Fantastisk kommunikation;
 • Effektiv udvikling og bedre slutresultater.

Ulemper:

 • Ikke så budgetvenlig mulighed;

Afslutningsvis

For at hyre en Flutter-udvikler er der et par afgørende ting , du skal vide og bestemme. En af dem er den pris, du skal indstille for at betale din valgte udvikler. Mange mennesker bliver forvirrede over det, især når det kommer til timepriser VS faste priser.

Denne blog fik alt forklaret! Begge modeller afhænger også af andre faktorer, såsom udviklerens placering og deres færdigheder, som alle er nævnt og forklaret ovenfor. Når du har læst artiklen, vil du have en klar, omfattende forståelse af, hvilken type model der er den bedste for dig og din virksomhed!  

You may also like

Icon call to action

For developers

Let us help you land a long-term job with some of the world's most exciting companies. Get ready for your dream career - it all starts here!

arrow right

Access talent

Arrow slide
arrow rightArrow slide