Hiring & Retention

Sådan finder du den rigtige Ruby on Rails-udvikler

Hvis du vil finde den rigtige Ruby On Rails-udvikler, skal du følge disse tips, for vi vil gerne hjælpe dig med at finde din perfekte RoR-ansat.

21. maj 2024.

10 minutter

a man

Sådan finder du den rigtige Ruby on Rails-udvikler

Tre kolleger arbejder hjemmefra, kigger på deres bærbare computere og diskuterer noget.

Når du vil ansætte en Ruby on Rails-udvikler, skal du have nogle strategier klar. Du skal vide, hvor og hvad du skal lede efter, og du skal have de rigtige forventninger på plads. Dette vil hjælpe dig med at finde den rigtige Ruby on Rails-udvikler til dit team.

Vi har dækket alt, hvad du behøver at vide. Fra at definere den rigtige RoR-udviklerrolle til at fastsætte deres ansvar. Fra at lokalisere kandidater til ansættelsesprocessen. Lad os begynde.

Rollerne som en Ruby on Rails-udvikler

Hvis du er usikker på, hvad RoR-udviklere gør, så er her en forklaring: RoR-udviklere kan gøre mange ting. De fokuserer dog primært på frontend- og backend-teknologier. Disse udviklere arbejder sammen med et team af andre udviklere på et specifikt projekt.

Derudover inkluderer deres opgaver:

 • Database struktur
 • Design
 • Programmeringssprog brugt af RoR-frameworks

Nu skal vi se på alle de roller, som RoR-udviklere har, og finde den, der passer bedst til dit firma.

Web- eller softwareudvikler

Brug RoR til at skabe enhver form for app. Web eller mobil. Disse udviklere tager sig normalt af backend-komponenterne. De skriver ren, vedligeholdelsesvenlig og effektiv kode. De arbejder sammen med frontend-udviklere. Integrationen af appen er nemmere og meget hurtigere.

Backend-udvikler

Du kan også bruge RoR til at blive backend-udvikler. En backend-softwareudvikler opretter databaser, biblioteker og logikken for appen. Du kan bruge RoR sammen med andre frameworks og sprog. På denne måde gør du apps mere skalerbare.

Serverudvikler

Du kan også blive serverudvikler med RoR. De er ansvarlige for:

 • Konfiguration af databaseservere og -procedurer
 • Administration af databaseservere og -procedurer
 • System- og ydeevneovervågning

Alt sammen med målet om at tilbyde den bedste ydeevne, tilgængelighed og sikkerhed. Analyser, løs og ret eventuelle problemer og tilbyd de bedste løsninger.

Full-Stack softwareudvikler

Som RoR-full-stack-udvikler vil du konstruere en hel hjemmeside. Du gør dette uden at være afhængig af andre udviklere eller teammedlemmer. Du er ansvarlig for udviklingen af platformene til web- og mobilteknologi-apps.

Projektleder

Som RoR-projektleder vil du overvåge projektets fremskridt. Du vil også levere nøje planlagte opdateringer. Disse opdateringer er typisk milepæle og leverancer. Kommuniker med alle medarbejdere. Du vil også:

 • Opfordre dine teammedlemmer;
 • Identificere problemer;
 • Finde løsninger;
 • Foretage effektive forbedringer.

Fordele ved at bruge Ruby on Rails-udviklere

Nu hvor vi har forklaret, hvilke roller RoR-udviklere kan spille, lad os se på deres fordele. Hvorfor skulle du ansætte en RoR-udvikler? Hvilken nytte bringer de dig? Er det det værd at ansætte dem?

Nå, RoR er et meget populært framework, og Ruby er et meget populært programmeringssprog. Ifølge en undersøgelse fra Stack Overflow i 2023 er Ruby det 16. mest populære sprog i verden.

Et diagram med relevante data.

Desuden bruger mange virksomheder RoR som deres foretrukne framework. Derfor er der mange populære apps, der er oprettet med RoR. Når det kommer til live-websteder, der bruger RoR-frameworket, er der i øjeblikket 613.426 websteder over hele verden. Lad os undersøge fordelene ved, hvorfor RoR forbliver populært og faktisk ikke er et uddøende sprog.

Hurtigt og effektivt

Ruby on Rails er hurtigt og har en lille kodebase. Det betyder også, at det er omkostningseffektivt. Tid er penge. Jo længere udviklingen varer, desto dyrere kan den være. En ren kodebase gør det muligt for udviklere at arbejde hurtigere og mere effektivt. Dette skyldes, at de har brug for mindre kode, samtidig med at de opretholder den samme funktionalitet.

Høj grad af fleksibilitet

RoR-frameworket er fleksibelt. Det tilpasser sig ændringer på webstedet. Derudover kan du i Ruby slette og omdefinere elementer. Det integrerer sig med teknologier og frameworks som AngularJS. Denne funktion gør det muligt for udviklere at opdele app-lag og bruge forskellige teknologier.

Høj chance for skalerbarhed

Hver virksomhed, uanset størrelse eller sektor, stræber efter skalerbarhed. Selvom du er en start-up, kan du hurtigt vokse og skal have værktøjerne til det. Din app kan mislykkes i at tilpasse sig trafikspidser eller endda fejle på grund af sæsonmæssige variationer i brugen, hvis den ikke har kapaciteten til at skalere. Ruby on Rails er en skalerbar løsning, der tilpasser sig og reagerer på disse trafikspidser.

Sådan finder du den rigtige Ruby on Rails-udvikler

En mand arbejder hjemmefra på sin bærbare computer og ser på skærmen, hvor koderne vises.

Vi har forklaret, hvad RoR-udviklere kan præstere, og hvilke fordele de kan tilbyde dig og din virksomhed. Men hvor og hvordan finder du disse RoR-udviklere? Her er nogle praktiske tips.

Hvor du finder Ruby on Rails-udviklere

Det at finde kandidater, især kvalificerede, kan kræve tid og anstrengelse. Når du søger på markedet efter Ruby on Rails-udviklere, så led i lande med top-talent.

Disse er typisk USA, Polen, Ukraine, Kina, Indien og Storbritannien. At skaffe fra udlandet hjælper dig med at opdage fantastisk talent til en utrolig pris. Det betyder, at du kan ansætte nogen fra Indien, der bor i USA.

Teamcubate kan hjælpe dig, hvis du leder efter et fjernstyret og fejlfrit team af RoR-udviklere. Det er en stressfri ansættelse. Det eneste du skal gøre er at kontakte os. Vi vil have et møde og lære dine behov og mål at kende. Inden for få dage har du din bedste RoR-udvikler til den bedst mulige pris. Du skal blot kontakte os.

Denne form for ansættelse kaldes outsourcing, som vi vil forklare i de følgende afsnit. Vi vil også forklare intern ansættelse og offshoring.

Outsourcing af din RoR-udvikler

I stedet for selv at ansætte en medarbejder direkte, lader du en tredjepart gøre det for dig. De håndterer alt fra søgning, interview, ansættelse til udførelsen af arbejdet. Outsourcing hjælper dig med at udvide dit personale globalt.

Det er omkostningseffektivt og tilbyder en komplet løsning. Derfor vælger mange startups og SMV'er (små og mellemstore virksomheder) at outsource.

Vi forstår, at det kan være svært at stole på fjernmedarbejdere i udlandet. Derfor bør du arbejde sammen med troværdige virksomheder. De har erfarne projektledere, der fører projekterne til succes. Lad os se på fordelene ved outsourcing:

 • Adgang til globalt talent
 • Lavere omkostninger
 • Hurtigere udviklingstid
 • Hurtigere markedsføring
 • Øget fleksibilitet
 • Forbedret effektivitet

Inhouse ansættelse af din RoR-udvikler

Inhouse eller intern ansættelse betyder, at dit firma selv ansætter medarbejderen. Du er ansvarlig for:

 • Søgning
 • Lokalisering
 • Ansættelse
 • Rekruttering

Dit firma skal gennemføre interviews, afholde tests og underskrive kontrakter.

Denne type ansættelse er vanskeligere. Den er også dyrere og mere risikofyldt. Men den tilbyder bedre kontrol over dine medarbejdere samt bedre kommunikation. Denne form for ansættelse kan også foregå på kontoret, hjemmefra eller som en hybridmodel. Undersøg, hvordan du administrerer fjern Ruby on Rails-udviklere, hvis du planlægger at ansætte et team, der arbejder hjemmefra.

Offshore-ansættelse af en RoR-udvikler

Offshoring er processen med at have et kontor i et andet land og ansætte udviklere, der arbejder fra denne placering. Dette er en god mulighed for langvarige projekter. Dette vil dog kræve en betydelig mængde tid og finansielle ressourcer.

Disse tre typer ansættelser har deres egne fordele og ulemper. Generelt tilbyder outsourcing den laveste barriere for indtræden og er den mest omkostningseffektive løsning.

Hvilken erfaring er nødvendig for en RoR-udvikler?

To medarbejdere arbejder sammen på kontoret, kigger på computeren, smiler og diskuterer.

Der er tre typer af udviklere efter erfaringsniveau:

 • Junior eller nybegynder RoR-udvikler
 • Medior eller mellemniveau RoR-udvikler
 • Senior eller professionel RoR-udvikler

Vælg efter behovene i dit projekt. Hvis dit projekt for eksempel har færre komponenter med en simpel og grundlæggende struktur, vælg da en junior RoR-udvikler. Til et komplekst projekt anbefaler vi dog en medior- eller seniorudvikler.

Juniorudvikler - En junior RoR-udvikler har typisk 0 til 1 års erfaring. En sådan udvikler besidder solid viden om web-frameworks og MVC-arkitektur.

Mellemniveauudvikler - Disse udviklere har normalt 1 til 3 års erfaring med Ruby on Rails. De kan også have erfaring med andre MVC-baserede web-frameworks.

Seniorudvikler - Seniorer har typisk 5 års udviklingserfaring. Disse udviklere har omfattende kendskab til RoR-frameworket. De har ofte også erfaring som ledende RoR-udviklere i tidligere projekter. De er perfekte til komplicerede projekter med mange krav.

Navigering i ansættelsesprocessen: Sådan genkender du den rigtige Ruby On Rails-udvikler

Når du ved, hvilken type RoR-udvikler du ønsker, er det afgørende at vide, hvor du skal lede, og hvordan du genkender den rigtige Ruby On Rails-udvikler.

Afgør, om du foretrækker intern ansættelse eller outsourcing. Hvis du foretrækker outsourcing og ikke ønsker at bekymre dig om noget, så kontakt os.

Men hvis du foretrækker intern ansættelse, så søg efter din RoR-udvikler på følgende platforme:

 • LinkedIn
 • Toptal
 • Upwork
 • Bacancy Technology
 • Betterteam

Når du har fundet det perfekte sted, start da med de bedste praksisser for rekruttering af førsteklasses Ruby On Rails-udviklere. Her er nogle hurtige tips:

 • Skriv en grundig jobbeskrivelse før ansættelsen;
 • Offentliggør stillingen på førende rekrutteringssider;
 • Bestem omkostningerne ved at ansætte RoR-udviklere;
 • Vælg de platforme, hvor du vil søge efter din udvikler;
 • Afgræns udviklerens placering baseret på dine behov;
 • Find de mest interessante profiler, der matcher din jobbeskrivelse og behov;
 • Vælg den mest passende rekrutteringsmodel;
 • Gennemfør baggrundstjek og interview;
 • Tilbyd en kompetencetest;
 • Vurder om udvikleren og potentielle teammedlemmer passer ind i virksomheden;
 • Lav et attraktivt jobtilbud og start indarbejdelsen.

Konklusion

At ansætte en Ruby on Rails-udvikler er en vanskelig opgave. Det er en lang proces, der ofte er stressende. Derfor har vi skrevet denne lille guide for at hjælpe dig med let at finde den rigtige Ruby on Rails-udvikler.

Det første, du skal vide, er, hvilken type RoR-udvikler du har brug for. Er det en webudvikler, en full-stack-udvikler eller måske en RoR-projektleder? Når du har fundet ud af det, skal du bestemme, hvilken ansættelsesmodel du ønsker. Ønsker du at outsource, eller foretrækker du intern ansættelse?

Når du har disse svar, start da med at skrive din jobbeskrivelse. Lokaliser de platforme, hvor du vil søge efter dine RoR-udviklere. Hold disse tips i tankerne, når du gør det. Hvis du dog ønsker at undgå alt dette, kan du blot kontakte Teamcubate for at finde din perfekte RoR-partner.

You may also like

Icon call to action

For developers

Let us help you land a long-term job with some of the world's most exciting companies. Get ready for your dream career - it all starts here!

arrow right

Access talent

Arrow slide
arrow rightArrow slide