Hiring & Retention

Uw Budgetplan voor een Ruby On Rails Ontwikkelaars

Uw budgetplan voor een Ruby On Rails ontwikkelaar hangt af van uw financiële stabiliteit en vele andere factoren die in deze blog worden besproken.

17 mei 2024.

4 minuten

a man

Uw Budgetplan voor een Ruby On Rails Ontwikkelaars

Mensen werken samen op kantoor, schrijven bedrijfsplannen op en houden de voortgang bij.

Als u een bedrijf of een kleine onderneming bezit, weet u dat het maken van een budget essentieel is. Het kan weliswaar wat stressvol zijn, maar met behulp van financieel management kan het veel gemakkelijker worden.

Uw budgetplan voor een Ruby on Rails ontwikkelaars is net zo belangrijk als het aannemen van andere medewerkers. Het opstellen van een budgetplan voor ontwikkelaars met verschillende inzetmodellen is echter anders. Laten we ontdekken hoe u een Ruby-ontwikkelaar kunt inhuren. We zullen ook het budget, de totale kosten en de verschillende aanwervingsmogelijkheden bespreken.

Waarom heb ik een Ruby on Rails ontwikkelaar nodig?

Hoewel Ruby on Rails een ouder framework is, is het nog steeds efficiënt. Het gebruikt een ontwikkelsysteem dat de herhaling van code vermindert. Dit is geweldig om tijd te besparen, maar ook om unieke code te maken.

Als u een krachtige webplatform nodig heeft, is RoR precies wat u zoekt. Het is altijd een goede keuze als u verschillende taken voor uw webapplicatie moet ontwikkelen. Omdat Ruby on Rails slechts een kleine hoeveelheid code gebruikt, is het eenvoudig om fouten te ontdekken en te corrigeren. Ruby on Rails ontwerpers ontwerpen, bouwen en beheren Ruby-code.

Het verschil tussen een Ruby-ontwikkelaar en een Ruby on Rails ontwikkelaar

Ruby is een programmeertaal. Ruby on Rails, of RoR, is een webapplicatieframework. RoR breidt de Ruby-taal uit. Beide zijn erg populair en geschikt voor verschillende programmeertaken.

Ruby on Rails is een server-side webapplicatieframework. Dit is een softwareframework dat u kunt gebruiken om webapps te maken. Maar ook interfaces voor applicatieprogramma's (API's). Een Ruby on Rails ontwikkelaar is een expert in het ontwikkelen van web- en mobiele apps. Hij of zij schrijft code voor de app-ontwikkeling in de Ruby on Rails omgeving. Deze ontwikkelaars kunnen ook zijn:

 • Software-ingenieur
 • Lead-ontwikkelaar
 • Front-end ontwikkelaar
 • Web-ontwikkelaar

Een Ruby-ontwikkelaar is een backend-softwareontwikkelaar. Dit betekent dat hij of zij de databases, bibliotheken en logica maakt die een applicatie vormen.

Hoeveel kost het om een Ruby on Rails ontwikkelaar in te huren?

Een foto van een laptopscherm met een code erop, met twee vrouwen aan het werk op de achtergrond.

De kosten voor het inhuren van een Ruby on Rails ontwikkelaar kunnen variëren. De gemiddelde prijs in de VS voor een RoR-ontwikkelaar is €45 per uur. Maar de kosten hangen van verschillende factoren af. Deze zijn:

 • De ervaring van de ontwikkelaar
 • De locatie van de ontwikkelaar
 • Het inzetmodel

Houd rekening met deze factoren, en de kosten zullen dienovereenkomstig veranderen. U kunt bijvoorbeeld niet hetzelfde bedrag betalen voor junior- en senior-ontwikkelaars. Hoe meer ervaring een ontwikkelaar heeft, hoe duurder hij of zij zal zijn.

Ook de locatie speelt een grote rol. Een senior-ontwikkelaar uit India zal niet hetzelfde kosten als een senior-ontwikkelaar in de VS. Het inhuren van een senior RoR-ontwikkelaar uit de VS kan u jaarlijks €95.000 kosten. Het inhuren van een senior RoR-ontwikkelaar uit India kan u jaarlijks ongeveer €2.250 kosten. Dat is een groot verschil.

Dit komt doordat de standaarden tussen de continenten verschillend zijn. Bijvoorbeeld, de RoR-salarissen in Canada en de VS zijn vergelijkbaar. Maar Azië is het goedkoopste continent, vooral India.

Tot slot kunnen de salarissen ook afhangen van het inzetmodel. Er zijn drie modellen:

 • Tijd- en materiaalkostenmodel
 • Vasteprijskostenmodel
 • Model van toegewijd ontwikkelingsteam

Elk van deze modellen heeft zijn eigen voor- en nadelen. Terwijl het toegewijde model het duurste zou kunnen zijn, is het ook het efficiëntst. Het vasteprijskostenmodel is het goedkoopst, maar erg onflexibel. Het tijd- en materiaalkostenmodel is het beste. Het is niet zo duur en staat toch onderhandelingen en flexibiliteit toe.

Uw Budgetplan voor een Ruby On Rails Ontwikkelaars

Zodra u heeft besloten een Ruby on Rails ontwikkelaar aan te nemen, moet u het budget bepalen. Dit doet u door de kosten van de aanwerving te analyseren.

Het berekenen van de kosten per aanwerving is een essentieel onderdeel van financieel beheer. Bereken de kosten per aanwerving als volgt: interne kosten + externe kosten / totaal aantal aanwervingen = kosten per aanwerving.

Vergeet niet dat het budget ook afhangt van de ontwikkelaar zelf. U moet de markt verkennen en bepalen welk type ontwikkelaar u nodig heeft: Junior, Medior of Senior.

Kies de locatie vanwaar u wilt inhuren. Is dit dezelfde locatie waar u uw ontwikkelaar wilt hebben? Als uw budget beperkt is, overweeg dan een professional uit Azië of India in te huren. Dit kan op de lange termijn een kosteneffectieve beslissing zijn. Zodra u de antwoorden heeft, kunt u uw budgetplan voor het inhuren van een Ruby on Rails ontwikkelaar opstellen.

Een Inhouse Ruby On Rails Ontwikkelaar Inhuren vs. Outsourcing

Een afbeelding van een laptop met de programmeercodes op het scherm.

Zodra u het budget en het gewenste type ontwikkelaar kent, is het tijd om iemand aan te nemen. U heeft twee opties: een inhouse Ruby on Rails ontwikkelaar inhuren of outsourcen.

Bij de inhouse-aanwerving regelt uw bedrijf alles zelf. Dit omvat het hele proces, van het beheren van kandidaten tot het plannen van interviews. De persoon die hiervoor verantwoordelijk is, is meestal van de HR-afdeling. Deze persoon verzorgt ook:

 • Het beheer van de rekruterings- en aanwervingsinspanningen
 • Het vinden van de juiste kandidaat
 • Administratief werk
 • Operationele en medewerkersontwikkeling

Dit proces staat bekend als interne rekrutering. Dit betekent dat u een fulltime ontwikkelaar voor uw bedrijf aanneemt. Deze kan op kantoor of op afstand werken. Dit betekent ook dat u alle vergoedingen, belastingen en het maandelijkse salaris moet betalen.

Maar dit proces kan vermoeiend zijn. Er zijn zoveel aanwervingsplatforms en kandidaten. En toch kunt u nooit zeker zijn of u de juiste medewerker heeft gekozen.

Outsourcing is veel eenvoudiger. Uw bedrijf hoeft alleen maar contact op te nemen met een derde partij. Dit bedrijf regelt alles voor u. Het houdt rekening met uw behoeften, wensen en eisen en vindt de perfecte ontwikkelaar voor u.

Het regelt het hele proces, van zoeken tot aanwerven. En het beste van alles: deze optie is veel kosteneffectiever. U betaalt alleen voor wat u nodig heeft. Er zijn geen jaarlijkse salarissen of belastingen.

En het is stressvrij. U kunt de inspanningen van het hele aanwervingsproces vermijden. Vermijd de eindeloze zoektocht en het moeizame lezen en selecteren van cv's. Sla de sollicitatiegesprekken over en vermijd de maandenlange zoektocht naar de ideale kandidaat.

Het bedrijf Teamcubate kan u hierbij helpen. Wij vinden voor u de beste RoR-ontwikkelaar tegen een betaalbare prijs. En ze zijn allemaal zeer professioneel. U hoeft ons alleen uw behoeften door te geven, en wij vinden de perfecte kandidaat voor u. Binnen een paar dagen kunt u beginnen met de realisatie en ontwikkeling van uw project.

Conclusie

Een Ruby on Rails ontwikkelaar inhuren is geen eenvoudige taak. U moet veel zaken bepalen: welk type ontwikkelaar heeft u nodig en uit welke regio; heeft u een professional of een junior ontwikkelaar nodig? Zodra u dat weet, stelt u uw budget vast. De genoemde factoren bepalen uw budget en andersom.

Als u een professional wilt, heeft u een groter budget nodig. Maar als u een professional uit India inhuurt, kunt u geld besparen. Denk strategisch, ontwikkel uw plan en begin dan met het aanwervingsproces.

You may also like

Icon call to action

For developers

Let us help you land a long-term job with some of the world's most exciting companies. Get ready for your dream career - it all starts here!

arrow right

Access talent

Arrow slide
arrow rightArrow slide