Hiring & Retention

Sådan bliver du en Ruby On Rails udvikler

Fem nemmeste måder at blive en Ruby on Rails udvikler på. Vi har givet dig eksempler til din fejlfri indlæring, herunder kurser, podcasts og mere.

Augustus 15, 2023

8 minutter

a man

Sådan bliver du en Ruby On Rails udvikler

Hvis du overvejer at blive udvikler, så er det en god idé at lære Ruby. Selvom RoR ikke er blandt de fem mest populære teknologier i dag, er det meget lukrativt. Disse udviklere er meget efterspurgte, og de har en af de bedste lønninger i verden.

Så hvis du overvejer at blive en Ruby on Rails udvikler, er du det rette sted. Vi er her for at hjælpe dig. Vi vil tale om, hvor lang tid det tager at blive en Ruby on Rails udvikler. Vi har diskuteret deres årlige lønninger og givet de bedste tips til at lære dette framework. Lad os begynde.

Hvor lang tid tager det at blive en Ruby on Rails udvikler?

Et af de mest populære spørgsmål vedrørende at blive udvikler er, hvor lang tid det tager at lære det. Svaret afhænger af nogle faktorer, men det tager cirka 2 til 4 måneder at lære det grundlæggende i Ruby on Rails frameworket.

Vi siger "cirka", fordi svaret varierer afhængigt af følgende ting:

 • Din tidligere baggrundsviden og erfaring
 • Dine færdigheder
 • Din tid til læring

Du kan lære Ruby on Rails hurtigere, hvis du har erfaring med andre programmeringssprog eller frameworks. Hvis dette er situationen, kan det tage to til fire måneder at lære RoR. Men hvis du slet ingen viden har, kan det tage omkring et år at lære det.

Hvor svært er Ruby kodning?

Ruby er et af de mest enkle programmeringssprog at lære. Og Ruby on Rails frameworket er heller ikke svært. Det har en grundlæggende syntaks, der er meget let at forstå, selv for begynderlærere. Dets syntaks ligner Python's. Og for de mere erfarne udviklere er RoR godt til at udvide deres færdighedssæt.

Hvor meget tjener Ruby on Rails udviklere?

Ruby on Rails udviklerens løn vil afhænge af et par faktorer. Den gennemsnitlige årlige løn for en RoR udvikler er Kr. 683.600, ifølge Glassdoor.

Dette er bare nogle grove tal, men lønningerne kan variere. Lad os se på de faktorer, der kan påvirke lønningerne.

 • Erfaringsniveau
 • Udviklerens placering
 • Engagementmodellen

For at være opmærksom på, hvordan disse faktorer kan påvirke lønningerne, lad os se på de følgende tabeller.

Erfaringsniveau

0-1 års erfaring

1-3 års erfaring

4-6 års erfaring

7-9 års erfaring

Glassdoor

Kr. 553.300

Kr. 606.100

Kr. 666.700

Kr. 712.000

Den gennemsnitlige årlige løn for Ruby on Rails udviklere i henhold til deres års erfaring. Kreditter: Glassdoor: Lønninger for Ruby On Rails udviklere

Nu skal vi se forskellene i lønninger i henhold til udviklernes placering.

Beliggenhed

Løn

Afrika

Rundt om Kr. 145.800

Asien (Indien)

Rundt om Kr. 16.600

Australien

Rundt om Kr. 816.000

Canada

Rundt om Kr. 714.000

De Forenede Stater

Rundt om Kr. 700.400

Europa

Rundt om Kr. 393.700

Sydamerika

Rundt om Kr. 74.800

Den gennemsnitlige årlige løn for Ruby on Rails udviklere i henhold til deres placeringer. 

Dette betyder, at hvis du ønsker at ansætte en Ruby on Rails udvikler, skal du have en god budget. Det gode er, at du altid kan ansætte utrolig talent fra udlandet til en lavere løn. Ingen vil bedømme dig!

Er en karriere inden for Ruby On Rails udvikling stadig efterspurgt?

En sort hvid refleksion af to kolleger og udviklere på kontoret, der arbejder sammen på deres bærbare computere ved skrivebordet og taler sammen.

Af en eller anden grund spekulerer mange stadig på, om en karriere inden for Ruby on Rails udvikling stadig er efterspurgt. Ja, Ruby on Rails udviklere er efterspurgte. Selvom dette framework ikke er lige så populært som Django eller Angular, er det stadig efterspurgt. Præcist sagt er Ruby programmeringssproget det 16. mest populære sprog ifølge Stack Overflow. Og det er endda rykket en plads op i forhold til det foregående år.

I den samme undersøgelse indtog Ruby on Rails frameworket 18. pladsen ud af de 34 mest populære webframeworks og teknologier. Disse tal kan fortælle dig, at RoR stadig er efterspurgt. Der er også mange virksomheder, der bruger dette framework. Og der er også mange populære apps lavet med RoR. Såsom Airbnb og Shopify.

Sådan bliver du en Ruby On Rails udvikler

Her er de 5 praktiske tips til, hvordan du bliver en Ruby on Rails udvikler.

1. Vælg, hvordan du vil lære

Det første, du vil gøre, er at beslutte, hvordan du vil lære Ruby on Rails frameworket. Mens nogle foretrækker at lære fra bøger, finder andre YouTube videoer mere interessante. Eller du kan endda gå på universitetet og få en grad som udvikler. Eller måske er den bedste idé at kombinere dem alle sammen. Heldigvis er der mange tilgængelige måder at lære det på. Lad os tjekke dem.

Gå på universitetet

Deltag på universitetet og få din diplom som udvikler. Dette er datalogiens universitet. Du vil få viden fra de mest anerkendte professorer inden for deres felt. Du vil lære om alle nødvendige ting. Du vil øve dig, lære fra modeller, udvikle og til sidst få en grad.

Tag online kurser

Online kurser er meget populære. Og det er ikke svært at forstå hvorfor. De er billige, nogle gange endda gratis kurser, tilgængelige for alle når som helst. Disse kurser giver dig også mulighed for at lære i dit eget tempo, og nogle af dem giver et certifikat for gennemførelse.

Det er også en risikofri tilgang for at se, om programmering er noget for dig. Hvis du er seriøs med at blive en RoR udvikler, er online kurser vejen for dig. I dag er disse kurser virkelig værdifulde og konstant opdaterede.

Her er nogle steder, hvor du kan finde gode online kurser for at blive en RoR udvikler:

 • Udemy
 • Coursera
 • LinkedIn Learning
 • edX
 • Udacity
 • Skillshare

Lær fra RoR fællesskabet

Ruby on Rails har et stort fællesskab. Og det er meget hjælpsomt for alle. Her er et eksempel: RoR fællesskabet på GitHub har nu over 4.000 bidragsydere. At deltage i disse grupper vil være ekstremt gavnligt. Især når du står over for problemer og fejl. Udnyt det, som RoR fællesskabet og indholdet på StackOverflow kan tilbyde.

Undervurder ikke bøgernes kraft

Mange ville sige, at bøger er forældede, men det er ikke sandt. På trods af at teknologien udvikler sig hurtigt, giver bøger visse principper og bedste praksis. De former fremtiden for RoR udviklere. Du kan altid lære noget nyt der og endda gammelt, men det kan stadig være meget nyttigt.

Her er nogle af de bøger, du kan finde nyttige:

Gør brug af YouTube videoer og podcasts

Der er mange gratis videolektioner tilgængelige på YouTube for at lære RoR. For begyndere er videoundervisning med trinvise instruktioner fantastisk. Selvfølgelig er der også komplekse kurser tilgængelige. Det eneste, du skal være forsigtig med, er kvaliteten af selve YouTube kurset. Dette skyldes, at indgangsbommen er minimal. Enhver kan offentliggøre en video. Derfor er det vigtigt at lære af anerkendte fagfolk.

En anden fantastisk ting er podcasts. RoR podcastværter diskuterer deres

 • Udviklingserfaring,
 • Kodemetoder,
 • Innovative projektidéer.

Denne information vil udvide din programmeringsviden. Det vil også hjælpe dig med at undgå almindelige fejl i Ruby on Rails. Hver episode har et bestemt emne og drager visse konklusioner. Den største fordel ved podcasts er, at du kan lytte til dem når som helst og hvor som helst.

Her er nogle podcasts, du bør tjekke:

Husk, at du kan kombinere alle disse måder at lære på. På den måde vil det være sjovere, nemmere og mere interaktivt.

2. Begynd med at lære programmeringssprog

Tre kvinder sidder sammen på sofaen, kigger og peger på noget på den bærbare computer.

For at være effektiv i at lære RoR frameworket, skal du have en grundlæggende viden om andre programmeringssprog. De vigtigste og relaterede er:

 • CSS
 • HTML
 • JavaScript

RoR er et full stack framework. Dette skyldes, at det kan udføre både front end og back end udvikling. Dette betyder, at du bør starte med at lære front end udvikling først. Og disse sprog kan hjælpe dig med det. Her er hvordan.

CSS - CSS er fantastisk til RoR frameworket. Det kan enkelt ændre stil og positionering af forskellige websteds elementer. Du kan også teste, hvordan en webapplikation kan se ud.

HTML - I mange år har HTML været det mest populære sprog. Alt andet er praktisk talt meningsløst uden det. Det er ansvarligt for det endelige billede, vi ser på skærmen. Det er perfekt til at lære og forstå RoR bedre.

JavaScript - JavaScript er ikke nødvendig, men at kende de grundlæggende vil ikke skade. Det kan markant øge brugervenligheden og engagementet på din hjemmeside.

3. Lær først Ruby

Nu da du har de grundlæggende færdigheder i andre programmeringssprog, er det tid til at begynde at lære Ruby sproget. Brug de førnævnte metoder. Kombiner dem. Lær Ruby at kende. Husk at øve dig konstant. Begyndere begår nogle gange fejlen med at lære teoretisk viden uden at øve. Teorien er god, men hvis du ikke kan omsætte den til praksis, er den ikke meget værd.

At være udvikler betyder konstant læring. Nye opdateringer, vedligeholdelse og praksis kræves. Dette er den daglige rolle for en Ruby on Rails udvikler.

4. Forstå og udnyt den åbne kildekode funktion

Som du ved, er RoR et open source framework. Dette betyder, at alle på internettet kan bruge det gratis. Du behøver ikke nogen licens eller at foretage en betaling for at kunne bruge det. Udnyt det.

Takket være denne funktion har RoR konstante opdateringer. Tjek dem regelmæssigt. Lær om dem og brug dem i dine nye projekter. Du skal også vide, hvordan du forstår og følger reglerne. Dette gælder for at bidrage til Rails fællesskabet og bruge Git og GitHub. Som en konsekvens kan du skrive bedre kode.

5. Bliv en del af Ruby on Rails fællesskabet

RoR har et fantastisk fællesskab. De er store og meget hjælpsomme. De kan være der for dig, uanset hvad du har brug for. Fra at lære nye ting til at rette fejl. Du kan også følge med i de nyeste opdateringer og lære i overensstemmelse hermed. At følge dette vil være den fremragende karrierevej, som en Ruby on Rails udvikler bør begive sig ud på.

Konklusion

Hvordan bliver man Ruby On Rails udvikler? Ved at følge de tips, vi har givet dig i denne artikel. Vælg, hvilken type læring du ønsker at bruge. Det bedste er at kombinere. Lær grundlæggende om andre programmeringssprog, herunder Ruby.

Gå videre til Ruby on Rails. Tag kurser, lyt til gratis YouTube videoer og lær fra bøger. Glem ikke at deltage i RoR fællesskabet. De vil være ekstremt hjælpsomme. Følg de nye opdateringer, øv dig og begå fejl. Det er den normale læringskurve, som enhver udvikler går igennem.

You may also like

Icon call to action

For developers

Let us help you land a long-term job with some of the world's most exciting companies. Get ready for your dream career - it all starts here!

arrow right

Access talent

Arrow slide
arrow rightArrow slide