Hiring & Retention

Hvor meget koster det at hyre en Flutter-udvikler

Opdag omkostningerne og fordelene ved at ansætte en Flutter-udvikler. Lær, hvordan du finder toptalenter og udnytter Flutter til effektiv udvikling på tværs af platforme.

May 25, 2023

5 min to read

a man

Flutter er et open source UI-softwareudviklingskit, der bruges til at skabe apps på tværs af platforme fra en enkelt kodebase. Det er en af ​​Googles nyeste open source-frameworks.

Det er et glimrende valg for startups med en bred vifte af muligheder og kraftfulde API'er, så at have en sådan udvikler kan hjælpe dig meget med din virksomhed. Det er dog ikke en let opgave at hyre en flagrende udvikler.


Hvor finder man sådanne udviklere? Hvor meget koster det at hyre en Flutter-udvikler? Svarene varierer afhængigt af forskellige faktorer, som alle diskuteres i denne blog! Fortsæt med at læse for at finde ud af det!


Hvad er en Flutter-udvikler?

En front-end softwareudvikler, der er bekendt med og arbejder med Flutter-rammerne, er kendt som en Flutter-udvikler. Flutter-udviklere kan også være Dart-udviklere, da de er flydende i at skabe kode på Dart-computersproget.

Noget af det vigtigste arbejde, som Flutter-udviklere kan udføre, er:


Opret iOS- og Android-apps ved hjælp af den samme kodebase

Reducer udviklingstiden og opnå en hurtig frigivelsescyklus

Giv ydeevne, som om det var en indbygget app

Bygget en avanceret og responsiv brugergrænseflade med enkelhed og effektivitet.


Omkostningseffektiv tilgang og høj effektivitet

Leder du efter høj effektivitet i dit udviklingsteam? Hyr en Flutter-udvikler. Flutter giver dig mulighed for at oprette apps, der kører på flere platforme, mens du bruger en enkelt kodebase. Det betyder, at virksomheder ikke behøver at ansætte separate teams for hvert operativsystem. Som følge heraf reduceres udviklingsomkostningerne.

Der er opnået et markant fald i den tid, det tager for appen at nå markedet. Flutter er således en omkostningseffektiv tilgang for mange startups til at konstruere en native-lignende applikation.

Enestående præstation

En af de mest slående komponenter i Flutter er varm genindlæsning. For at evaluere alle ændringerne i den oprindelige app skal den først bygges og lanceres på enheden. Den primære fordel ved hot reloading er, at det giver udviklere mulighed for at ændre deres kode, mens de ser resultaterne i realtid.


Det betyder, at udviklere ikke behøver at genstarte hver software, hver gang de ændrer den. Det letter også teamsamarbejde og en nem testprocedure.

Enestående troværdighed

Flutter-fællesskabet har udviklet sig hurtigt i de seneste år, opnået enorm troværdighed og vundet tillid fra mobile enheder verden over. Med Googles support i SDK, vejer det meget. Flutter-udviklere kan forbinde og diskutere i mange officielle og uofficielle fora.


Hvor meget koster det at hyre en Flutter-udvikler?


Før vi går videre til de faktorer, der kan påvirke omkostningerne ved at ansætte en Flutter-udvikler, er her grove tal for, hvor meget en Flutter-udvikler koster i henhold til dens geografiske position.


Nordamerika: fra €75 til €200 i timen

Sydamerika: omkring €60 i timen

Europa: fra €50 til €150 i timen

Asien: fra €20 til €100 i timen

Australien: fra €80 til €150 i timen.

Husk, at disse tal kan ændre sig i henhold til udviklerens baggrund og overordnede erfaring. I det følgende vil vi diskutere yderligere faktorer, der påvirker omkostningerne ved at ansætte en Flutter-udvikler.

Omkostninger ved at ansætte en Flutter-udvikler i henhold til deres erfaring og færdigheder

Timeprisen for en Flutter-udvikler varierer meget afhængigt af deres erfaring, viden og færdighedssæt. Jo mere ekspertise de har, jo højere bliver omkostningerne.

Community Verified icon


Når det kommer tid til rekruttering, vil du have tre muligheder at vælge imellem - en juniorudvikler, en medior og en seniorudvikler. Juniorudvikleren har normalt nul til to års erfaring, mellem to og fem års erfaring og en seniorudvikler med mindst fem års erfaring.

Vi råder dig også til at oprette et budget for ansættelse af en Flutter-udvikler. På denne måde vil du vide, hvordan du skal disponere over dine penge, om du vælger en udvikler med mere eller mindre erfaring, og selvfølgelig tage højde for gennemførligheden af ​​det projekt, som du skal bruge en udvikler til.

Community Verified icon


Udover erfaring vil lønnen i høj grad afhænge af din udviklers placering. Så her er nogle grove tal for, hvor meget det koster at hyre en Flutter-udvikler i henhold til års erfaring og geografisk placering.


Omkostninger ved at ansætte en Flutter-udvikler i henhold til appens kompleksitet

Valget af at hyre en Flutter-udvikler med forskellige færdighedsniveauer vil i høj grad afhænge af kompleksiteten af ​​den app, du har brug for. Til de basale behov kan du hyre en junior, mens du til mere komplekse opgaver og projekter skal opsøge enten en middel- eller seniorudvikler.


Men jo mere komplekst projektet er, jo højere er omkostningerne ved at ansætte en udvikler. Hvis du undrer dig over, hvilke faktorer der bestemmer projektets kompleksitet, er her nogle indikatorer i projektfaserne:

  • Markedsundersøgelse og analyse
  • Appens wireframe
  • App funktioner og funktioner
  • Appens design og udvikling
  • Kvalitetskontrol
  • Gør en app tilgængelig i app store

For at designe en lille Flutter-app kan du hyre en juniorudvikler på timebasis, lige fra €15 til €20 og derover (glem ikke, at placering betyder noget). Appen kan tage 3 til 4 måneder at bygge; dermed vil de samlede omkostninger være minimale.

Hvis du på den anden side ønsker at bygge en helt konkurrencedygtig app, foreslår vi, at du hyrer en senior app-udvikler. Timeprisen er normalt €25 eller mere, igen afhængigt af lokationen. Dette skyldes, at komplekse applikationer inkluderer alle disse opdaterede funktioner, som vil tage omkring 9+ måneder at udvikle.

Omkostninger ved at ansætte en Flutter-udvikler i henhold til engagementsmodellen

Mange virksomheder har stor efterspørgsel efter Flutter-udviklere i både USA og Asien (hovedsageligt Indien), hvilket betyder, at iværksættere nu kan drage fordel af fleksibiliteten ved at ansætte app-udviklere.


Fleksibilitet betyder at ansætte udviklere på forskellige pakker. Disse pakker er kendt som "engagement-modeller" og er beregnet til at imødekomme de forskellige virksomheders krav til appudvikling. Der er tre typer modeller:

  • Deltidsansættelsesmodel;
  • Ansættelsesmodel på timebasis;
  • Ansættelsesmodel for appudviklingsteam.

Deltidsansættelsesmodel

Når du har en mobilapp og søger vedligeholdelse af den, er denne engagementsmodel perfekt. Afhængigt af typen af ​​arbejde kan du ansætte en Flutter-udvikler i et bestemt antal timer - normalt på deltid.

Du skal forvente at betale mindre, hvis du ansætter udviklere i et par timer hver måned. De arbejder på dit projekt efter en tidsplan, som du og de er enige om, og du har styr på dem på det tidspunkt.

Deltidsansættelse omfatter normalt omkring 4 timers arbejde om dagen i omkring en måned eller mere. Kommunikation kan ske via e-mail, Skype, telefon eller andre kommunikationsmidler.


Ansættelsesmodel på timebasis

At ansætte en udvikler på timebasis adskiller sig fra at ansætte en udvikler til faste priser. Hvis du undrer dig over hvordan, så tjek den grundige blog om timepriser VS faste priser for ansættelse af en Flutter-udvikler.

Når det kommer til at ansætte en udvikler på timebasis, er denne mulighed perfekt, når du har brug for specialister midlertidigt til at forbedre funktionaliteten eller flytte din applikation fra en platform til en anden.

Den endelige prisfastsættelse vil være baseret på de timer, der er brugt på projektet. Som følge heraf skal den udfyldes på forhånd for at undgå yderligere fakturering. Dette er kortvarigt arbejde, der normalt involverer omkring 25 timers arbejde, som kan fordeles over et par dage.

Ansættelsesmodel for appudviklingsteam

At ansætte et app-udviklingsteam er den bedste mulighed for langsigtede, større projekter. Ifølge de seneste ansættelsestendenser er outsourcing af et specialiseret app-udviklingsteam en af ​​de mest effektive ansættelsesmetoder.

Dit team vil omfatte en projektleder, udviklere, designere, kvalitetssikring og andet personale, der er nødvendigt for appens udvikling. Denne strategi har den fordel at have et fuldgyldigt team, der arbejder på dit projekt.

Ansættelsesperioden er normalt en måned eller mere, og den omfatter fuldtidsarbejde på 8 timer. Tjek det næste indlæg, hvis du er yderligere interesseret i omkostningerne ved at outsource VS In-house ansættelse til en Flutter-udvikling.


hyre flutter-udvikler

You may also like

Icon call to action

For developers

Let us help you land a long-term job with some of the world's most exciting companies. Get ready for your dream career - it all starts here!

arrow right

Access talent

Arrow slide
arrow rightArrow slide