Hiring & Retention

Fjernarbejde som Python-udvikler

Har du brug for hjælp med din virksomhed?

Kontakt en af vores væksteksperter. Det er helt gratis og har hjulpet mange mennesker som dig med at finde ud af, hvordan man kan udvide sin virksomhed mere effektivt uden at begå dyre fejltagelser.

Book en tid, der passer dig her

Sådan finder du det bedste fjernarbejde som Python-udvikler. Find ud af det nu.

15. maj 2024.

6 minutter

a man

Fjernarbejde som Python-udvikler

En kvinde med en bærbar computer på skødet, der arbejder hjemmefra.

I dag er fjernarbejde blevet ret almindeligt, faktisk endnu mere end hybridarbejde. Det skyldes, at det åbner mange muligheder.

Som Python-udvikler er udsigterne for fjernarbejde blevet udvidet. Det giver dig mulighed for at bruge dine færdigheder og bidrage til projekter – alt sammen bekvemt fra dit hjem. Fjernarbejde giver fleksibilitet, uafhængighed og chancen for at samarbejde med forskellige teams. Her er fordelene ved en fjernarbejde som Python-udvikler.

Hvordan bliver man Python-udvikler?

Du kan blive Python-udvikler, selv uden tidligere erfaring. Hvis du har erfaring med et andet programmeringssprog, vil det endda være lettere at lære Python.

Men hvordan bliver man Python-udvikler? Først skal du beslutte, hvilken type Python-udvikler du vil være:

 • DevOps-ingeniør
 • KI og ML
 • Softwareudvikler
 • Datascientist
 • Dataanalytiker

Når du har besluttet dig, begynder du at udvikle dine færdigheder. Lær de grundlæggende ting om Python. Du kan gå på college, deltage i et bootcamp eller lære på egen hånd. Du kan tage onlinekurser, se tutorial-videoer eller læse Python-bøger.

Glem heller ikke at være socialt aktiv og blive en del af Python-fællesskabet. Det og mange flere tips kan du finde på vores blog om, hvordan man bliver Python-udvikler.

Hvad laver en Python-udvikler?

En ung kvinde arbejder hjemmefra, mens hendes hund sover.

Python-udviklere kan skabe web- og mobilapplikationer, men de kan også:

 • Udvikle spil;
 • Skrive programmeringssprog;
 • Foretage kvantitative analyser;
 • Arbejde med maskinlæring (ML);
 • Arbejde med kunstig intelligens (KI);
 • Bidrage til dataanalyse;
 • Bidrage til datavisualisering.

En Python-udvikler er en del af et softwareudviklingsteam. De arbejder i programmeringssproget Python og kan arbejde på forskellige projekter. De skaber, designer og leverer arbejdet. De kan arbejde på alt fra komplekse apps til små, personlige projekter. En Python-udviklers opgaver inkluderer også:

 • Skrive kode, der automatiserer processer;
 • Designe og skabe computerapplikationer;
 • Designe og skabe mobilapplikationer;
 • Lokalisere og løse problemer;
 • Forbedre effektiviteten;
 • Forbedre brugeroplevelsen.

Hvorfor er Python så populært?

Python er et populært sprog. Ifølge en undersøgelse fra Stack Overflow er JavaScript det mest populære sprog, og det har det været i ti år i træk. Men andenpladsen er tæt. HTML ligger på andenpladsen, og tredjepladsen går til SQL. Ifølge denne undersøgelse indtager Python fjerdepladsen.

Men pr. 2024 har Python nået førstepladsen. Mange udviklere bruger nu Python i stor stil. Det bliver endda betragtet som kongen af programmeringssprog. At studere dette programmeringssprog i 2024 garanterer din succes og fremgang, fordi:

 • Det er nemt at lære, læse og skrive;
 • Det tilbyder omfattende biblioteker og frameworks, der dækker en bred vifte af anvendelser;
 • Det har modstykker i Java og C som CPython, Jython og andre;
 • Det tilbyder GUI-understøttelse;
 • Mange virksomheder bruger Python, som Facebook, Spotify og Netflix.

Python er det perfekte valg til web- og softwareudvikling, fordi du kan lave komplekse, multiprotokol-apps med det. Samtidig har udviklerne en kortfattet og læsbar syntaks. Det gør livet lettere for udviklerne. Derudover kan de udvikle praktiske forretnings- og brugerapplikationer.

Fjernarbejde som Python-udvikler

En ung kvinde sidder derhjemme med en bærbar computer og en kop kaffe i hånden og gør sig klar til at gå på arbejde.

I 2020 var der en massiv stigning i fjernarbejde. Siden da er det kun blevet mere populært. Faktisk vokser det dag for dag ifølge en undersøgelse fra Upwork. For at være præcis, vil 22% af de amerikanske arbejdstagere arbejde fjernt inden 2025.

Softwareudviklere, inklusive dem, der bruger Python, drager fordel af fjernarbejde. Det giver dem mulighed for at bo i mindre overfyldte og billigere områder. Fjernarbejde reducerer også den tid, der bruges på pendling.

Her kan du se, hvordan din virksomhed kan drage fordel af at ansætte en fjern Python-udvikler.

Rekrutter de bedste talenter fra hele verden

At ansætte fjernarbejdere øger fleksibiliteten i din virksomhed. Teknologivirksomheder er altid på jagt efter de bedste udviklere. Det betyder ikke, at disse udviklere alle befinder sig det samme sted.

Virksomheder kan skabe det perfekte fjernteam ved at ansætte talentfulde personer fra hele verden. Det bedste ved det er, at din virksomhed får adgang til en talentmasse uden for dit eget lokalområde. På denne måde fremmer du mangfoldigheden i arbejdsstyrken og skaber en mere inkluderende kultur.

Reducer omkostningerne

At have et fjernteam er mindre kostbart. Det skyldes, at du ikke skal betale for:

 • Kontorlokaler
 • Elregninger og andre regninger
 • Computere og udstyr

Derudover har mange lande lavere selskabsskattesatser end USA. At arbejde med et virtuelt team hjælper dig derfor med at spare på lønskatten.

En anden måde, hvorpå et fjernt softwareudviklingsteam kan spare penge, er ved at reducere pendleromkostningerne. At ansætte nogle medarbejdere, der arbejder hjemmefra, kan hjælpe dig med at spare penge på pendleromkostninger.

Øg medarbejdertilfredsheden

En fjern Python-udvikler vil sandsynligvis blive længere i din organisation end onsite-medarbejdere. Det skyldes, at softwarefolk sætter pris på en bedre balance mellem arbejde og privatliv.

Et virtuelt team værdsætter sandsynligvis friheden ved at kunne arbejde hjemmefra. Derfor kan sådanne medarbejdere arbejde, når og hvor de vil. Det øger sandsynligheden for, at de bliver længere i din virksomhed.

Øg produktiviteten

Udviklere foretrækker at arbejde et roligt sted. Andre foretrækker et interaktivt miljø. Når medarbejdere arbejder i deres ideelle arbejdsomgivelser, kan de nemmere holde fokus og forblive produktive. At arbejde hjemmefra giver softwareudviklere mulighed for at være mere kreative. Dette arbejdsparadigme sparer tid og gør det muligt for folk at udføre mere arbejde på kortere tid.

Kontrol over arbejdsflowet

Hvis du har dit eget team, er der ingen grund til outsourcing. Det betyder, at du altid har fuld kontrol over dit team. Ved outsourcing ansætter du folk til at udføre en opgave eller et projekt. De er ikke interesserede i din virksomhed.

Men med et fjernteam er det anderledes. De er mere loyale, da din virksomhed er deres primære indtægtskilde.

Kan du arbejde fjernt som Python-udvikler?

Ja, du kan arbejde fjernt som Python-udvikler. Du skal blot bruge en computer og internet for at udføre dit arbejde. Du kan arbejde fra hvor som helst. Men fjernudviklere var allerede almindelige før pandemien. Dette inkluderer både fuldtidsansættelse og freelancearbejde som Python-udvikler.

Hvor kan du finde et fjernarbejde som Python-udvikler?

At finde udviklere kan være trættende. Der er mange potentielle kandidater at vælge imellem. Også platformene at vælge imellem er talrige. Indeed og LinkedIn er nogle af dem.

Men dette kan være en tidskrævende opgave. Desuden er mulighederne uendelige med så mange tilgængelige udviklere. Vi kan hjælpe. Undgå besværet med at rekruttere på disse platforme. Spring den endeløse søgning over. Spring gentagne gennemlæsninger af CV’er og udvælgelse over. Eller endda måneders ventetid på den perfekte kandidat.

Teamcubate vil vælge for dig. Vi finder den bedste udvikler til en overkommelig pris. Dette sker i henhold til dine

 • personlige behov
 • projektbehov
 • virksomhedens behov.

Det er risikofrit og så enkelt. Du skal bare kontakte os; resten tager vi os af.

Konklusion

Python-udviklere kan arbejde hjemmefra. Allerede før pandemien arbejdede mange udviklere fjernt, inklusive Python-udviklere. I dag er denne arbejdsform en selvfølge. Næsten alle virksomheder tilbyder det.

Og hvorfor skulle de ikke? Det bringer fordele for både virksomheden og medarbejderne. Fra at øge medarbejdernes kreativitet og produktivitet til at reducere omkostningerne for virksomheder. Læs denne artikel om fjernabende som Python-udvikler og se, hvorfor denne arbejdsform vil overgå kontorarbejde.

You may also like

Icon call to action

For developers

Let us help you land a long-term job with some of the world's most exciting companies. Get ready for your dream career - it all starts here!

arrow right

Access talent

Arrow slide
arrow rightArrow slide