Fjernarbejde som Python udvikler

Hvordan finder du det bedste fjernarbejde som Python udvikler? Find ud af det nu.

Juli 3, 2023

6 minutter

a man

Fjernarbejde som Python udvikler

En kvinde med briller, der arbejder hjemmefra, på sofaen, med gråt tæppe på og sin bærbare computer på skødet
Image by Freepik

I dagens tidsalder er fjernarbejde blevet almindeligt. Endnu mere almindeligt end hybridarbejde. Dette skyldes, at det tilbyder mange muligheder.

Som Python udvikler er fjernarbejdsmulighederne udvidet. Dette giver dig mulighed for at udnytte dine færdigheder og bidrage til projekter. Alt dette fra komforten i dit eget hjem. Fjernarbejde giver fleksibilitet, uafhængighed og mulighed for at samarbejde med forskellige teams. Her er fordelene ved fjernarbejde som Python udvikler.

Hvordan bliver du en Python udvikler

Du kan blive en Python udvikler, selvom du ikke har nogen erfaring. Hvis du har erfaring med et andet programmeringssprog, vil det endda være endnu nemmere at lære Python.

Men hvordan bliver du en Python udvikler? Først beslut, hvilken type Python udvikler du vil blive.

 • DevOps ingeniør
 • AI og ML
 • Softwareudvikler
 • Dataforsker
 • Dataanalytiker

Når du har besluttet det, skal du begynde at udvikle dine færdigheder. Lær de grundlæggende principper i Python. Du kan gå på college, tage en Bootcamp eller lære på egen hånd. Du kan lytte til onlinekurser, se tutoriale videoer eller læse Python bøger.

Glem heller ikke at være social og deltage i Python fællesskabet. Dette og mange andre tip kan du finde på vores blog om, hvordan du bliver en Python udvikler.

Hvad laver en Python udvikler?

En ung kvinde med briller, der arbejder hjemmefra, ved skrivebordet, med sin bærbare computer tændt og sin hund sovende i sit skød.
Image by Freepik

Python udviklere kan oprette web  og mobilapplikationer. Men de kan også:

 • Oprette spiludvikling;
 • Skrive programmeringssprog;
 • Udføre kvantitativ analyse;
 • Anvende det inden for maskinlæring (ML);
 • Anvende det inden for kunstig intelligens (AI);
 • Anvende det til dataanalyse;
 • Anvende det til datavisualisering.

En Python udvikler er en del af et softwareudviklingsteam. De arbejder med Python programmeringssprog. De kan arbejde på forskellige projekter. De skaber, designer og leverer arbejdet. De kan arbejde med komplekse applikationer såvel som små personlige projekter. En Python udviklers job er også at:

 • Skrive kode, der automatiserer processer;
 • Designe og oprette computerapplikationer;
 • Designe og oprette mobilapplikationer;
 • Finde og rette fejl;
 • Øge effektiviteten;
 • Forbedre brugeroplevelsen.

Hvorfor er Python så populært?

Python er et populært sprog. Ifølge en undersøgelse fra Stack Overflow er det mest populære sprog JavaScript. Og det har det været i ti år i træk. Men andenpladsen er næsten lige. HTML har andenpladsen, og tredjepladsen går til SQL. Ifølge den undersøgelse indtager Python fjerdepladsen.

Men fra og med 2023 har Python indtaget førstepladsen. Mange udviklere bruger og vælger nu Python i stor stil. Det bliver endda betragtet som kongen af programmeringssprog. Som et resultat garanterer studiet af dette programmeringssprog i 2023 din succes og fremgang. Dette skyldes, at

 • Det er nemt at lære, læse og skrive;
 • Det tilbyder store biblioteker og frameworks, der dækker et bredt udvalg af applikationer;
 • Det inkluderer Java  og C ækvivalenter som CPython, Jython og andre;
 • Det har GUI understøttelse;
 • Mange virksomheder bruger Python, som f.eks. Facebook, Spotify og Netflix.

Python er det perfekte valg til web  og softwareudvikling. Dette skyldes, at du kan oprette komplekse, flerprotokol applikationer. Samtidig har udviklere en præcis og læsevenlig syntaks. Det gør livet lettere for udviklere. Derudover kan de udvikle praktiske forretnings  og brugerapplikationer.

Fjernarbejde som Python udvikler

En ung kvinde, der sidder i den behagelige lænestol i sit eget hjem, kigger på verandaen, holder en kop kaffe og sin bærbare computer på skødet og gør sig klar til at arbejde.
Image by benzoix on Freepik

Der var en massiv stigning i fjernarbejde i 2020. Siden da er dets popularitet ikke blevet mindre. Faktisk viser en undersøgelse fra Upwork, at det vokser for hver dag der går. Præcist sagt vil 22% af medarbejderne i USA arbejde fjernarbejde inden 2025.

Softwareudviklere, herunder Python udviklere, drager fordel af fjernarbejde. Det giver dem mulighed for at drage fordel af mindre overfyldte og mere økonomiske steder. Fjernansættelse reducerer også den tid, der bruges på kørsel.

Her er hvordan din virksomhed kan drage fordel af at ansætte en fjernarbejdende Python udvikler.

Tiltræk top talent fra enhver sted

At ansætte fjernarbejdere vil øge din virksomheds fleksibilitet. Tekniske virksomheder er på udkig efter de bedste udviklere. Det betyder ikke, at disse udviklere er placeret det samme sted.

Virksomheder kan sammensætte et perfekt fjernarbejdende team. Dette kan gøres ved at ansætte talentfulde individer fra hele verden. Det bedste er, at din virksomhed kan trække på et talentpool uden for din egen placering. På den måde fremmer du mangfoldighed på arbejdspladsen og skaber en mere inkluderende kultur.

Reducer omkostninger

At have et fjernarbejdende team er mindre omkostningsfuldt. Dette skyldes, at du ikke behøver at betale for

 • Kontorplads
 • Strømudgifter og andre regninger
 • Computerudstyr

Derudover har mange lande lavere selskabsskat end USA. Ved at arbejde med et virtuelt team kan du derfor spare penge på lønafgifter.

En anden måde, hvorpå et fjernarbejdende softwareudviklingsteam kan hjælpe dig med at spare penge, er ved at mindske transportomkostningerne. Ved at ansætte nogle medarbejdere til at arbejde hjemmefra kan du spare penge på transport.

Øg medarbejderfastholdelse

En fjernarbejdende Python udvikler vil sandsynligvis blive i din organisation længere end medarbejdere på arbejdspladsen. Dette skyldes, at softwareprofessionelle er mere trygge ved arbejde livsbalance.

Et virtuelt team værdsætter mere friheden ved at arbejde hjemmefra. Derfor kan sådanne medarbejdere arbejde, når de ønsker, og hvor de ønsker det. Dette øger chancerne for at blive længere tid i din virksomhed.

Øg produktiviteten

Udviklere foretrækker at arbejde et stille sted. Andre foretrækker et interaktivt miljø. Når medarbejdere arbejder i deres ideelle arbejdsrum, bevarer de let fokus og produktivitet. At arbejde hjemmefra giver softwareudviklere mulighed for at være mere kreative. Denne arbejdsparadigme sparer tid og giver folk mulighed for at udføre mere arbejde på kortere tid.

Kontrol over arbejdsprocessen

Når du har dit eget team, er der ikke behov for outsourcing. Dette betyder, at du altid har fuld kontrol over dit team. Når du outsourcer, ansætter du folk til at færdiggøre en opgave eller et projekt. De er ikke interesserede i din virksomhed.

Men med et fjernarbejdende team er det anderledes. De er mere loyale, da din virksomhed er deres primære indtægtskilde.

Kan du arbejde fjernarbejde som Python udvikler?

Ja, du kan arbejde som Python udvikler. De har kun brug for en computer og internet for at levere deres arbejde. De kan arbejde fra enhver placering. Men fjernarbejdende udviklere var udbredt allerede før pandemien. Dette gælder både fuldtids og freelancearbejde som Python udvikler.

Hvor finder du et fjernarbejde som Python udvikler?

At søge efter udviklere kan være udmattende. Der er mange potentielle kandidater at vælge imellem. Der er også mange platforme at vælge imellem. Indeed og LinkedIn er nogle af dem.

Men dette kan være en tidskrævende opgave. Der er uendelige muligheder med så mange tilgængelige udviklere. Vi kan hjælpe. Undgå besværet med at ansætte på disse platforme. Spring den endeløse søgen over. Spring den gentagne gennemlæsning og udvælgelse af CV'er over. Eller vent i månedsvis for at finde det perfekte match.

Teamcubate vil vælge for dig. Vi finder den bedste udvikler til dig til en overkommelig pris. Dette bliver gjort i overensstemmelse med dine

 • Personlige behov
 • Projektbehov
 • Virksomhedens behov

Det er risikofrit og så let. Alt du skal gøre er at kontakte os; resten er vores job.

Konklusion

Python udviklere kan arbejde hjemmefra. Selv før pandemien arbejdede mange udviklere eksternt. Også med Python. I dag er denne type arbejde en selvfølge. Næsten alle virksomheder tilbyder det.

Og hvordan kan de ikke? Det gavner både virksomheden og medarbejderen. Fra at øge medarbejdernes kreativitet og produktivitet til at reducere virksomhedernes omkostninger. Læs denne artikel om fjernarbejde som Python udvikler, og se hvorfor denne type arbejde vil vinde over kontorarbejdet.

You may also like

Icon call to action

For developers

Let us help you land a long-term job with some of the world's most exciting companies. Get ready for your dream career - it all starts here!

arrow right

Access talent

Arrow slide
arrow rightArrow slide