Services
/
Web & E-commerce Development

Web & E-commerce developer from €39.99

Bij Teamcubate combineren we naadloos toptalent met uw zakelijke doelen. Onze gerichte aanpak in IT- en financiële personeelswerving zorgt ervoor dat uw team niet alleen bekwaam is, maar ook strategisch past bij uw visie en groei.
Een vriendelijk telefoongesprek om uw behoeften beter te begrijpen
Meestal vinden we binnen een week de perfecte kandidaat
U betaalt alleen als u tevreden bent
arrow right

Praat met een expert

Arrow slide
arrow rightArrow slide

3 eenvoudige stappen om uw volgende beste presteerder aan te nemen

Vertel ons wat u nodig heeft en we hebben u binnen enkele dagen operationeel. Het zijn slechts 3 eenvoudige stappen!

icon

Laat ons weten wat u nodig heeft

Vertel ons over de rol die u wilt invullen. Krijg nauwkeurige salarisverwachtingen. We zorgen ervoor dat u alleen tijd besteedt aan het interviewen van mensen die echt bij uw bedrijf passen.

icon hr suport

Doorlopende HR-ondersteuning

We starten een zoektocht naar de juiste persoon voor uw baan. We adverteren de functie, controleren de sollicitanten en vinden degenen die goed passen. We laten u de beste zien zodat u kunt beslissen.

icon administrative

Zorgen dat we de beste kandidaat voor u hebben

We plannen interviews met deze kandidaten zodat u uw favoriet kunt kiezen. We geven u ook ons rapport en suggereren wie wij denken dat de beste match zou kunnen zijn.

arrow right

Praat met een expert

Arrow slide
arrow rightArrow slide

De cijfers waar we trots op zijn

100+

Gescreende ontwikkelaars geplaatst in langlopende projecten

19

Landen bediend (en er komen er meer bij!)

2

Jaren gemiddelde ambtstermijn

Je hoeft ons niet op ons woord te geloven. Dit is wat onze klanten zeggen.

Photo client

Mikael Friis

WINE FAMLY

Chief Commercial Office & Partner

Teamcubate heeft ons geholpen met het vinden van bekwame Magento-ontwikkelaars in Servië ter versterking van ons kernteam, zowel vaste werknemers als freelancers. We waarderen hun stiptheid, flexibiliteit en goede communicatie.

Photo client

Martin Aarhus Gregersen

INTRODUS

CTO

Na het aannemen van één kandidaat wisten we dat Teamcubate de juiste samenwerkingspartner was voor de lange termijn. Ze leverden ons een ervaren front-end ontwikkelaar die niet alleen onze codebase verbeterde, maar ook een bijdrage leverde aan de teamcultuur en -geest.

Photo client

Mikkel Duif

Resights

CTO

Sinds het eerste contact met Teamcubate hebben we in een periode van twee weken onze eerste ontwikkelaars aangenomen en ons team gevormd.

Photo client

Pieter van der Zijpp

THE BIG DATA CHEF/RS Finance

Implementation Consultant

We zijn ontzettend blij met zowel de voortgang als het resultaat van het werken met Teamcubate. Binnen enkele weken hadden we een zeer getalenteerde kandidate aangenomen, die een geweldige aanvulling op het team is.

Photo client

Bibi Blomqvist

COGO

Co-founder

Door te werken met Teamcubate werd de administratieve rompslomp onmiddellijk weggenomen. Bovendien zorgden ze voor een testperiode voor het valideren van de vaardigheden van de kandidaten voordat ze werden aangenomen.

Photo client

Ferry De Boer

TELL APE

Teamcubate biedt ons tools zoals testplatforms en HR-ondersteuning. Dit is super nuttig voor kleine organisaties zoals de onze, Ze nemen regelmatig contact met ons op en bieden ondersteuning.