fbpx

Over Teamcubate

Ons verhaal

;

Gemaakt door ondernemers voor ondernemers

In 2017 is Teamcubate ontstaan ​​door puur toeval. Marc en Niels waren allebei druk bezig met het opbouwen van elk van hun bedrijven (beide nog steeds actief vandaag). Op dat moment was het probleem hetzelfde als vandaag:

Hoe trek je op het juiste moment toptalent aan en laat je ze toetreden tot het bedrijf?

Worstelend met old-school outsourcing bedrijven gerund door tweedehands autoverkopers en self-service freelance platforms met een heleboel irrelevante kandidaten, kwam er een idee op:

Als ze hun bedrijfsmiddelen zouden verplaatsen naar groenere weilanden voor werving, zou het kernprobleem van talent misschien opgelost kunnen zijn.

De pin moest op Belgrado in Servië worden geplaatst. Dat was een vreselijk idee.Het onder de knie krijgen van headhunting, kantoorruimte, lokale wetgeving en nog veel meer was urenlang hoofdpijn.

Opgeven was geen optie, dus opeens begon het te werken. De sleutelfiguren werden aangenomen en opeens ontstond er een framework.

Vanuit hun netwerk van ondernemers kwamen de vragen wat er in Servië aan de hand was. Een paar bedrijven besloten te starten en het eerste kantoor met volledige verdieping werd gehuurd.

Teamcubate was een ding.

Wij zijn hier om te helpen

De kern van Teamcubate is ons in-house team. Wij zijn verantwoordelijk voor het wervingswerk, zoals het headhunten van kandidaten, sollicitatiegesprekken, tests en de directe communicatie met jou.

Daarnaast zorgen we voor alle praktische zaken: naleving van de lokale wetgeving en salarisadministratie, de exploitatie van onze kantoren en werk met betrekking tot onze conciërgeservice waarbij we vliegtickets verstrekken, hotelaccommodatie verzorgen, teambuilding evenementen organiseren en nog veel meer.

Het team is ook verantwoordelijk voor de voortdurende HR-inspanningen met betrekking tot uw werknemers, waaronder we ervoor zorgen dat werknemers worden gehoord in verband met verschillende uitdagingen. Het doel is om je zo goed mogelijk te helpen – aangezien we lokaal aanwezig zijn.