fbpx

Få en dygtig Shopify-udvikler

Tag din Shopify-webshop til næste niveau. Ansæt en senior Shopify-udvikler i dag.

Kun 350 kr per time freelance, eller spar stort ved fuld tid.

En dedikeret headhunter hjælper dig i hvert skridt i ansættelsesprocessen.

 Det er gratis at starte processen op og helt uden risiko frem til ansættelsen.

Hvad vores kunder siger

Jeg får mere end 10 forespørgsler om ugen fra virksomheder, der tilbyder softwareudviklingstjenester. Vi valgte at samarbejde med Teamcubate, fordi det er som at have vores afdeling på steder med bedre adgang til højt kvalificerede udviklere til priser, der kan håndteres for os som opstart uden at skulle investere tid og ressourcer i at oprette kontorer, forstå den lokale ansættelsesret og sourcing kandidater.

Det er en plug-and-play-udvidelse af LuggageHero, hvor vi er i stand til at udvide vores team med meget motiverede og dedikerede mennesker, der er fuldt integreret med resten af virksomheden ligesom vores medarbejdere andre steder, som vi selv styrer.

Kristian Løkkegaard

CTO, LuggageHero

Vi ledte efter dygtige Magento-udviklere i Danmark, men havde problemer med at finde dygtige talenter. Vi ønskede at have et tæt forhold til vores medarbejdere, og derfor var vi ikke interesserede i outsourcing i traditionel forstand. Teamcubate præsenterede os for en løsning, hvor vi faktisk har vores udviklere i Serbien som en del af vores kerneteam.

I dag gennem Teamcubate er størstedelen af vores udviklere både faste ansatte og freelancere. Vi drager fordel af punktlighed, fleksibilitet og god kommunikation.

Mikael Friis

Chief Commercial Office & Partner, Winefamly

Shopify og udvikling i Shopify – hvad du skal vide

Hvad er Shopify?

 

Shopify er en hosted tjeneste, der giver dig mulighed for at oprette og administrere din onlinebutik/webshop med en masse fordele gratis inkluderet.

Det giver dig chancen for at sælge, sende og administrere dine produkter online via Shopifys indkøbskurvsløsning såvel som med Shopify POS til butikssalg.

Hvad kan jeg sælge med Shopify?

 

Du kan sælge fysiske og digitale produkter via Shopify-platformen, så længe produkterne eller tjenesterne naturligvis ikke er ulovlige.

Hvis vi ser bort fra fysiske produkter, kan din virksomhed sælge digitale produkter såsom tjenester, medlemskaber, aftaler, kurser og workshops, online-billetter, oplevelser, donationer og mere – globalt.

Hvem er Shopify til?

 

Denne brugervenlige handelsplatform er perfekt til virksomheder af enhver art. Nogle af de mest kendte mærker og virksomheder i verden, som Tesla og Sephora, bruger Shopify til at sælge deres produkter.

Uanset hvor stor eller lille din virksomhed er, kan Shopify hjælpe din virksomhed med at blive en top-sælgende virksomhed.

Shopfiy er en platform med fremtid i 

 

Ifølge BusinessWire har Shopify tjent med 44% i første kvartal af 2020 sammenlignet med de første par måneder af 2019. Dette viser, at en Shopify-forretning er ret lovende og ikke forsvinder i morgen.

Når du bygger en virksomhed i dag, ser vi nu mere end nogensinde, hvor afgørende det er at tænke i form af “hvordan kan min virksomhed trives i vanskelige tider.” Vi mener, at Shopify er det perfekte svar.

;

De 4 skridt til ansættelse

w

Møde

Det første skridt er at forstå din virksomhed. Dette er nøglen for os, så vi kan matche dig perfekt med de rigtige kandidater. Derfor starter vi altid med et møde, hvor vi også gennemgår jobbeskrivelser og dine behov sammen.

Match

Vores rekrutteringshold starter rekrutteringen med det samme. Ved hjælp af vores database, netværk og gennem direkte headhunting finder vi det rigtige talent for dig. Vi vælger et par, men nøje målrettede kandidater, til interviews og enhver test, du har brug for.

Ansættelse

Når vi har fundet de rigtige kandidater, hjælper vi dig med ombordstigning enten online, fysisk på din placering eller på et af vores kontorer i Serbien. På denne måde får både dig og dit team den bedste start på at arbejde sammen.

R

Arbejde

Når kandidaten er begyndt at arbejde sammen med dig, tager vi os af alt det praktiske lige rigtigt. For eksempel sikrer vi kontorlokaler, ledelse, regulering af lokale lønninger og lokale arbejdslove. Vi tager os også af flyreservationer, hoteller osv.

;

Case: Valuer x Teamcubate

Fordele ved at ansætte i

Serbien

Teamcubate fokuserer på at finde kandidater i Serbien, hvor vi har 4 kontorer i de største byer. Dette marked har mange vigtige fordele i forhold til andre områder i Europa.

Fremragende engelsk sprogniveau

Serbere og befolkningen i serbisk har et imponerende højt niveau af engelsk, både talt og skriftligt. Hvorfor? Engelsk undervises som andetsprog fra en tidlig alder, men en af de mest afgørende årsager er, at de fleste i Serbien har set engelsk på tv i deres barndom - engelsktalende shows er ikke blevet synkroniseret til lokalsproget som det var tilfældet i mange andre europæiske lande. Engelsk var en del af hverdagen, og det er det stadig den dag i dag.

Attraktive priser

Lønningerne er generelt meget lavere i Serbien end i Danmark og resten af Vesteuropa samt endvidere visse af Serbiens nabolande. Samtidig er skatterne lave på lønninger i Serbien, hvilket gør prisen for virksomheden endnu lavere. Man kan forvente cirka halvdelen af prisen for lignende priser i Danmark for den samme kandidat alt inklusive. 

Hårdtarbejdende, kritisk tænkende og resultatorienterede

Serbere har en kritisk, men positiv tilgang til arbejdet. Det er kort sagt den rigtige arbejdsmoral, som en virksomhed eller arbejdsgiver ønsker af deres medarbejder. Flere års erfaring med at arbejde med serbere har bevist, at de altid stræber efter at lære nye metoder og i vores optik er blandt toppen af talent på verdensplan.

Hurtig rekruttering og test

Gennem Teamcubates rekruttering kan du hurtigt og nemt nå nogle af de mest fremragende kandidater. En dedikeret matchmaker arbejder gratis med dig. Matchmakerens job er at parre dig med den rigtige kandidat, baseret på krav og ønsker. Vi ser, at denne personlige tilgang åbner dørene for langt bedre samarbejde mellem kandidaten, virksomheden -  og Teamcubate.

Samme tids- og rejsezone

Beograd kan nås på 2 timer med fly fra Kastrup og Malmø lufthavne. Samtidig går man hurtigt gennem lufthavnen, og taxaturen til byen / kontoret tager kun 15 minutter. Ganske bekvemt er Serbien og Danmark i samme tidszone, så det er nemt at arbejde sammenhængende mellem de to lande.

;

Kontakt Teamcubate 

Ring til os direkte på +45 70605317, email os på hello@teamcubate.com, eller udfyld kontaktformularen herunder:

    Ved at kontakte Teamcubate giver du os tilladelse til at kontakte dig for at planlægge et opstartsmøde. Du er ikke på nogen måde forpligtet til at samarbejde og kan fravælge let på ethvert tidspunkt, før en kontrakt underskrives med Teamcubate. Vi gør meget for at sikre dine data.