Privatlivspolitik

I Teamcubate har vi det som en prioritet at passe godt på dine data både i forhold til firmaoplysninger, personoplysninger og som almindelig besøgende på vores hjemmeside. 

I denne privatlivspolitik finder du vores beskrivelse af, hvilke data vi indsamler, hvordan data indsamles og hvad vi bruger dem til når du besøger teamcubate.com eller hr.teamcubate.com. Endvidere kan du finde informationer omkring vores cookiepolitik.

 

Dataansvarlig

Dataansvarlig for dine personoplysninger og data er Niels Thimmer. 

Teamcubate ApS 
Nørrebrogade 47, 1
2200 København N 
CVR: DK36547006

Når vi behandler personlige oplysninger, overholder vi EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR) samt de danske persondataretlige regler, som måtte være gældende efter 25. maj 2018.

Hvis du har spørgsmål af nogen art i forhold til databeskyttelse eller cookiepolitik er du velkommen til at kontakte Teamcubate direkte. Du kan se vores kontaktoplysninger på vores kontaktside. 

Cookies

På Teamcubate.com bruger vi cookies for at kunne afvikle vores hjemmeside og services bedst muligt, herunder også marketing af vores ydelser. 

I forhold til trafikmåling og trafikanalyse bruger vi Google Analytics. Du kan læse mere om Google Analytics her

Hvis du ønsker at fravælge cookies fra Google Analytics kan du klikke her (det anbefaler vi ikke). 

Du kan se den fulde liste over cookies til eksterne services her: 

Behandling af personoplysninger

Vi behandler kun personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt. Du har til enhver tid ret til at kræve at få slettet alle person- og selskabsoplysninger, du har givet til os. Dette gør du ved at rette henvendelse direkte til Teamcubate her. Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data vi har liggende på dig. 

Deling af oplysninger med modtagere uden for EU/EØS

Teamcubate har underleverandører uden for EU/EØS, der behandler data. Teamcubate arbejder kun med virksomheder, der kontraktmæssig er forpligtet til at overholde GDPR, såsom Teamcubates datterselskab Humaniteams.com d.o.o. i Serbien. 

Tiltag i forhold til beskyttelse af data 

Teamcubate skal ifølge persondataloven i Danmark sikre at personoplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi kan ikke garantere at overførsler via internettet har 100 % sikkerhed, men vi har gennem tiltag såsom end-to-end kryptering af data taget tiltag til at få den størst mulige sikkerhed. 

Betroede medarbejdere i Teamcubate og Teamcubate-ejede selskaber skriver under på fortrolighedserklæring og bliver oplært i datasikkerhed. 

På grund af den løbende udvikling i forhold til online services vil vores tiltag i forhold til beskyttelse af data blive opdateret løbende. Væsentlige ændringer vil blive opdateret på denne side. 

Såfremt du ønsker at klage over Teamcubates behandling af persondata, henviser vi til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Denne persondatapolitik er sidst opdateret den 08-04-2020.