Vi finder eksperter til virksomheder i vækst

Teamcubate rekrutterer IT-udviklere, supportere og økonomimedarbejdere i Serbien. Siden 2017 har vi hjulpet en række virksomheder i Danmark, Sverige og Holland med at finde kandidater med de rette kompetencer. 

Vi er selv iværksættere og er været involveret i flere tech-virksomheder – Teamcunate er bygget som den løsning, vi selv ledte efter på markedet. 

 

 

Historien bag Teamcubate

Efter et længere researcharbejde valgte jeg i foråret 2017 at rekruttere et fuldt team til min virksomhed Opinodo i Beograd i Serbien. Valget faldt på Beograd, idet at byen har et stort udbud af IT-talent, er nem at komme til fra København inden for et par timer, er i samme tidszone som København og tilbyder gode muligheder for ansættelse i forhold til omkostning – herunder lav skat på løn.

I sommeren 2017 begyndte flere fra mit netværk med at kontakte mig for at høre om, hvad mulighederne var for at rekruttere medarbejdere i Beograd til danske virksomheder. På det tidspunkt havde jeg fået en god struktur på plads, hvilket havde været noget mere krævende end jeg først havde troet.

En af dem, der kontaktede mig, var Marc Lucas, der selv havde ledt efter et lignende setup til sin virksomhed. Vi besluttede os for at gå sammen for dermed at kunne få et bedre kontor – vi kaldte konceptet Teamcubate. Kort efter kom de første andre selskaber fra vores netværk med forespørgsler – og vores nye kontor i det centrale Beograd blev hurtigt fyldt op med forskellige danske virksomheder.

I maj 2018 flyttede vi ind på vores første fulde etage på Bulevar Kralja Aleksandra 28 – med over 5 meter til loftet, rå betonsøjler og vægkunst var det et miljø, vi selv havde lyst til at arbejde i.

Ved udgangen af 2019 havde vi etableret kontorer 3 steder i Beograd og 1 i Novi Sad, 60 kilometer nord for Beograd, og havde omkring 60 medarbejder for over 10 forskellige virksomheder. Hertil et voksende netværk af vettede freelancere.

Niels Thimmer, København, April 2020 
Kontakt mig her