Om os

Vores historie

 

Teamcubate er grundlagt i sommeren 2017 af Marc Lucas og Niels Thimmer. Efter forsøg på at finde de rette kompetencer til software- og webudvikling, samt drift i egne virksomheder, begyndte vi med at rekruttere selv i Serbien. Her har vi skabt et netværk, hvor vi knækkede koden til at tiltrække de mest talentfulde medarbejdere. 

Med over 60 fuldtidsansatte og et større netværk af freelancere arbejder vi med en række vækstvirksomheder primært i Danmark, Holland og Sverige.

 

Brugt af virksomheder som

Vores team hjælper dig i mål.

Kernen i Teamcubate er vores inhouseteam. Vi står for rekrutteringsarbejdet –  såsom headhunting af kandidater, interview, test og den direkte kommunikation med dig. 

Herudover klarer vi det alt det praktiske: Compliance i forhold til lokal lov og løn, drift af vores kontorer og arbejde i forhold til vores concierge-service, hvor vi sørger for flybilletter, hotel, teambuildingevents og meget andet. 

Teamet står også for den løbende HR-indsats i forhold til dine medarbejdere, herunder at sørge for at medarbejdere bliver hørt i forhold til forskellige udfordringer. Målet er, at vi kan være den bedst mulige hjælpe for dig – idet at vi er lokalt til stede. 

Beskriv dine behov

Først tager vi et gratis rådgivningsmøde. Målet er at forstå din virksomhed og dine behov bedst mulig. Vi giver dig en vurdering af realistiske priser samt et estimat på, hvor lang tid det vil tage os at finde medarbejderen.

Vi finder kandidater

I denne process kører vi hele tragten af mulige kandidater igennem for at finde den rigtige. Vi forsøger altid at finde den rigtige kandidat, så derfor modtager du typisk kun 2-3 kandidater i første omgang. 

l

Ansættelse

Når du har fundet den rette kandidat, går vi videre til ansættelsen. Det er først her, hvor du kommer til at betale penge. Vores omkostninger til rekruttering og øvrig drift er inkluderet i den månedlige pris. 

Arbejde

Når arbejdet starter, stopper Teamcubates arbejde ikke. Vi er dine øjne og ører, og vi hjælper medarbejderen med alt hvad han eller hun har brug for. Derudover tager vi os af alt det praktiske i forhold til kontor, løn, jura m.v.