fbpx

Om Teamcubate

Vores historie

;

Af iværksættere for iværksættere

I 2017 blev Teamcubate til ved en tilfældighed. Marc og Niels havde begge travlt med at bygge hver af deres respektive forretninger (som begge lever i bedste velgående i dag). På det tidspunkt var problemet det samme som i dag for mange virksomheder:

Hvordan tiltrækker man toptalent på det rigtige tidspunkt og får dem til at blive en del af virksomheden?

Efter en kamp med ikke-besatte jobstillinger, old-school outsourcingfirmaer  (drevet af brugte brugtvognsforhandler-typer), og freelance-platforme med masser af irrelevante kandidater, kom en idé op:

Hvis de flyttede både deres rekruttering og virksomhedsaktiver til et mere attraktivt marked, kunne kernespørgsmålet om talent løses.

Pilen landede på Beograd i Serbien. Det var en forfærdelig idé. I det mindste til at begynde med. At få styr på headhunting, kontorlokaler, lokal lovgivning og så meget mere, var en hovedpine.

Men de gav ikke op så let. Og pludselig begyndte tingene at fungere. Der blev foretaget nøgleansættelser, og frameworket blev skabt. 

Fra deres netværk af ligesindede iværksættere begyndte folk at spørge, hvad de havde gang i i Serbien. Et par virksomheder flyttede ind, den første kontoretage blev lejet.

Teamcubate var blevet skabt.

Vi er her for at hjælpe

Kernen i Teamcubate er vores interne team. Vi er ansvarlige for rekrutteringsarbejdet, såsom headhunting af kandidater, interviews, tests og den direkte kommunikation med dig.

Derudover håndterer vi alt det praktiske: Overholdelse i forhold til lokal lovgivning og lønningsliste, drift af vores kontorer og arbejde i forhold til vores concierge-service, hvor vi tilbyder flybilletter, sørger for hotelophold, organiserer teambuilding-arrangementer og meget mere.

Teamet er også ansvarlig for den løbende HR-indsats med hensyn til dine medarbejdere, hvilket inkluderer at sikre, at medarbejderne bliver hørt i forhold til forskellige udfordringer. Målet er at være den bedst mulige hjælp for dig – da vi er lokalt til stede.