Mød din nye kollega

 Teamcubate hjælper dig med med rekruttering af remote medarbejdere –  fuld tid og freelance. Vi rekrutterer i Serbien og hjælper danske virksomheder med at finde de bedste kandidater inden for IT-udvikling, administration og support.  

 

  • Rekruttering er gratis 
  • Vi hjælper dig personligt i mål

Brugt af virksomheder som

Få de rette medarbejderetil dit firma med Teamcubate.

Teamcubate giver dit firma den fulde pakke i forhold til at bygge og fastholde et team både i vores kontorer og som freelance. Rekruttering, test af kandidater og andre logistiske byrder tilhører fortiden.

Start gratis

Når du starter rekruttering med Teamcubate er det altid baseret på en no-cure-no-pay model. Vores team arbejder sammen med dig for at eksekvere efter dine behov.

Omkostningseffektivt

Med vores model sigter vi efter at være billigere, end hvis du skulle have gjort det hele selv. Vi fjerner besværet, så du kan fokusere på at drive din forretning.

Kontrol & transparens

Med Teamcubates HR platform har du det fulde overblik over, hvilket arbejde der bliver udført, kontrakter, rekruttering, fakturering og meget mere.

Nem integration

Det er nemt at integrere dit Teamcubate-team med resten af din organisation. Vi har altid plads til dit team på vores kontorer og vi hjælper med alt det praktiske.

Hvordan er samarbejdet med Teamcubate?

Hør om Valuer’s rejse med deres eget team i Serbien

Valuer har tidligt fået sat et team af dygtige udviklere, som sammen med det danske hold står for nyudvikling af deres produkt. Rejsen startede med et par folk til at udvikle sig til et helt udviklingsteam, hvor begge kontorer virtuelt  er connected med kameraer for at få koblet kontorerne sammen.

‘Med Teamcubate har vi fundet de rette udviklere. Vi har samtidig kunnet knytte vores teams sammen, eksempelvis via tv-væg med live videofeed på begge kontorer.’ 

Daniel Laursen
Valuer

Se hvordan en revisionsvirksomhed i vækst bygger finansielt team

Carsten Andersen fra Dansk Økonomi- og Regnskabscenter har bygget et solidt team af revisorer og bogholdere med Teamcubate.

»Teamcubate har vendt tilbage med 3 kandidater til alle positioner. De har været meget kvalificerede alle sammen. Vi har i dag et team i Beograd med kompetencer, der er meget svære at finde i Danmark«

Carsten Andersen
Dansk Økonomi- og Regnskabscenter

Sådan virker det med Teamcubate

Fortæl os om din virksomhed og dine behov

Har du en jobbeskrivelse, så tager vi udgangspunkt i den. Skal vi hjælpe  med den rigtige jobbeskrivelse, gør vi også gerne det. 

Match med kandidater

Vores rekrutteringsteam  starter op og bruger både vores egen  database, netværk og kontakter. Du modtager få, men nøje målrettede kandidater til interview og eventuel egen test. 

Ansættelse

Når vi sammen har fundet den rigtige kandidat, planlægger vi onboarding enten online, fysisk på jeres kontor, eller på ét af vores kontorer i Serbien.

Arbejde

Når kandidaten  er startet hos jer, står vi får alt det praktiske. Feks. kontor, styring af lokal løn og jura, office management og særlige behov som booking af flyrejser, bolig, etc.

Freelance –
fuld fleksibilitet

Nogle opgaver kræver fuld fleksibilitet. Det kan være at opgaven er begrænset, eller at du har et behov, der varierer over tid. Her er det afgørende at finde den rette freelancer.

Med Teamcubate lægger vi en stor arbejdsindsats i at headhunte den rette freelancer. Vores rekrutteringsteam kontakter kandidater gennem vores omfattende netværk. Vi gør os umage i forhold til at finde få, men gode kandidater – baseret på dine unikke behov og krav.

Priseksempler på freelancere
  • Senior IT-udviklere til 350 kr. i timen
  • Dygtige junior/medior IT-udviklere til 200 kr. i timen. 
  • Senior revisorer eller financial controllers til 230 kr. i timen.
  • Dygtige junior/medior bogholdere med uddannet i dansk bogholderi og skat til 160 kroner i timen. 

Det er vores erfaring, at de bedste freelance-kandidater oftest ikke er på self-service freelance-platforme, men i forvejen muligvis er i et godt job. Sådanne kandidater kan have tid til dit projekt, og vi ser at de oftest går ind i et vedvarende freelance-samarbejde, der passer ind i din og deres kalender. 

Dedikerede medarbejdere
– udvid dit team
For flere virksomheder har vi bygget dedikerede teams af fuldtidsmedarbejdere. Eksempelvis i forhold til IT-udviklere/programmører ser vi, at det kan være svært at finde kompetente kandidater i Danmark.

I Serbien har vi gennem flere år opbygget et stort netværk og rekrutteringsteam, der er parat til at headhunte de kandidater, der ikke vidste at de søgte efter noget nyt.

Ud over bedre adgang til talent, er pris også en motiverende faktor. Idet at Serbien har et andet omkostningsniveau end Nordeuropa, kan man forvente at den samlede pris er det halve af tilsvarende i Danmark.

Med Teamcubate som partner tager vi os af al logistikken omkring rekruttering gratis – hvis du ikke finder den rette medarbejder, betaler du intet. Når du først har rekrutteret, inkluderer vores priser al den løbende logistik i forhold til kontor, office management, lokal løn, booking af rejser m.v. for at binde jeres team sammen i Danmark og Serbien. Desuden er vores kontorer åbne for dit danske team – der kan komme til Beograd og arbejde med jeres serbiske team. En ordning, som flere bruger som en mulighed for at tage en ‘workation’.
Priseksempler på fuldtidsmedarbejdere
  • Senior IT-udvikler: 34.000 DKK (afhængig af teknologi) Junior/medior IT-udvikler: 22.000 DKK (afhængig af teknologi)
  • Senior revisor/financial controller uddannet i dansk bogholderi og skat: 22.000 DKK
  • Junior/medior bogholder uddannet i dansk bogholderi og skat: 15.000 DKK

Begynd rekruttering gratis

Vores koncept: Væk med de fordyrende led

Med Teamcubate skærer du de fordyrende led væk. Du arbejder direkte med dine medarbejdere, hvad end de er freelance eller arbejder fuld tid for din virksomhed. Det står i modsætning til bureauer eller de fleste outsourcingvirksomheder. Teamcubate er bygget af iværksættere for iværksættere. Vi var selv trætte af at det skulle være så besværligt at få talent ind i vores virksomheder hvor talentet er.

Do It Yourself: Efter at have brugt tid på platforme som Upwork, stod det klart at det oftest ikke var det bedste sted at finde de dygtigste kandidater.

Outsourcing: Erfaringen med outsourcing-selskaber var også negativ. Medarbejderne var primært loyale over for outsourcing-selskabet, det var umuligt at forhandle løn direkte eller inkludere medarbejdere i egen kultur.
Transparens i forhold til omkostninger var også minimal, ligesom at rekruttering sjældent var skræddersyet efter vores behov, men snarere efter outsourcing-selskabets.

Gennemskuelighed
Hos Teamcubate bruger vi kandidatens løn som pejlemærke for, hvad din pris kommer til at være. Vi lever af af et markup på lønnen, der dækker rekruttering, kontor, løbende HR-opgaver, lokal løn og -jura, office management samt vores populære consierge-ordning, hvor vi ordner alt det praktiske eksempelvis i forhold til rejser, jeres teambuilding og meget andet.

Hvis vi tager eksempel i en seniorudvikler, går ca. 70 % af det fakturerede beløb direkte til løn og ca. 30 % til vores omkostninger.

Vores priser er bygget op omkring gennemskuelighed og fairness. Før vi startede Teamcubate byggede vi hele det framework, du i dag kan bruge. Det kostede os meget mere end vi lige havde troet at knække koden i forhold til at få det rette setup i forhold til rekruttering, fastholdelse, kontor, jura og meget andet. Derfor vil vi påstå, at Teamcubate er billigere og bedre end en gør-det-selv-løsning.

Omkostningen i forhold til fokus og økonomi er simpelthen ofte for høj. Med omkring 60 fuldtidsmedarbejdere, der arbejder for forskellige virksomheder, kan vi gøre tingene på den bedst mulige måde: Vi kan køre en rentabel forretning, samtidig med at du sparer tid og penge i forhold til alle alternativer.