Magento 2
udvikler

Hæv ambitionerne på din webshop med Magento 2. Find en dygtig Magento 2 udvikler til en af markedets bedste priser – timebaseret freelancer eller fuldtidsansat. 

Test uden risiko – betal først når du er tilfreds.

Find din nye Magento 2-udvikler i dag

Få personlig hjælp fra Teamcubate hele vejen frem til du har fundet den Magento-udvikler, der er rigtig for din virksomhed. Start rekruttering med risikofri testperiode –  betal først når du er tilfreds.

Udfyld formularen og vi kontakter dig. 

Du kan også ringe til os på +45 51558070 eller skrive direkte til Niels Thimmer  nt@teamcubate.com for at komme i gang med processen med det samme. 

 

  Teamcubate som partner i din Magento 2-udvikling

  Teamcubate driver en kosteffektiv platform til at rekruttere top-talent. Vi er et dansk firma med tre kontorer i Serbien, hvor vi hjælper en række ledende vækstvirksomheder med at finde blandt andet udviklere. 

   

  Fordele ved at ansætte i Serbien

  Godt engelskniveau

  Til sammenligning med lande som Ukraine, Polen, Hviderusland eller Vietnam, har serbere et særdeles godt engelskniveau. En af årsagerne er, at alle har lært det som børn – idet at tv ikke er blevet synkroniseret til lokalsprog som tilfældet er i mange andre lande. 

  Attraktive priser

  Lønninger er generelt lavere i Serbien end i Danmark og resten af Vesteuropa. Samtidig er skatterne lave på løn i Serbien, hvilket reelt set gør prisen for virksomheden endnu lavere. Forvent omkring halv pris af tilsvarende priser i Danmark for samme kandidat. 

  Hårdtarbejdende, kritiske og resultatorienterede

  Serbere har en kritisk tilgang til arbejdet ment på en positiv måde. Det ligger i arbejdskulturen, at man spørger ind for at få den fulde forståelse, frem for blot at sige ‘ja’ og gå i den forkerte retning. 

  Hurtig rekruttering og test

  Gennem Teamcubates rekruttering er det hurtigt og nemt at komme frem til gode kandidater. Du har en dedikeret matcher gratis tilknyttet, hvis arbejde det er at parre dig med den helt rigtige kandidat – ud fra jeres fælles krav og ønsker. Vi kan se, at denne personlige tilgang åbner for langt bedre samarbejder direkte mellem kandidat og virksomhed. 

  Tager 2 timer at komme til

  Beograd kan nås på 2 timer fra Kastrup og Malmø lufthavne. Samtidig er det hurtigt at komme igennem lufthavnen og taxaturen til byen tager kun et kvarter.