U bent op deze pagina terechtgekomen via een advertentie. Huur marketingmanagers in die verkeer naar u toe brengen!

Ervaren Marketingmanagers die weten hoe ze verkeer naar u toe moeten brengen.

Vanaf 3500e per maand bruto. Huur een expert in om uw bedrijf te laten groeien.

arrow right

Boek een gratis vergadering

Arrow slide
arrow rightArrow slide

Serhiy L

Ukraine
5 years google ads

Piotr W

Poland
3 years Facebook ads

Vesna Đ

Serbia
5 years Instagram Ads

Oleksandr L

Ukraine
3 Years LinkedIn Ads

Petar M

Croatia
5 Years YouTube Ads

Nikola L

Serbia
3 Years YouTube Ads

Iryna M

Ukraine
2 Years Instagram Ads

Jamal T

Portugal
6 Years Google Ads

Dušan P

Croatia
4 Years LinkedIn Ads

Karim A

Egypt
7 Years YouTube Ads

Miloš S

Bosnia
3 Years Facebook Ads

Luka M

Serbia
3 Years Facebook Ads

Snelle resultaten

Krijg een marketingmanager met Teamcubate waarmee u uw bedrijf onmiddellijk kunt opschalen.

Bewezen experts

We beschikken over bewezen marketingtalent waarmee we in het verleden veel bedrijven hebben geholpen hun bedrijf op te schalen.

Goede prijzen

Wij geloven in eerlijke prijzen, daarom hebben we experts vanaf 3500e per maand.

Eenvoudige stappen om uw ideale marketingexpert te vinden

Stap 1
Vertel ons wat u nodig heeft

Chat met onze vriendelijke Succesmanager om uw doelen en behoeften te delen. Hij helpt u uw wensen waar te maken!

Stap 2
Match de perfecte marketeer voor uw project

Wij presenteren u een zorgvuldig geselecteerde marketeer die het beste bij u past.

Stap 3
Begin zonder risico samen te werken

Jouw noodzakelijke aanvulling op het team zal je meteen gaan helpen. U betaalt pas als u tevreden bent.

Kies Teamcubate voor de beste marketingexperts en snelle teambuilding

Meer dan 100 bedrijven in meer dan 20 landen vertrouwen op Teamcubate voor hun marketingteams. Wat uw technische behoeften ook zijn, onze getalenteerde marketeers kunnen uw team binnen een week helpen.

Begin vandaag nog met Teamcubate voor een winnend marketingteam!

arrow right

Boek een gratis vergadering

Arrow slide
arrow rightArrow slide
De gemiddelde prijs voor een marketingmanager is € 5.789,- per maand.
Bewezen experts van Teamcubate beginnen maandelijks bij 3500€.

Waarom onze klanten op ons vertrouwen

Photo client

Mikael Friis

WINE FAMLY

Chief Commercial Office & Partner

Teamcubate heeft ons geholpen met het vinden van bekwame Magento-ontwikkelaars in Servië ter versterking van ons kernteam, zowel vaste werknemers als freelancers. We waarderen hun stiptheid, flexibiliteit en goede communicatie.

Photo client

Martin Aarhus Gregersen

INTRODUS

CTO

Na het aannemen van één kandidaat wisten we dat Teamcubate de juiste samenwerkingspartner was voor de lange termijn. Ze leverden ons een ervaren front-end ontwikkelaar die niet alleen onze codebase verbeterde, maar ook een bijdrage leverde aan de teamcultuur en -geest.

Photo client

Mikkel Duif

Resights

CTO

Sinds het eerste contact met Teamcubate hebben we in een periode van twee weken onze eerste ontwikkelaars aangenomen en ons team gevormd.

Photo client

Pieter van der Zijpp

THE BIG DATA CHEF/RS Finance

Implementation Consultant

We zijn ontzettend blij met zowel de voortgang als het resultaat van het werken met Teamcubate. Binnen enkele weken hadden we een zeer getalenteerde kandidate aangenomen, die een geweldige aanvulling op het team is.

Photo client

Bibi Blomqvist

COGO

Co-founder

Door te werken met Teamcubate werd de administratieve rompslomp onmiddellijk weggenomen. Bovendien zorgden ze voor een testperiode voor het valideren van de vaardigheden van de kandidaten voordat ze werden aangenomen.

Photo client

Ferry De Boer

TELL APE

Teamcubate biedt ons tools zoals testplatforms en HR-ondersteuning. Dit is super nuttig voor kleine organisaties zoals de onze, Ze nemen regelmatig contact met ons op en bieden ondersteuning.

Photo client

Orsi Szentes

THE GOOD KARMA

Founder/ strategy director

Teamcubate is geweldig om mee samen te werken en heeft een zeer efficiënt wervingsproces. Kandidaten worden vooraf geselecteerd en geïnterviewd, waardoor alleen kandidaten werden voorgesteld die echt een goede match waren!

Photo client

Wouter Gerhardus Van Veen

Soundboks

E-commerce director

Teamcubate heeft ons geholpen met het vinden van de juiste ontwikkelaars voor moeilijk vervulbare vacatures en het wervingsproces vanuit het buitenland voor ons gefaciliteerd. Binnen vier weken hadden ze geweldige kandidaten voor ons gevonden en een van hen is nu een volledig geïntegreerd lid van ons team.

Photo client

Chris Zeunstrom

Yorba

CEO

Teamcubate kwam snel binnen en loste ons grootste productieprobleem op, Clojure-ingenieurs. We hadden het zelf geprobeerd, vacatures geplaatst, netwerken doorzocht, maar konden geen geschikte kandidaten vinden die zowel professioneel als persoonlijk bij Yorba pasten. Binnen een week nam Teamcubate contact op met meer dan 100 mensen die ik ken en hadden ze tien sterke kandidaten voor finale gesprekken door heel Europa.

Decorative elipse
Decorative elipse
98,7%
Decorative elipse
Decorative elipse
100+
Decorative elipse
20+
Decorative elipse
47,6%
Decorative elipse
127

Ons trackrecord spreekt voor zich

We hebben meer dan 100 getalenteerde en vertrouwde marketeers op langetermijnprojecten geplaatst, met een gemiddelde looptijd van twee jaar.

Dit succes is te danken aan ons uitgebreide screeningproces, dat ervoor zorgt dat de juiste kandidaat niet alleen bij de functie past, maar ook goed aansluit bij de cultuur van uw team!

Laat ons de moeite wegnemen bij het vinden van toptechtalent voor uw bedrijf. Ons uitzonderlijke team van recruiters zal het hele proces voor u afhandelen, waardoor een soepele en moeiteloze ervaring wordt gegarandeerd.

Icon call to action

Stel jouw droomteam samen

Als u net als de meeste bedrijfseigenaren bent, weet u dat het vinden van de juiste marketingexperts een echte uitdaging kan zijn. Laat ons zorgeloos uw best mogelijke match vinden.

arrow right
Arrow slide
arrow rightArrow slide

Bekijk beschikbaar talent

Heeft u vragen?

Wij hebben antwoorden!

Hoe Teamcubate talent selecteert?

Bij Teamcubate begrijpen we hoe belangrijk het is om de beste React-ontwikkelaars te selecteren om het succes van uw projecten te garanderen. Ons nauwgezette proces voor het identificeren en werven van de beste React-ontwikkelaars wordt hieronder beschreven:

1. Sourcing: We maken gebruik van ons uitgebreide netwerk van industriële connecties en maken gebruik van onze geavanceerde rekruteringstools om zeer bekwame en ervaren React-ontwikkelaars te identificeren.

2. Technische screening: Ons team van technische experts voert een uitgebreide evaluatie uit van de technische kennis van elke kandidaat, waarbij de nadruk ligt op hun vaardigheid in React en andere relevante technologieën.

3. Soft Skills Assessment: We begrijpen dat geweldige ontwikkelaars meer zijn dan alleen hun technische vaardigheden. Onze recruiters beoordelen de communicatie-, probleemoplossende en teamwerkvaardigheden van elke kandidaat om een soepele integratie in uw team te garanderen. Al onze ontwikkelaars spreken vloeiend Engels.

4. Codeeruitdaging: Om hun expertise verder te valideren, krijgen kandidaten een echte codeeruitdaging die hun vermogen test om hoogwaardige, schaalbare en onderhoudbare React-applicaties te ontwikkelen.

5. Diepte-interviews: Onze doorgewinterde interviewers voeren diepte-interviews met de beste kandidaten, waarbij ze zich verdiepen in hun ervaringen, projecten en prestaties uit het verleden om hun geschiktheid voor uw specifieke behoeften te beoordelen.

6. Referentiechecks: We voeren grondige referentiechecks uit bij eerdere werkgevers en collega's om inzicht te krijgen in de werkethiek, betrouwbaarheid en algehele prestaties van de kandidaat.

7. Continue verbetering: Zodra een React-ontwikkelaar bij een klant is geplaatst, onderhouden we een voortdurende relatie om ervoor te zorgen dat hun prestaties aan onze hoge normen blijven voldoen, en we pakken eventuele zorgen of feedback onmiddellijk aan.

Wat zijn de gemiddelde kosten om een senior marketingmanager bij ons in dienst te nemen?

Bij Teamcubate zijn we er trots op dat we senior React-ontwikkelaars van hoge kwaliteit kunnen bieden tegen concurrerende tarieven. Het gemiddelde starttarief voor onze senior React ontwikkelaars is €30 per uur. Deze kosten kunnen variëren afhankelijk van de specifieke vereisten, ervaringsniveau en projectduur. Ons team werkt nauw samen met klanten om hun behoeften en budgetbeperkingen te begrijpen, zodat we ervoor kunnen zorgen dat we de best mogelijke waarde leveren en tegelijkertijd onze toewijding aan kwaliteit en expertise behouden.

Is de gemiddelde tijd om bij ons een marketeer in te huren werkelijk 5,4 dagen?

Ja, de gemiddelde tijd om een React-ontwikkelaar bij Teamcubate in te huren is inderdaad een indrukwekkende 5,4 dagen. Dit versnelde wervingsproces onderscheidt ons van onze concurrenten en benadrukt onze toewijding om onze klanten uitzonderlijke service te bieden.

Ons vermogen om hooggekwalificeerde React-ontwikkelaars snel te identificeren, screenen en plaatsen is een bewijs van ons uitgebreide netwerk, ons rigoureuze selectieproces en ons diepgaande begrip van de branche. We werken er hard aan om ervoor te zorgen dat onze klanten snel het talent aan boord kunnen krijgen dat ze nodig hebben om hun projecten vooruit te helpen.

Door zo'n snel wervingsproces te handhaven, stelt Teamcubate klanten in staat de downtime te verminderen, de kosten te minimaliseren en het momentum voor hun projecten te behouden, wat resulteert in betere algemene resultaten en een grotere klanttevredenheid. Onze toewijding aan snelheid en efficiëntie is slechts een van de vele redenen waarom Teamcubate een vertrouwde partner is voor het topniveau van React ontwikkelaars.

Is er voortdurende ondersteuning nadat ik bij Teamcubate heb aangenomen?

Absoluut! Bij Teamcubate geloven we in het bieden van uitgebreide ondersteuning, zelfs nadat u via ons platform een React-ontwikkelaar heeft ingehuurd. Onze voortdurende ondersteuning omvat:

Performance Monitoring:
We checken regelmatig bij zowel de klant als de ontwikkelaar om er zeker van te zijn dat de samenwerking soepel verloopt en dat aan de verwachtingen wordt voldaan.

Feedback en communicatie: We faciliteren open communicatielijnen tussen onze klanten en ontwikkelaars, waardoor we eventuele zorgen of feedback die zich in de loop van het project kunnen voordoen, kunnen wegnemen.

Uw team opschalen: Naarmate uw projectvereisten evolueren, zijn wij er om u te helpen uw team dienovereenkomstig op te schalen, of dat nu betekent dat u meer React-ontwikkelaars moet toevoegen of experts op het gebied van andere technologieën moet inschakelen.

Voortdurende professionele ontwikkeling: We moedigen en ondersteunen de voortdurende professionele ontwikkeling van onze ontwikkelaars aan en zorgen ervoor dat ze op de hoogte blijven van de nieuwste trends in de sector en best practices op het gebied van React-ontwikkeling.