Laravel
udvikler

Vi hjælper virksomheder med at finde dygtige PHP Laravel-udviklere. Arbejd direkte med udvikleren freelance eller fuld tid, til en lav pris. 

Test uden risiko – betal først når du er tilfreds.

Find din nye PHP Laravel-udvikler 

Ved at bruge Teamcubate får du hjælp i hvert skridt på vejen frem til at finde den helt rigtige Laravel-udvikler til den rigtige pris. Det er gratis at starte rekruttering og i testperiode betaler I kun, såfremt I er tilfreds. 

Udfyld formularen og vi kontakter dig. 

Du kan også ringe til os på +45 51558070 eller skrive direkte til Niels Thimmer på  nt@teamcubate.com for at komme i gang med processen med det samme. 

 

  Teamcubate som partner i din PHP Laravel-udvikling

  Teamcubate driver en kosteffektiv platform til at rekruttere top-talent. Vi er et dansk firma med tre kontorer i Serbien, hvor vi hjælper en række ledende vækstvirksomheder med at finde blandt andet udviklere. 

   

  Fordele ved at ansætte i Serbien

  Godt engelskniveau

  Til sammenligning med lande som Ukraine, Polen, Hviderusland eller Vietnam, har serbere et særdeles godt engelskniveau. En af årsagerne er, at alle har lært det som børn – idet at tv ikke er blevet synkroniseret til lokalsprog som tilfældet er i mange andre lande. 

  Attraktive priser

  Lønninger er generelt lavere i Serbien end i Danmark og resten af Vesteuropa. Samtidig er skatterne lave på løn i Serbien, hvilket reelt set gør prisen for virksomheden endnu lavere. Forvent omkring halv pris af tilsvarende priser i Danmark for samme kandidat. 

  Hårdtarbejdende, kritiske og resultatorienterede

  Serbere har en kritisk tilgang til arbejdet ment på en positiv måde. Det ligger i arbejdskulturen, at man spørger ind for at få den fulde forståelse, frem for blot at sige ‘ja’ og gå i den forkerte retning. 

  Hurtig rekruttering og test

  Gennem Teamcubates rekruttering er det hurtigt og nemt at komme frem til gode kandidater. Du har en dedikeret matcher gratis tilknyttet, hvis arbejde det er at parre dig med den helt rigtige kandidat – ud fra jeres fælles krav og ønsker. Vi kan se, at denne personlige tilgang åbner for langt bedre samarbejder direkte mellem kandidat og virksomhed. 

  Tager 2 timer at komme til

  Beograd kan nås på 2 timer fra Kastrup og Malmø lufthavne. Samtidig er det hurtigt at komme igennem lufthavnen og taxaturen til byen tager kun et kvarter. 

  Rekruttering af Laravel-udvikler

  Der er flere fordele ved at rekruttere en PHP-udvikler med Laravel-erfaring i samarbejde med Teamcubate. Modsat gør-det-selv-platforme som Upwork eller Freelancer, har du altid hos Teamcubate en matcher tilknyttet. Det vil sige, at vi bruger tid på at forstå din forretning og dit behov i forhold til den udvikler, du leder efter. Det gør, at vi oftest kan finde den rettte udvikler med de rette kompetencer.

  Endvidere er det også et faktum, at mange af de mest dygtige senior PHP-udviklere ikke har tid til at sælge sig selv på diverse freelance-platforme. Her er det langt mere effektivt at headhunte direkte, og det er her Teamcubates rekrutteringsteam kommer ind i billedet.

  • Få kontakt til de dygtigste udviklere, der ikke selv aktivt leder efter job på diverse platforme. 
  • Få en personlig kontakt (matcher), der hjælper dig i hvert skridt i rekrutteringen. 
  • Få en pris, der ligger langt under bureaupriser og kun marginalt højere end self-service-platforme eller egen direkte rekruttering. Vi kan på grund af vores skala og løbende rekruttering holde priserne helt i bund. 
  • Vi arbejder primært med udviklere i Serbien, hvilket giver en række fordele – såsom: Samme tidszone, minimering af kulturelle misforståelser, højt engelskniveau, højt uddannelses- og erfaringsniveau.  

  Hvad er Laravel og hvad kan det gøre for din forretning?

  Laravel er et PHP-baseret web framework, der gør det nemt at bygge simple såvel som meget avancerede systemer. Første version af Laravel blev offentliggjort i 2011 under en open source-licens. Det betyder, at selve frameworket er gratis at bruge.

  I Teamcubate har vi mange virksomheder, der bruger Laravel-frameworket som en hjørnesten i deres softwareudvikling. Det betyder, at vi har en massiv erfaring med at rekruttere, teste og ansætte dygtige Laravel-udviklere.

  På grund af Laravels stigende popularitet, er frameworket meget veldokumenteret og fremtidssikkert i forhold til udvikling. Derfor vedbliver det med at være det mest brugte web-framework til PHP hos os, selv om vi også arbejder med virksomheder som bruger eksempelvis Symphony som PHP web-framework.

  Tilbagemeldingen fra både virksomheder og udvikere er, at Laravel muliggør både hurtig og stabil udvikling af selv de mest komplekse systemer – og at sikkerheden er i top. Vores udvikleres applikationer har gennemgået strenge sikkerhedstjek uden bemærkninger.