Kontakt Teamcubate

Vi er klar til at tage en samtale omkring dine behov for rekruttering af nye medarbejdere.

Du kan ringe direkte til os på +45 70605317 eller skrive til nt@teamcubate.com.  

Besøgsadresse: 

Teamcubate ApS 
Nørrebrogade 47, 1 sal
2200 København N 

 

Du kan også starte med at give os din email og svare på de efterfølgende spørgsmål, så tager vi fat i dig når du har tid: 

Rekruttering er altid gratis. I processen screener vi din virksomhed, så vi kan se om vi passer sammen. 

Brugt af virksomheder som

Brugt af virksomheder som

Fordele ved at rekruttere i Serbien med Teamcubate

Teamcubate driver en kosteffektiv platform til at rekruttere top-talent. Vi er et dansk firma med tre kontorer i Serbien, hvor vi hjælper en række ledende vækstvirksomheder med at finde blandt andet udviklere.
Godt engelskniveau
Til sammenligning med lande som Ukraine, Polen, Hviderusland eller Vietnam, har serbere et særdeles godt engelskniveau. En af årsagerne er, at alle har lært det som børn – idet at tv ikke er blevet synkroniseret til lokalsprog som tilfældet er i mange andre lande.
Attraktive priser
Lønninger er generelt lavere i Serbien end i Danmark og resten af Vesteuropa. Samtidig er skatterne lave på løn i Serbien, hvilket reelt set gør prisen for virksomheden endnu lavere. Forvent omkring halv pris af tilsvarende priser i Danmark for samme kandidat.
Hårdtarbejdende, kritiske og resultatorienterede
Serbere har en kritisk tilgang til arbejdet ment på en positiv måde. Det ligger i arbejdskulturen, at man spørger ind for at få den fulde forståelse, frem for blot at sige ‘ja’ og gå i den forkerte retning.
Hurtig rekruttering og test
Gennem Teamcubates rekruttering er det hurtigt og nemt at komme frem til gode kandidater. Du har en dedikeret matcher gratis tilknyttet, hvis arbejde det er at parre dig med den helt rigtige kandidat – ud fra jeres fælles krav og ønsker. Vi kan se, at denne personlige tilgang åbner for langt bedre samarbejder direkte mellem kandidat og virksomhed.
Det tager kun 2 timer!
Beograd kan nås på 2 timer fra Kastrup og Malmø lufthavne. Samtidig er det hurtigt at komme igennem lufthavnen og taxaturen til byen tager kun et kvarter.

Fortæl om jeres behov
Få gratis rekruttering