Hiring & Retention

Tips til at styre fjernstyrede Flutter udviklere

Optimer produktiviteten og skab et blomstrende fjernbaseret Flutter-team. Få tips til ledelse, rekruttering, kommunikation, opbygning af tillid og samarbejde. Giv dit team mulighed for at lykkes!

Juli 17, 2023

7 minutter

a man

Tips til at styre fjernstyrede Flutter udviklere

 En mand, udvikler, der har et opkald og et møde med sin leder på hans hjemmekontor ved skrivebordet, med sin bærbare computer på og vandflaske ved siden af sig.

Når du ansætter en Flutter udvikler og danner et team, er det vigtigt at vide, hvordan man styrer sådan en afdeling. At styre fjernhold kræver unikke metoder, men det er ikke helt anderledes end at styre dit team på kontoret. Denne type arbejde bliver mere og mere populær. Det toppede i 2020 under en pandemi, og siden da er populariteten ikke faldet.

Da mange virksomheder nu tilbyder hjemmebaserede job, har de brug for hjælp til at supervisere denne type arbejde. I dag vil vi tale om praktiske tips til at styre fjernstyrede Flutter udviklere. Vi vil gå igennem de problemer, du kan stå over for, og tilbyde råd om, hvordan du overvinder dem. Lad os dykke ned i det.

Hvordan finder jeg en god Flutter udvikler?

Formålet med alle tværfaglige rammer, herunder Flutter, er at gøre teamstyring nemmere. Med en enkelt kodebase til alle platforme er der kun ét team at vedligeholde og styre. På grund af den øgede efterspørgsel er der mangel på kvalificerede Flutter udviklere.

Derfor er det svært at finde gode udviklere, men ikke umuligt, hvis du ved, hvor du skal lede. Der er et par ting, du skal vide, før du begynder din søgning efter din nødvendige udvikler, og det er:

 • Kritiske Flutter udviklerfærdigheder;
 • Udviklerens kvalifikationer;
 • Type engagementmodel, du har brug for;
 • Skriv præcise og korrekte jobbeskrivelser;
 • Stil de rigtige spørgsmål.

Når du har alle svarene, som du kan finde i vores blogindlæg Hvordan finder jeg en god Flutter udvikler, kan du begynde din søgning.

Bedste praksis for at ansætte en Flutter udvikler

At vælge en god Flutter udvikler indebærer at finde en person med en god kombination af tekniske, bløde og kommunikationsmæssige færdigheder.

Ansættelsesomkostningerne kan være store, og processen kan tage lang tid. Dog vil de nedenstående metoder hjælpe dig med at lette denne proces. Sådan finder du det perfekte match til din Flutter jobposition:

 • Find og kontakt Flutter udviklingsvirksomheder;
 • Find og kontakt IT rekrutteringsvirksomheder;
 • Søg efter freelance Flutter udviklere;
 • Opslå din annonce på jobportaler;
 • Besøg andre jobrelaterede platforme som Reddit;
 • Deltag i teknologirelaterede konferencer og møder.

8 Tips til at håndtere remote Flutter udviklere

Et billede af en mand bagfra, en udvikler, der arbejder hjemmefra, sidder ved sit skrivebord med to computerskærme, mens han koder.

Nu hvor vi har forklaret, hvor og hvordan man finder og opbygger et effektivt Flutter team, kommer her 8 vigtige tips til at håndtere dem i en fjernarbejds situation.

1. Kend dine ansvarsområder som leder

Som leder af et fjernhold bør du fastlægge dine ansvarsområder. Dette inkluderer typisk:

 • Afholdelse af online møder;
 • Holde sig informeret om hvert projekt;
 • Tildele opgaver og ansvar til hver medarbejder;
 • Følge medarbejderens præstation;
 • Følge holdmedlemmernes præstation;
 • Løse problemer og konflikter;
 • Indimellem afholde jobsamtaler og ansætte medarbejdere.

Du skal forstå dit ansvar, så du kan behandle hver medarbejder ens. Dette er også måden at anvende virksomhedens regler på en fair måde.

2. Fokusér på kommunikation

Et billede af en tændt bærbar computer på et skrivebord med billeder af deltagere i et videoopkald ved siden af et kaffekrus.

Mennesker går på kontoret for at forbedre arbejdsmiljøet, hænge ud med hinanden og hjælpe hinanden. At gå på kontoret kan forbedre deres effektivitet, arbejdsmiljø og relationer. Men når folk arbejder hjemmefra, er det nemt at forsømme disse relationer.

Derfor skal ledere af fjernpersonale finde på andre kommunikationsmetoder. Ledere bruger forskellige kommunikationsmetoder for at sikre:

 • Klarhed
 • Samarbejde og
 • Engagement i deres fjernhold.

Aktiv kontakt

Hold kontakten med dit Flutter team gennem forskellige kommunikationsmidler, herunder:

 • E-mails;
 • Chat via Slack, Skype, Google Hangouts Chat eller lignende;
 • Video konferencer via forskellige platforme.

Tydelig kommunikation og opdateringer

Dette indebærer klare forventninger, ansvarsområder, opgaver og mål. Konstante opdateringer om holdets fremskridt, ændringer og vigtige opdateringer.

Samarbejdsværktøjer

Brug af forskellige samarbejdsværktøjer kan øge holdets effektivitet. Nogle af værktøjerne er:

 • Projektstyringsplatforme;
 • Chat programmer;
 • Virtuelle whiteboards.

Regelmæssig feedback

Ledere bør give regelmæssig feedback og anerkende fjernarbejdernes præstationer. Anerkendelse af deres indsats motiverer og øger moralen i det fjernarbejdende team.

3. Opbyg tillid

Fjernansatte har brug for at vide, at du tror på, at de arbejder lige så hårdt som de ville på kontoret. Hvis du tjekker ind med dem et par gange dagligt for at se, hvordan tingene går, kan det antyde, at du ikke har tillid til dem.

Fjernansatte kan være meget succesrige, især hvis de har støttende ledelse. Konstant støtte, vejledning og tillid vil hjælpe dine fjernansatte med at levere deres bedste arbejde. Udover det vil både du og dit team føle en stærkere forbindelse med hinanden og organisationen som helhed.

4. Fokusér på empati

Tjek ind med fjernansatte regelmæssigt. Forsøg at forstå deres behov og deres fysiske og psykiske helbred. Stil nogle grundlæggende spørgsmål.

Har de det godt? Har de brug for hjælp med deres helbred? Hvordan kan de lide interaktionen blandt teamet? Hvordan håndterer de daglige forstyrrelser derhjemme?

Del råd om, hvordan man gør arbejdet hjemmefra enklere og mere produktivt. Del dine tips og giv råd baseret på din erfaring.

5. Holdinddragelse

Som leder skal du udvikle protokoller og forventninger til dine fjernarbejdere. Dog er hver situation unik, og det er arbejderne, der ved, hvordan de bedst arbejder og får opgaven løst.

Det giver derfor mening at søge deres feedback om, hvordan man implementerer denne nye arbejdsmetode. På samme måde kan du lade dit team etablere deres egne arbejdsmønstre. Lad for eksempel dit team vælge den foretrukne kommunikationsform. Lad dem også vælge arbejdstider og tidspunkter for samarbejde.

6. Fokusér på opgaverne

At overvåge dine fjernarbejderes arbejdstid kan påvirke medarbejdernes produktivitet. Det kan også svække tilliden mellem lederen og holdene. I stedet for at fokusere på den tid, medarbejderen har brugt foran computeren, bør du fokusere på de udførte opgaver.

Du skal tydeliggøre, hvad dit team skal fuldføre inden for en bestemt tidsramme. Opret milepæle med specifikke datoer for at sikre, at projekterne ikke kommer bagud. Planlæg møder for at følge op på deres fremskridt. Spørg, om de har brug for hjælp eller assistance under arbejdet. Dog kræver nogle projekter undertiden tidsregistrering for at udføre visse opgaver. Heldigvis kan mange tidsregistreringsværktøjer hjælpe dig med dette.

7. Tekniske værktøjer er vigtige

Ingen virksomhed kan fungere uden teknologi. Det gælder også for fjernarbejdere. Diskutér, hvordan enkeltpersoner føler om teknologien på jeres møder. Sørg for, at de har al den nødvendige teknologi samt opsætning til fejlfrit arbejde hjemmefra. Spørg dem om de værktøjer, de bruger til at holde sig produktive og forbundne.

Hold dig også opdateret med nye teknologier, tendenser og værktøjer. Giv dit team alt, hvad der er nødvendigt, lige fra nye bærbare computere til adgang til forskellige online værktøjer. Alle skal være på samme side med, hvordan disse systemer fungerer. De bør også forstå, hvorfor du bruger disse teknologier, og hvem der kan løse problemer, hvis de opstår. Du kan endda oprette en chat med en udpeget person i din IT afdeling, så de kan hjælpe dig når som helst.

8. Social interaktion betyder noget

 Socialt samvær af kollegaer til en sjov middag på kontoret, mens arbejderne binder sig og chatter sammen, som teambuilding.

Selvom dit team arbejder fjernarbejde, skal du organisere sociale arrangementer. Du kan opnå dette ved hjælp af innovativ brug af teknologi for at øge engagementet.

Brug platforme som Upwork. Der er en funktion kaldet "virtuelt vandkøler", der hedder "Kaffepause", hvor medarbejderne kan kommunikere og dele information og nyheder.

Ud over det kan du organisere teambuilding arrangementer. Målet med teambuilding er at hjælpe dine fjernarbejdere med:

 • At lære hinanden at kende;
 • Skabe bedre relationer;
 • Opfordre dine medarbejdere til samarbejde;
 • Øge kommunikationen;
 • Planlægningsfærdigheder;
 • Øge medarbejdernes engagement og deltagelse;
 • Hænge ud med hinanden og tale om emner, der ikke er arbejdsrelaterede.

Sjove aktiviteter, der giver individer mulighed for at se hinanden på en ny måde, opmuntrer dem til at opbygge forbindelse i en ny situation.

Konklusion

At have fjernarbejdere betyder at overføre dine færdigheder til online miljøer. Det kræver ikke mindre indsats eller mindre arbejde. Disse medarbejdere har brug for den samme konstante feedback, tillid, god kommunikation og lige involvering.

Disse otte tips giver dig den nødvendige vejledning til at håndtere fjernarbejdende Flutter udviklere. Følg dem, og dit team vil arbejde fejlfrit!

You may also like

Icon call to action

For developers

Let us help you land a long-term job with some of the world's most exciting companies. Get ready for your dream career - it all starts here!

arrow right

Access talent

Arrow slide
arrow rightArrow slide