Hiring & Retention

Sammensætning af et højtydende Ruby on Rails udviklingsteam: En omfattende guide

Ønsker du at ansætte Ruby on Rails udviklere? Hvis svaret er ja, så følg vores praktiske tips til at sammensætte et højtydende Ruby on Rails udviklingsteam.

Augustus 3, 2023

5 minutter

a man

Sammensætning af et højtydende Ruby on Rails udviklingsteam: En omfattende guide

Din virksomhed vil sandsynligvis støde på nogle udfordringer, hvis I ønsker at ansætte en Ruby on Rails udvikler. Som f.eks. hvor I skal lede, hvordan I finder en god udvikler eller hvordan I ansætter dem. Men fortvivl ikke, det er helt normalt. Vi er her for at hjælpe.

I denne artikel har vi dækket alt. Du vil opdage, hvem der bør være med i dit team, hvor stort det bør være, og hvad RoR udviklere søger efter. Det er en omfattende guide, der indeholder alt, hvad du har brug for til en fejlfri ansættelse. Lad os begynde med at sammensætte et højtydende Ruby on Rails udviklingsteam.

Hvorfor har jeg brug for Ruby on Rails udviklere?

Hvis din virksomhed har brug for en mobil eller webapp, er Ruby on Rails den rette teknologi at bruge. Du kan bruge den både til iOS og Android enheder. Men RoR går ud over traditionelle web og mobilapps. Du kan også bruge den til udvikling af hybridapps.

RoR er en open source ramme. Det betyder, at alle kan bruge den. De behøver ikke at betale for den eller få en særlig licens. Du kan opbygge online apps, webservices og hjemmesider. Det er populært, da det er gratis, og det gør gentagne udviklingsopgaver lettere.

RoR giver dig mulighed for hurtigt og prisvenligt at skabe alt, hvad du ønsker. En af grundene til, at det er så populært blandt MVP designere, er netop dette. Derudover er Ruby on Rails en fantastisk ramme til at skabe:

 • Sociale netværksapps;
 • E-handelsplatforme;
 • MVP'er (Minimum Viable Products);
 • Markedspladser.

Til trods for sin popularitet kan det være udfordrende at finde og ansætte kvalificerede og erfarne RoR udviklere. 

Hvad bruges Ruby on Rails til?

Som vi nævnte ovenfor, bruges RoR til at lave apps og hjemmesider. Du kan skabe enhver form for webapp. Ruby on Rails har enkel og kortfattet kode. Let at skrive og vedligeholde. Dette gør det let at opdage og rette fejl.

Denne ramme er skrevet i Ruby programmeringssproget. Og, Ruby on Rails kaldes også Rails. Det er ideelt til forretningswebapps. Men Ruby on Rails er også fantastisk til:

 • Applikationsprogrammeringsgrænseflader (API'er)
 • Automatisering
 • Databehandling
 • Aktiehandelsplatforme
 • Webudvikling

Hvad er rollen for en RoR udvikler?

 To arbejdere, en mand og en kvinde, arbejder sammen på kontoret, kigger på computerskærmen, smiler og udvikler sig.

En Ruby on Rails udvikler er en person, der er ansvarlig for at skabe server side webapps. Denne udvikler er specialist i udvikling af online og mobilapps. De er ansvarlige for at skabe kode til appudvikling i Ruby on Rails grænsefladen. En af de opgaver, som en Ruby on Rails udvikler kan udføre, er:

 • Web eller softwareudvikler
 • Frontend udvikler
 • Backend udvikler
 • Full stack udvikler
 • Serverudvikler
 • Projektleder

Er Ruby on Rails død?

Nej, Ruby on Rails er ikke død. Mange virksomheder bruger det. Og mange populære apps er skabt med RoR som f.eks.:

 • Airbnb
 • Shopify
 • Couchsurfing
 • Urban Dictionary
 • Basecamp

I 2023 fortsætter kreative organisationer fra forskellige brancher med at bruge RoR. Ifølge Built With er der i øjeblikket i alt 625.587 aktive hjemmesider lavet med RoR rammen. Og i alt 3.759.380 aktive og historiske hjemmesider.

Disse tal fortæller os, at RoR hverken er dødt eller på vej til at dø. Desuden har denne ramme et stort og aktivt fællesskab. Et sådant fællesskab udfører altid nye ting, opdateringer og vedligeholdelse konstant. Faktisk arbejder RoR udviklere på at gøre denne ramme egnet til AI og ML. Dette fortæller os, at den arbejder mod fremtiden.

Sådan finder du den rette Ruby On Rails udvikler

Når du først indser, at du har brug for en sådan udvikler, opstår et andet spørgsmål. Hvordan finder du den rette Ruby on Rails udvikler? Her er praktiske tips til, hvor og hvordan du finder dem.

Det første, du ønsker at gøre, er at bestemme, hvilken type ansættelse du ønsker at foretage. Vil du ansætte internt, outsource det eller måske hyre en freelancer?

Outsourcing modellen er den mest effektive. Det er også den billigste og mest bekvemme. Hvis du leder efter et fjernarbejdende team af RoR udviklere, kan Teamcubate hjælpe dig. Ansættelse er stressfri. Alt du skal gøre er at komme i kontakt med os. Vi vil mødes for at drøfte dine krav og mål. Du vil have din bedste RoR udvikler til den bedste pris på bare et par dage.

Når det kommer til intern ansættelse, er det mere vanskeligt. Det er også dyrere og mere risikabelt. Denne type ansættelse kan også være på kontoret, hjemmefra eller hybrid. Se nærmere på styring af eksterne Ruby On Rails udviklere, hvis du planlægger at ansætte et hjemmearbejdende team.

Freelancere er den bedste mulighed for korte projekter. Alt du behøver at gøre er at søge gennem freelance platforme og finde dit match. Denne mulighed er også risikabel. Fordi du aldrig kan vide med sikkerhed, om dit projekt vil blive leveret til tiden eller overhovedet.

Sammensætning af et højtydende Ruby on Rails udviklingsteam: En omfattende guide

Kig på de nævnte modeller. Beslut, hvilken type ansættelse du ønsker at foretage. Har du brug for en freelancer? Eller måske et helt team? Hvis du stadig ikke ved det, lad os hjælpe dig.

Teamansættelse

Forstår du eller en person i dit team, hvordan man identificerer sande eksperter? Forstår du, hvordan man strukturerer og styrer udviklingsprocessen? Hvis svaret er "nej", betyder det ikke nødvendigvis, at du ikke kan ansætte. Men ledelsesmæssig bistand vil være nyttig. Hvis du også har et udviklerteam, kan de også hjælpe dig.

Du kan også overveje at sammensætte et team af freelancere. Men det vil tage tid og penge at omdanne dem til et rigtigt hold i virksomheden. Du vil have flere ansvarsområder. Dette inkluderer lønninger, kontrakter og ferier. Men du kan have en meget succesfuld arbejdsstyrke. Et sådant hold vil blive en del af din virksomhed. Outsourcing af teamadministration er den mest bekvemme mulighed.

Projektets kompleksitet

Mindre projekter er nemme at styre. Selv hvis du ikke har en projektleder eller et team. For eksempel, hvis du skal udvikle MVP (Minimum Viable Product), er det helt acceptabelt at ansætte en freelancer til en sådan opgave. Men det er ikke tilfældet, når omfanget af dit projekt er større. Lad os sige, at du lancerer en ny markedsplads. Du bliver nødt til at overveje at ansætte et helt team af udviklere.

En anden ting, du bør overveje, er, hvor vigtigt dette projekt er for dig. Er det afgørende for din virksomheds succes? Hvis det er tilfældet, bør du danne et udviklingsteam. På grund af projektets kompleksitet og betydning er det afgørende at ansætte et helt udviklingsteam.

RoR udviklerteamet

Et udviklerteam med 4 til 6 personer er ideelt. Især til agil softwareudvikling. Det er stort nok til at imødekomme alle projektbehov, samtidig med at det er fleksibelt og konsekvent.

Dit Ruby on Rails udviklerteam skal inkludere eksperter inden for forskellige områder. De skal have de nødvendige færdigheder. Du ønsker ikke 6 eller 10 personer, der er bedst til præcis det samme.

Du har brug for nogen, der er ekspert inden for front end teknologier. JavaScript, HTML og CSS er normalt de bedste. Du ønsker også en backend udvikler for at sikre en fejlfri ydeevne af din app.

Sidst, men ikke mindst, se efter RoR designere. De vil være ansvarlige for projektcyklussen. De vil også foretage ændringer i arkitekturen, hvis det er nødvendigt. Derfor bør en ordentlig UI designer være en del af dit team, i det mindste i de indledende faser.

Sådan tiltrækker du de bedste Ruby on Rails udviklere?

For at ansætte Ruby on Rails udviklere skal du tiltrække dem. Især når det kommer til top talenter. En konkurrencedygtig løn er normalt en god start. Men gode lønninger er ikke det eneste, gode arbejdere falder for. Deres entusiasme for deres arbejde er altid i første række.

Et engagerende og udfordrende projekt kan lokke en stor mængde IT fagfolk. Prøv at vække deres interesse for dit projekt. Beskriv, hvorfor du har brug for denne nye software eller app. Hvilke problemer har du til hensigt at løse? Hvilke funktioner skal dit projekt have? Og selvfølgelig, hvorfor deres ekspertise er påkrævet.

En anden faktor, der tiltrækker fremragende RoR udviklere, er den viden, de kan opnå. Men også de karrieremuligheder for vækst, du kan tilbyde. Tilbyd dem uddannelseskurser, seminarer og adgang til de nyeste teknologier. Sidst men ikke mindst, glem ikke bonusserne. RoR udviklernes entusiasme ligger ikke kun i deres hengivenhed til at arbejde på spændende projekter. Det ligger også i deres søgen efter viden og færdigheder.

Afslutningsvis

At samle et højtydende Ruby on Rails udviklingsteam kræver god forberedelse. Du skal afgøre, hvilken slags udviklere du har brug for, og hvor mange. Du skal også afgøre, om du ønsker at ansætte et helt team eller bare en RoR udvikler. Du vil sikre dette ved at have et godt ansættelsesteam. Kun på denne måde kan du finde de bedste talenter. Normalt kan det team dannes med din allerede eksisterende gruppe af udviklere.

Sørg for at kende kompleksiteten og omfanget af dit projekt. Skriv derefter de nødvendige færdigheder ned for din kommende udvikler. Vi har inkluderet alt i denne omfattende guide, så din oplevelse kan gå problemfrit.

You may also like

Icon call to action

For developers

Let us help you land a long-term job with some of the world's most exciting companies. Get ready for your dream career - it all starts here!

arrow right

Access talent

Arrow slide
arrow rightArrow slide