Hiring & Retention

Sådan finder du den rette Ruby On Rails udvikler

Hvis du ønsker at finde den rette Ruby On Rails udvikler, så følg de givne tips, vi har leveret i denne blog. Vi vil hjælpe dig med at finde din perfekte RoR medarbejder.

Augustus 3, 2023

10 minutter

a man

Sådan finder du den rette Ruby On Rails udvikler

Hvis du ønsker at ansætte en Ruby on Rails udvikler, skal du bruge visse strategier. Du skal vide, hvor og hvad du skal lede efter og sætte dine forventninger korrekt. Dette vil hjælpe dig med at finde den rette Ruby on Rails udvikler til dit team.

Vi har dækket alt, hvad du har brug for at vide. Fra at finde den rigtige RoR udviklerrolle til at fastlægge deres ansvarsområder. Fra at finde kandidater til ansættelsesprocessen. Lad os komme i gang.

Ruby on Rails udviklernes roller

Hvis du er forvirret over, hvad RoR udviklere laver, er her en forklaring. RoR udviklere kan gøre mange ting. Men de fokuserer primært på frontend og backend teknologier. Disse udviklere samarbejder med et hold af andre udviklere om et specifikt projekt.

De gør også:

 • Databasestruktur
 • Design
 • Programmeringssprog, der bruges af RoR frameworks

Lad os nu se på alle de roller, som RoR udviklere har, og find den, der passer bedst til dit firma.

Web eller softwareudviklere

Brug RoR til at oprette enhver form for app. Web eller mobil. Disse udviklere tager normalt sig af backend komponenterne. De skriver ren, vedligeholdelig og effektiv kode. De arbejder sammen med frontend udviklere. App integrationen er nemmere og meget hurtigere.

Backend udvikler

Du kan også bruge RoR til at blive en backend udvikler. En backend softwareudvikler opretter databaser, biblioteker og logik for appen. Du kan bruge RoR sammen med andre frameworks og sprog. På den måde gør du appene mere skalerbare.

Serverudvikler

Du kan også være en serverudvikler med RoR. Du vil være ansvarlig for:

 • Konfiguration af database servere og procedurer
 • Håndtering af database servere og procedurer
 • System og ydelsesovervågning

Alt med det formål at levere den bedste ydeevne, tilgængelighed og sikkerhed. Analysere, løse og rette problemer og tilbyde de bedste løsninger.

Full stack softwareingeniør

Som RoR full stack udvikler konstruerer du en hel hjemmeside. Du gør dette uden at stole på andre udviklere eller teammedlemmer. Du vil være ansvarlig for at udvikle platforme til web og mobilteknologi apps.

Projektleder

Som RoR projektleder følger du projektets fremskridt. Du vil også levere grundigt planlagte opdateringer. Disse opdateringer er normalt milepæle og leverancer. Du kommunikerer med alle medarbejdere. Du vil også:

 • Opfordre dine holdkammerater
 • Identificere vanskeligheder
 • Finde løsninger
 • Effektivisere forbedringer.

Fordele ved at bruge Ruby on Rails udviklere

Nu hvor vi har forklaret, hvilke roller RoR udviklere kan have, lad os se på deres fordele. Hvorfor skal du ansætte en RoR udvikler? Hvad har du fordel af ved at have dem? Er de det værd at ansætte?

Nå, RoR er et meget populært framework, og Ruby er et meget populært programmeringssprog. Ifølge undersøgelsen fra 2023 fra Stack Overflow er Ruby det 16. mest populære sprog i verden.

Een grafiek met relevante gegevens

   Mest populære teknologier: Programmerings, skriptsprog og markup sprog. Kilde: [source name or reference] Stack                                                                                     Overflow 2023

Desuden bruger mange virksomheder RoR som deres foretrukne framework. Derfor er der mange populære apps lavet med RoR. Hvad angår aktive hjemmesider, der bruger RoR frameworket, er der i øjeblikket 613.426 sider på verdensplan. Lad os se på fordelene ved, hvorfor RoR forbliver populært og faktisk ikke er et døende sprog.

Hurtigt og effektivt

Ruby on Rails er hurtigt og har en lille kodebase. Dette betyder også, at det er omkostningseffektivt, da tid er penge. Jo længere udviklingen tager, desto dyrere kan det blive. En ren kodebase giver udviklerne mulighed for at arbejde hurtigere og mere effektivt, da det kræver mindre kode samtidig med, at funktionaliteten opretholdes.

Høj fleksibilitet

RoR frameworket er fleksibelt og kan tilpasses ændringer på hjemmesider. Derudover giver Ruby mulighed for at slette og omdefinere elementer. Det integrerer også med teknologier og frameworks som AngularJS. Denne funktion muliggør, at udviklere kan opdele app-niveauer og bruge forskellige teknologier.

Høj chance for skalérbarhed

Enhver virksomhed, uanset størrelse eller branche, stræber efter skalérbarhed. Selv hvis du er en start up, kan du hurtigt udvide og skal bruge de rette værktøjer til det. Din app kan fejle at tilpasse sig trafiktoppe eller endda svigte ved sæsonmæssige udsving i brug, hvis den ikke har kapacitet til at skalere. Ruby on Rails er en skalerbar løsning, der tilpasser sig og reagerer på disse trafikspidser.

Sådan finder du den rette Ruby On Rails udvikler

Vi har forklaret, hvad RoR udviklere kan gøre, og hvilke fordele du og din virksomhed vil have ved at ansætte dem. Men hvor og hvordan finder du disse RoR udviklere? Her er nogle praktiske tips.

Hvor du finder Ruby on Rails udviklere

At finde kvalificerede kandidater kan tage tid og kræve en indsats. Når du leder efter Ruby on Rails udviklere på markedet, bør du søge i lande med topkvalificeret talent. 

Disse lande omfatter normalt USA, Polen, Ukraine, Kina, Indien og Storbritannien. Ved at søge talent i udlandet kan du opdage dygtige kandidater til en fantastisk pris. Det betyder, at du kan ansætte nogen fra USA, der er fra Indien.

Teamcubate kan hjælpe dig, hvis du leder efter et fjern og fejlfrit hold af RoR udviklere. Det er en stressfri ansættelsesproces. Det eneste, du skal gøre, er at kontakte os. Vi vil have et møde og lære dine behov og mål at kende. Inden for få dage vil du have din bedste RoR udvikler til den bedst mulige pris. Alt, hvad du behøver at gøre, er at kontakte os.

Denne type ansættelse kaldes outsourcing, som vi vil forklare i de følgende afsnit. Vi vil også forklare ansættelse internt og offshoring.

Outsourcing din RoR udvikler

I stedet for direkte at ansætte en medarbejder kan du lade en tredjepart gøre det for dig. De vil håndtere alt, lige fra søgning og interviews til ansættelse og levering af arbejdet. Outsourcing hjælper dig med at udvide dit personale på verdensplan.

Det er omkostningseffektivt og giver en samlet løsning. Derfor vælger mange startups og SMV'er (små og mellemstore virksomheder) at outsource.

Vi forstår, at det kan være svært at have tillid til fjernarbejdere i udlandet. Derfor bør du samarbejde med troværdige virksomheder, der har erfarne projektledere til at sikre projektets succes. Lad os se på fordelene ved outsourcing:

 • Adgang til globalt talent
 • Lavere omkostninger
 • Hurtigere udviklingstid
 • Hurtigere tid til markedet
 • Øget fleksibilitet
 • Øget effektivitet

Ansættelse internt af din RoR udvikler

Intern ansættelse betyder, at din virksomhed ansætter medarbejderen direkte. Du vil være ansvarlig for:

 • Søgning
 • Lokalisering
 • Ansættelse
 • Rekruttering

Din virksomhed skal foretage interviews, tilbyde tests og indgå kontrakter.

Denne type ansættelse er mere udfordrende. Det er også dyrere og risikabelt. Men det giver bedre kontrol over dine medarbejdere samt bedre kommunikation. Denne type ansættelse kan også foregå på kontoret, hjemmefra eller i hybridform. Se nærmere på håndtering af eksterne Ruby On Rails udviklere, hvis du planlægger at ansætte et fjernarbejdende team.

Offshore ansættelse af RoR udvikler

Offshoring er processen med at have et kontor i et andet land og ansætte udviklere til at arbejde fra denne placering. Dette er en god mulighed for langsigtede projekter, men det kræver en betydelig mængde tid og penge.

Alle disse tre typer ansættelse har deres egne fordele og ulemper. Generelt set har outsourcing den laveste adgangsbarriere, og det er den mest omkostningseffektive løsning.

Hvilket erfaringsniveau skal en RoR udvikler have?

To kvinder, kolleger, medarbejdere og udviklere, arbejder sammen på kontoret, kigger på computeren og på papirarbejdet, smiler og diskuterer.

Der er tre typer erfaringsniveauer for udviklere:

 • Junior eller nybegynder RoR udviklere
 • Medior eller mellemniveau RoR udviklere
 • Senior eller professionel RoR udviklere

Vælg erfaringsniveauet afhængigt af dit projekts behov. For eksempel, hvis dit projekt kræver færre komponenter med en enkel og grundlæggende struktur, skal du vælge en junior RoR udvikler. Men hvis du har et komplekst projekt, anbefaler vi enten medior eller seniorudviklere.

Juniorudvikler - En junior RoR udvikler har typisk 0 til 1 års erfaring. Sådan en udvikler har en god viden om webframeworks og MVC arkitektur.

Mellemniveau-udviklere - Disse udviklere har normalt 1 til 3 års erfaring med Ruby on Rails, men du kan forvente, at de også har erfaring med andre MVC baserede webframeworks.

Seniorudvikler - Seniorudviklere har typisk 5 års udviklingserfaring. Disse udviklere har omfattende viden om RoR frameworket og har normalt erfaring som lead RoR udvikler på tidligere projekter. De er perfekte til komplicerede projekter med mange krav.

At navigere igennem ansættelsesprocessen: Sådan finder du den rette Ruby On Rails udvikler

Når du ved, hvilken type RoR udvikler du ønsker, er det afgørende at vide, hvor du skal lede, og hvordan du finder den rette Ruby On Rails udvikler.

Beslut, om du ønsker at ansætte internt eller outsource. Hvis du vil outsource og ikke ønsker at bekymre dig om noget, så kontakt os. Men hvis du vil ansætte internt, skal du lede efter din RoR udvikler på følgende platforme:

 • LinkedIn
 • Toptal
 • Upwork
 • Bacancy Technology
 • Betterteam

Når du har fundet det perfekte sted, start med de bedste praksisser for at rekruttere førsteklasses Ruby On Rails udviklere. Her er nogle hurtige råd til at tage med:

 • Inden du ansætter, skriv en grundig jobbeskrivelse;
 • Opslag stillingen på førende rekrutteringssider;
 • Fastlæg omkostningerne ved at ansætte RoR udviklere;
 • Afgør, hvilke platforme du vil søge efter din udvikler på;
 • Filtrer udviklernes placering baseret på dine behov;
 • Find de mest interessante profiler, der matcher din jobbeskrivelse og dine behov;
 • Vælg den mest passende rekrutteringsmodel;
 • Udfør baggrundskontrol og gennemfør interviews;
 • Udfør en kompetencetest;
 • Vurdér udviklerens og potentielle teammedlemmers samarbejdsevner;
 • Udarbejd et tillokkende jobtilbud og start påboarding.

Afslutningsvis

At ansætte en Ruby on Rails udvikler er en lidt vanskelig opgave. Det er en lang proces, der ofte er stressende. Af den grund har vi skrevet denne lille guide for at hjælpe dig med nemt at finde den rette Ruby on Rails udvikler.

Det første, du skal vide, er, hvilken type RoR udvikler du har brug for. Er det en webudvikler, full stack eller måske en RoR projektleder? Når du ved det, skal du afgøre, hvilken ansættelsesmodel du ønsker. Vil du outsource det eller ansætte internt?

Når du har disse svar, kan du begynde at skrive din jobbeskrivelse. Find de platforme, hvor du vil søge efter dine RoR udviklere. Hav følgende tips i tankerne, når du gør det. Men hvis du vil undgå alt dette, skal du blot kontakte Teamcubate for at finde den perfekte RoR makker til dig.

You may also like

Icon call to action

For developers

Let us help you land a long-term job with some of the world's most exciting companies. Get ready for your dream career - it all starts here!

arrow right

Access talent

Arrow slide
arrow rightArrow slide