Hiring & Retention

Nedbrydning af en Ruby on Rails udviklers daglige rolle

Undrer du dig over, hvordan en dag i en RoR udviklers liv ser ud? Vi vil opdele den daglige rolle for Ruby on Rails udviklere og lære, hvordan deres arbejdsdag forløber.

Augustus 15, 2023

6 minutter

a man

Nedbrydning af en Ruby on Rails udviklers daglige rolle

 To kolleger, medarbejdere og udviklere, en kvinde og en mand, omfavner hinanden, mens de arbejder sammen, udvikler og kigger på den bærbare computer ved siden af en notesbog og en kaffekop.

Hovedopgaven for en Ruby on Rails udvikler er at skrive effektiv og ren kode. Men det er ikke kun det. RoR udviklere kan have mange roller. De kan gøre mange ting. I dagens blog vil vi tale om det. Nedbrydning af en Ruby on Rails udviklers daglige rolle.

Vi vil tale om, hvordan du bliver en RoR udvikler, hvad du skal gøre for at blive en, og om det er en god karriere. Vi taler om forskellige Ruby on Rails roller og hvad der er en sådan udviklers daglige rolle. Lad os starte.

Sådan bliver du en Ruby On Rails udvikler

Du kan blive en Ruby on Rails udvikler, selvom du ikke har nogen relateret erfaring. Det vil tage dig omkring et år. Hvis du har erfaring med nogle andre programmeringssprog, kan du blive en RoR udvikler på 2 til 4 måneder.

Du kan deltage på datalogiuniversitetet og få en eksamen. Eller du kan lære på egen hånd. Gør dette ved at lære gennem:

 • Online uddannelseskurser
 • RoR bøger
 • RoR fællesskabet
 • YouTube videoer og tutorials
 • RoR podcasts

Det bedste at gøre er at blande alle disse læringsmetoder. Hver af dem har fordele på deres egen måde. Du vil starte med at lære grundlæggende om nogle nødvendige programmeringssprog. Dette inkluderer CSS og HTML.

Derefter vil du gerne lære Ruby programmeringssproget og RoR selv at kende. Lær i dit eget tempo. Vær ikke bange for at eksperimentere og begå fejl. Det er en del af læringskurven. For praktiske tip, tjek vores blog om, hvordan du bliver en Ruby on Rails udvikler.

Hvad skal du gøre for at blive en Ruby on Rails udvikler?

En mandlig medarbejder, en udvikler, arbejder hjemmefra, sidder i lænestolen med sin bærbare computer på skødet, skriver på den, arbejder og udvikler foran bordet med sin smartphone på.

Mange Ruby on Rails udviklere har en bachelorgrad i datalogi. Men mange af dem har også en grad inden for en relateret branche. Dette er normalt en grad i databasevidenskab og evne til kodning i objektorienterede programmeringssprog som Python. Nogle har en baggrund inden for test, såsom software QA eller udvikling.

Men du behøver ikke nødvendigvis en grad. Du kan også være en selvstudium udvikler. Disse udviklere har kendskab til Ruby, HTML og CSS programmeringssprog.

De har erfaring med Ruby on Rails frameworket. Disse udviklere kan designe, skrive, teste og vedligeholde effektiv kode. Derudover har mange RoR udviklere kendskab til databaser som SQL, PostgreSQL og MySQL.

Er Ruby on Rails godt for en karriere?

Ja, Ruby on Rails er en fantastisk karrierevej. Præcist sagt er det meget indbringende. Ifølge Stack Overflow er Ruby den fjerde højest betalte teknologi i 2023. Derudover forventer det amerikanske Bureau of Labor Statistics en vækst på 25% i jobmulighederne for Ruby on Rails udviklere. Dette viser, at Ruby on Rails feltet har en fremragende vækstandel. Sådanne tal gør det til et meget attraktivt karrierevalg.

Hvad gør Ruby on Rails så populært?

Ruby on Rails er et af de mest effektive rammer. Det er også meget let at lære. Dette skyldes, at det bruger en udviklingsmetode, der undgår gentagelse af kode. Dette giver udviklere mulighed for at spare tid ved at fokusere på at opbygge ny kode. Dette resulterer i en effektiv kode, der er nem at administrere og vedligeholde.

Mange virksomheder i forskellige brancher bruger Ruby on Rails. Herunder virksomheder som Airbnb, GitHub og Shopify. Udviklere elsker rammen, fordi den fjerner og forenkler gentagne opgaver. Således er programmering mindre kedeligt og tidskrævende.

Er en karriere inden for Ruby on Rails udvikling stadig i høj efterspørgsel?

Ja, Ruby on Rails udviklere er i høj efterspørgsel. Det taler for dets indbringende lønninger. Selvom RoR ikke er iblandt de 10 mest populære rammer, er der stadig efterspørgsel efter det. Ifølge Stack Overflow er Ruby programmering det 16. mest populære sprog.

Ruby on Rails rammen blev rangeret som nummer 18 ud af de 34 mest populære webrammer og teknologier i den samme undersøgelse. Disse tal indikerer, at RoR stadig er i høj efterspørgsel. En stor del virksomheder bruger også denne ramme.

Almindelige jobtitler inden for Ruby on Rails

Hvis du ønsker at blive eller ansætte en Ruby on Rails udvikler, skal du vide, hvilke roller sådanne udviklere kan have. Her er de mest almindelige jobtitler inden for Ruby on Rails.

Web eller softwareudviklere

Bruger RoR til at oprette web eller softwareapplikationer. Disse udviklere kan udføre fuldstakksarbejde, inklusive både backend og frontend. Men de fokuserer mere på backend arbejde. De skriver kode, der er ren, vedligeholdelig og effektiv. De samarbejder med frontend udviklere.

Backend udvikler

Du kan blive backend udvikler ved at lære Ruby on Rails rammen. En backend softwareudvikler udvikler appens databaser, biblioteker og logik. Disse udviklere kan bruge andre rammer og sprog sammen med RoR. Dette vil øge skalerbarheden af den app, du laver.

Serverudvikler

Ruby on Rails er meget alsidig. Du kan også blive en serverudvikler. Hvis du ønsker at arbejde i denne stilling, vil dit job være at:

 • Konfigurere database servere og procedurer
 • Administrere database servere og procedurer
 • Overvåge systemet og ydeevnen

Dette gør du, så dit produkt har den bedste ydeevne, tilgængelighed og sikkerhed. Som en serverudvikler vil du også være ansvarlig for:

 • At analysere;
 • At løse og rette fejl;
 • At tilbyde effektive løsninger.

Full stack softwareudvikler

Som en RoR full stack udvikler vil du håndtere både backend og frontend delen af udviklingen. Du vil være i stand til at opbygge en hel hjemmeside eller app på egen hånd. Dette vil du gøre uden hjælp fra andre udviklere eller teammedlemmer. Men det betyder ikke, at du ikke vil samarbejde med dem. Du vil være ansvarlig for at skabe platforme til online og mobile teknologi apps.

Projektleder

Som RoR projektleder vil du følge projektets fremskridt. Du vil også levere godt planlagte opdateringer. Disse opdateringer tager form af milepæle og leverancer. Du vil samarbejde og kommunikere med alle medarbejdere og teams. Du vil også yde:

 • Opbakning til dine holdkammerater;
 • Identificere vanskeligheder;
 • Finde løsninger;
 • Effektive forbedringer.

Når du beslutter dig for at blive en RoR udvikler, skal du være klar til at blive meget kreativ. Der er mange job at vælge imellem. Prøv at finde ud af, hvilket der passer bedst ved at udforske karrierevejen for en Ruby on Rails udvikler.

Nedbrydning af den daglige rolle for en Ruby on Rails udvikler

Mandehænder i en sort hvid skjorte, med en ring på fingeren, skriver på computerens tastatur, på den hvide skrivebordsoverflade, ved siden af en blå kaffekop og en computerskærm med vist kode på den.

Ruby udviklere skaber serverbaseret webapp logik ved at bruge Rails rammen. De kombinerer også frontend udviklernes arbejde og forbinder de apps, de arbejder på, med andre online tjenester. Ruby on Rails udviklere arbejder normalt dagligt sammen med:

 • Frontend udviklere;
 • Kvalitetssikringsingeniører;
 • Backend udviklere;
 • Projektledere;
 • Og nogle gange Scrum master.

De leverer funktionelle webapps og hjemmesider til kunder, såsom:

 • Teknologifirmaer;
 • Webservicer;
 • Medieorganisationer;
 • Forhandlere og mange andre.

Ruby on Rails udviklere kan arbejde som fuldtids eller deltidsudviklere. De kan arbejde som:

 • Freelancere
 • Onsite udviklere
 • Fjernarbejdende

Da de kan have forskellige titler, udfører de forskellige opgaver. Men generelt:

 • Deltager Ruby on Rails udviklere i teammøder;
 • Skriver ren og vedligeholdbar kode;
 • Tester og debuger deres kode;
 • Besvarer e-mails;
 • Undersøger fejlrapporter eller feedback fra kvalitetssikring;
 • Foretager ændringer eller sender anmodninger om sammenfletning (pull requests);
 • Udvikler funktioner.

Nu da du er bekendt med de grundlæggende roller og ansvarsområder, lad os se, hvordan en arbejdsdag for en Ruby on Rails udvikler forløber. Lad os nedbryde den daglige rolle for en Ruby on Rails udvikler.

Daglige ansvarsområder for en RoR udvikler

Arbejdsdagen for RoR udviklere begynder normalt omkring kl. 9.00. Det første, de gør, er at tjekke deres e-mails på deres bærbare computere. Tjek, om der er nogen møder den dag, og gå derefter videre til QA afsnittet. Hvis der er rapporter, som fejl eller konstruktiv feedback, tager de fat på det. Normalt er der mindre fejl, du skal rette.

11.00 - Efter omkring en time eller to med at tjekke e-mails, rette fejl og læse feedback går udviklerne videre til større problemer. Dette er normalt problemer, der kræver mere tid til debugging.

12.00 - Mere debugging, pull anmodninger og samarbejde med andre udviklere og teammedlemmer. Dette indebærer normalt mindre fejl, der kan rettes på kortere tid.

13.00 - Tid til frokost. Dette er tiden, hvor du kan spise frokost, lave personlige telefonopkald og tale med dine kolleger.

14.00 til 17.00 - Efter en pause er det tid til at arbejde på:

 • Nye funktioner
 • Opdateringer
 • Indsendelse af pull anmodninger
 • Lukning af gamle pull anmodninger
 • Udvikling af testchecklister til QA
 • Indsamling af snacks med jævne mellemrum.

En halv time før du afslutter dit arbejde, planlæg din dagsorden for næste dag. Se, hvad du ellers skal gøre denne uge. Ændr nogle planer, hvis det er bedre for din arbejdsgang.

Husk, denne tidsplan og arbejde kan variere. For nogle udviklere begynder arbejdsdagen kl. 7, mens andre begynder deres arbejdsdag kl. 12. Dette afhænger af din ansættelse. Din arbejdsgang vil også afhænge af dine prioriteter, opgaver og ansvarsområder. Dette er en generel tidsplan og opgaver, som RoR udviklere står over for på daglig basis.

Afslutningsvis

Hvis du nogensinde spekulerer på, hvordan en typisk arbejdsdag for en Ruby on Rails udvikler ser ud, ved du det nu. Men deres opgaver og forpligtelser vil afhænge af deres rolle. Så deres arbejdsgang og daglige opgaver varierer og kan være forskellige. Men generelt er de ens og meget forbundne med hinanden.

You may also like

Icon call to action

For developers

Let us help you land a long-term job with some of the world's most exciting companies. Get ready for your dream career - it all starts here!

arrow right

Access talent

Arrow slide
arrow rightArrow slide