Hiring & Retention

Ansættelse af en inhouse Ruby On Rails-udvikler vs. outsourcing

Forstå forskellen mellem at ansætte en intern Ruby On Rails-udvikler og outsourcing. Lær om fordele og ulemper.

20. maj 2024.

6 minutter

a man

Ansættelse af en inhouse Ruby On Rails-udvikler vs. outsourcing

En bærbar computer på kontorbordet, ved siden af en lille kaktusplante, med koden vist på skærmen.

Der er to muligheder, hvis du ønsker at ansætte en Ruby on Rails-udvikler. Eller enhver anden udvikler generelt. Der er en betydelig forskel mellem dem, og folk forveksler ofte let de to. Og vi forstår hvorfor.

I dag vil vi forklare dig, hvordan du ansætter en inhouse Ruby On Rails-udvikler versus outsourcing. Ingen bekymring, det er meget let at forstå. Vi vil forklare hvert udtryk og give dig et praktisk eksempel. Vi sammenligner de to metoder og hjælper dig med at træffe det bedste valg.

Hvad koster det at ansætte en Ruby On Rails-udvikler?

Det kan koste mellem 8 og 410 DKK i timen. Afhængig af

 • Din RoR-udviklers erfaring
 • Din RoR-udviklers placering
 • Det engagement-model du vælger

Kombiner alle tre faktorer, og du får din udviklers gennemsnitsløn. Dette skyldes, at udviklere med mere erfaring er dyrere, mens juniorudviklere er billigere.

RoR-udviklere fra Sydasien koster meget mindre, mens de fra USA, Canada og Australien er meget dyrere. Årsagen til dette er, at de økonomiske standarder varierer i forskellige lande.

Engagement-modeller er også en stor faktor. Der er tre hovedmodeller:

 • Tids- og materialmodel
 • Fastprismodel
 • Model for dedikeret udviklingsteam

Hver har sine fordele og ulemper samt specifikke priser. For at finde ud af de præcise priser baseret på disse faktorer, læs vores blog om, hvad det koster at ansætte en Ruby On Rails-udvikler.

Ansættelse af en inhouse Ruby On Rails-udvikler vs. outsourcing

Når du har besluttet dig for at ansætte en Ruby on Rails-udvikler, er det vigtigt at vide hvordan. Du har to muligheder. Enten ansætter du inhouse, eller du vælger outsourcing-muligheden. Her er de væsentlige forskelle mellem disse to metoder, men også deres fordele og ulemper.

Hvad er inhouse ansættelse?

En kvinde arbejder hjemmefra og skriver koder på sin computer.

Inhouse ansættelse kaldes også intern rekruttering. Det betyder, at din virksomhed udfører hele processen selv. Virksomheden vælger at opslå en stilling internt. Du er ansvarlig for

 • At lave reklamer
 • At søge efter kandidater
 • At føre jobsamtaler
 • At udføre tests
 • At ansætte nye medarbejdere

Du kan have et helt inhouse team. Dette team kan arbejde fjernbetjent, fra kontoret eller på en hybrid måde. Inhouse medarbejderne bruger virksomhedens ressourcer til at udføre opgaver eller nå arbejdsmål.

Fordele ved inhouse ansættelse

Direkte kontrol

Inhouse ansættelse giver dig mere kontrol over hele processen. Du kan følge projektets fremskridt til enhver tid. Ændringer er mulige midt i udviklingsprocessen. Du kan endda afbryde projektet, hvis du mener, det ikke er godt nok. På den måde sikrer du, at dine penge og tid anvendes fornuftigt.

Kvalitetskontrol er nemmere

Kvalitetskontrol kan udføres når som helst. Dette hjælper dig med at sikre, at projektet er på sporet og inden for budgettet. Med et internt projekt kan du overvåge hver fase. Således kan du sikre, at kvalitetsstandarderne overholdes til enhver tid.

Bedre kommunikation

God kommunikation mellem projektteamet og ledelsen er sikret. Konstant kommunikation forbedrer forståelsen for arbejdet. Dette kan hjælpe med at undgå forsinkelser i projektet. Det sikrer også, at alle er tilfredse. Klar og åben kommunikation fremmer samarbejdet og forbedrer projektet.

Tilgængelighed på stedet

At have en udviklingsstab på stedet kan være fordelagtigt. Du kan tale direkte med dem og foretage ændringer, når du ønsker det. Når en tredjepart er ansvarlig, ser du kun fremskridtene nu og da. Teamets tilstedeværelse på stedet kan fremme initiativ og kreativitet.

Ulemper ved inhouse ansættelse

Dyrere valg

Inhouse ansættelse er praktisk, men markant dyrere. Du skal ansætte nye medarbejdere. Derudover skal du øge lønningerne for de eksisterende medarbejdere. Desuden skal du tilvejebringe specielt udstyr til de nye medarbejdere. Dette koster mere.

Brugen af inhouse arbejdskræfter og tjenester betyder en budgetforhøjelse. Dette kan til sidst blive for højt.

Tilbyd specialiseret træning

For specielle projekter har du brug for specielle medarbejdere. Disse udviklere er værdifulde for din virksomhed, men svære at finde. Behovet for træning kan føre til projektforlængelser og højere omkostninger.

Disse udviklere er normalt dyrere. Men selv de har brug for specialtræning, som også koster meget. Du kan undgå dette problem gennem outsourcing, da eksterne teams allerede har den nødvendige træning.

Forsinkelser kan forekomme

En ulempe ved inhouse ansættelse er projektforlængelser. Disse forsinkelser er kostbare og kan irritere projektets kunder og også føre til dårlig feedback. At ansætte ekstra medarbejdere for at opfylde projektforventningerne kan også føre til forsinkelser. Fordi rekrutteringen af ansøgere og deres træning tager tid og er meget dyrt.

Pludselige ændringer

Dine medarbejdere kan sige op når som helst, selvom de er under kontrakt. De kan arbejde en måned mere og derefter gå. Desuden kan de ofte være fraværende af personlige årsager.

Men hvad hvis du har et etårigt projekt? Du skal have en erstatningsmedarbejder klar til alt. Ellers skal du rekruttere en ny, hvilket også tager tid. Disse ændringer kan bringe projektplanen i fare.

Hvad er outsourcing?

Et billede af en bærbar computer, en computermus, en smartphone og et smartwatch set ovenfra.

Outsourcing betyder, at en virksomhed hyrer et tredjepartsfirma. Dette tredjepartsfirma vil færdiggøre et projekt eller en opgave for din virksomhed. Din virksomhed vil kun være i kontakt med dit outsourcingteam. Du behøver ikke at annoncere eller søge efter kandidater. Du behøver ikke at ansætte eller rekruttere.

Her er et eksempel på outsourcing:

 • Reklame
 • Rengøring af kontorer og lagre
 • Oprettelse af websites
 • Bogføring
 • Vedligeholdelse
 • Rekruttering

Et outsourcingteam består af professionelle. Derfor er det en fantastisk mulighed at overlade dem dit projekt. Samtidig kan du fokusere på vigtigere opgaver. Det bedste ved det er, at de tager sig af hele processen fra start til slut.

Et af disse firmaer er Teamcubate. De vil outsource dit projekt til anerkendte eksperter. Derudover vil du drage fordel af de laveste markedspriser. Vi finder den bedste RoR-udvikler til dit projekt. Du skal blot fortælle os om dit projekt og din virksomheds behov. Inden for få dage har du din perfekte partner.

Fordele ved outsourcing

Billigere valg

Outsourcing kan spare dig mange penge. Du kan outsource kundeservice til andre lande. Dette kan være meget omkostningseffektivt. Outsourcingvirksomheder hjælper dig med at spare penge på ansættelse, træning og andre ressourcer, som du ellers selv skulle finansiere.

Øget effektivitet

At hyre et tredjepartsfirma kan forbedre effektiviteten. Det skyldes, at du kan vælge et firma, der allerede har eksperterne. Disse eksperter er allerede trænet. På denne måde vil der ikke være nogen forsinkelser.

Mere fleksibilitet

At opbygge et internt team tager lang tid. At hyre et outsourcingteam kan ske inden for 3 til 4 dage. Det skyldes, at outsourcingfirmaer allerede har de professionelle udviklere, du har brug for. Derudover kan du håndtere dem fleksibelt. Kontakt dem, når du vil, de er altid tilgængelige.

Færre ansvar

Projektudvikling kræver:

 • Udstyr
 • Tid
 • Ny teknologi

Ved outsourcing er disse ansvar ikke dine, men outsourcingfirmaets. Du behøver ikke at bekymre dig om infrastrukturen og medarbejderne. Du vil have mindre stress og kan koncentrere dig om andre vigtige ting.

Hurtigere projektgennemførelse

Inhouse ansættelse tager meget tid. Imens kan der opstå et andet, vigtigere projekt. Dine medarbejdere må så skifte til disse opgaver og lade det oprindelige projekt ligge. Dette kan ikke ske hos et outsourcingfirma. Mange udviklingsfirmaer kan håndtere flere projekter samtidig. Når du indgår en kontrakt med dem, fastsætter du en afleveringsdato. Derfor leverer de hurtigere resultater.

Ulemper ved outsourcing

Mindre kontrol

Mange virksomheder har deres egne regler, men også etiske retningslinjer. Ved inhouse ansættelse kan du sikre, at medarbejderne overholder disse regler. Ved outsourcing til en anden organisation mangler denne mulighed. Derfor kan det være svært at tjekke, om dine krav bliver opfyldt.

Mangel på kommunikation

Med mindre kontrol kommer også mindre kommunikation. Ved inhouse ansættelse kan du tjekke dine medarbejdere når som helst. Du kan også kontrollere projektets fremskridt, som du ønsker. Ved outsourcing giver du kontrollen fra dig. Men husk, du overlader det til eksperterne. Du vil også have mindre kontakt. Mange af disse virksomheder tillader dog, at du kontakter dem, når du ønsker det. Derfor er manglen på kommunikation minimal.

Hvad betyder inhouse ansættelse vs. outsourcing?

Inhouse ansættelse betyder at udføre en opgave eller et projekt inden for virksomheden, der tildeler arbejdet. Det betyder, at det oprindelige firma bruger sin egen tid, sit personale og sine ressourcer til at fuldføre en opgave. De vælger dette frem for at hyre en ekstern leverandør.

At udføre aktiviteter internt giver organisationen mere kontrol. Det minimerer også misforståelser. Dog er interne tjenester dyrere. De kræver mere tid og indebærer større risici. Alligevel foretrækker nogle virksomheder dem, fordi de passer bedre til virksomhedskulturen.

Outsourcing betyder, at en virksomhed hyrer en anden virksomhed til at afslutte et projekt eller en opgave. Dette firma vil håndtere alt. På denne måde bruger det hyrende firma ikke sine egne medarbejdere og ressourcer. Dette er den standardmetode for mange virksomheder, sædvanligvis for kundeservicetjenester og kendte mærker. Denne metode sparer penge og er også et godt valg, da dine medarbejdere kan arbejde på andre projekter.

Konklusion

Hvis du ønsker at ansætte en Ruby on Rails-udvikler, skal du fastsætte dit budget. Men du skal også kende forskellen mellem at ansætte en inhouse Ruby on Rails-udvikler og at outsource. Lad os gøre det nemt for dig. Outsourcing er den bedre mulighed.

Det er mere omkostningseffektivt, hurtigere og nemmere. Du behøver ikke selv at søge og ansætte. Du behøver ikke at betale for specielt udstyr eller teknologier. Hele processen ligger i hænderne på professionelle.

You may also like

Icon call to action

For developers

Let us help you land a long-term job with some of the world's most exciting companies. Get ready for your dream career - it all starts here!

arrow right

Access talent

Arrow slide
arrow rightArrow slide