Hiring & Retention

Hvordan finder jeg en god Flutter udvikler

Find den bedste Flutter udvikler til dit projekt med vores omfattende guide. Lær hvilke færdigheder du skal kigge efter, hvordan du skriver en effektiv jobbeskrivelse, interviewtips og forskellige ansættelsesmodeller for at imødekomme dine behov for appudvikling

7. juni 2023

4 minutter

a man

Hvordan finder jeg en god Flutter-udvikler

Alt tekst: En programmør og udvikler, der smiler til kameraet i en blå skjorte, ved siden af ​​skrivebordet med koder på computerskærmene bag sig.

For at hyre en Flutter udvikler skal du vide, hvordan du finder en god Flutter-udvikler for at gøre dig til en fejlfri mobilapp.

Du har brug for en særlig strategi og metoder, mens du ansætter for at sikre, at du finder den bedste ansøger til stillingen. Disse kan hjælpe dig med at evaluere en kandidats tekniske evner, problemløsningsevner og kreativitet. Men også deres tilpasning til din virksomheds kultur og værdier.

I denne artikel fortæller vi dig de specifikke tips og spørgsmål, du skal stille for at finde en perfekt Flutter-udvikler. Lad os dykke ind.

Hvorfor vælge at hyre en Flutter-udvikler?

Ansættelse af en Flutter-udvikler eller et team kan resultere i hurtigere projektgennemførelsestider og en hurtigere time-to-market. At have en sådan udvikler på dit team kan også hjælpe dig med at:

 • Byg én app, der er kompatibel med forskellige platforme;
 • Har offentligt tilgængelig kode, der er nem at ændre;
 • Spar penge på udviklere;
 • Har brugerdefineret UI-design;
 • Har talrige widgets mulighed;
 • Spar ressourcer og tid på test;
 • Få en utrolig ydeevne af din app;
 • Få adgang til indbyggede funktioner.

Flutter er et perfekt valg for startups, der udvikler deres første app. Det er dog også fantastisk for store virksomheder, hvis de leder efter en fejlfri app-brugeroplevelse på tværs af adskillige platforme.

5 tips til, hvordan du finder en god Flutter-udvikler

En ung kvinde, en udvikler, i en blå bluse, sidder ved skrivebordet med høretelefonerne på og skriver koder på computeren.‍

For at finde en god Flutter-udvikler, følg de næste tips. Når du har forstået alt, skal du sørge for at gennemgå den bedste praksis for at ansætte en Flutter-udvikler .

1. Afgørende Flutter-udviklerfærdigheder

Den første ting, du vil gøre, er at bestemme de afgørende færdigheder, din Flutter-udvikler har brug for. Disse færdigheder vil i høj grad afhænge af jobkravene. Følgende færdigheder er universelle færdigheder, som du bør søge, når du vil ansætte en Flutter udvikler :

 • Grundigt kendskab til Flutter og Dart programmeringssprog;
 • Grundlæggende viden om agil udvikling;
 • Forståelse af versionskontrolsystemer;
 • Kendskab til ethvert andet programmeringssprog som Kotlin;
 • Erfaring med kodeoptimering og evnen til at skabe læsbar kode;
 • Grundlæggende kendskab til SQL;
 • Gode ​​sociale kompetencer.

Fordi Flutter stadig er et nyt sprog, er det afgørende, at din udvikler ikke kun forstår Flutter, men også har udviklingserfaring på andre sprog. På trods af det nye ved teknologien, gør denne oplevelse det muligt for udviklere hurtigt at absorbere det nye sprog og vokse på et højt niveau.

En udvikler skal også have stærke sociale kompetencer. Dette indebærer engelskkundskaber samt evnen til at være proaktiv og kommunikere effektivt og høfligt i et team. Sørg for, at din udvikler besidder alle disse færdigheder under interviewet.

2. Flutter udvikler kvalifikationer

Den anden ting, du skal bestemme, er det færdighedsniveau, som din Flutter-udvikler skal have. Der er tre hovedkategorier baseret på udviklernes ekspertise og mange års erfaring:

 • Junior udvikler
 • Mellemudvikler
 • Senior udvikler

Juniorudviklere har normalt omkring et års erfaring. De har forudgående programmeringsfærdigheder og er i stand til at udføre simple Flutter-projekter.

Medior-udviklere har normalt fra to til fem års erfaring, mens seniorudviklere har 5+ års erfaring. Medior og senior Flutter-udviklere har også 3 til 5 års ekspertise i andre sprog. De kan skabe passende forretningslogik og levere en Flutter-applikation uden problemer.

Hvis du vil udvikle en lidt kompleks app uden tung overvågning, der afslutter dit projekt til tiden og inden for budgettet, skal du vælge mellem- eller seniorudvikler.

Samlet set har de fleste erfarne Flutter-udviklere op til 3 års Flutter-programmeringserfaring. Disse udviklere er ofte mere dygtige til indfødte iOS- eller Android-sprog, og de kan mestre Flutter hurtigere.

3. Jobbeskrivelse har betydning

En pæn sammensætning af en jobannonce med vi ansætter beskrivelse på skrivebordet med kvinden, der skriver på en bærbar computer. ‍

En jobbeskrivelse er vigtig under rekrutteringsprocessen, uanset stilling. Her er nogle af grundene til, at ansættelse af en Flutter udvikler kræver en velskrevet jobbeskrivelse:

 • Etablering af klare forventninger - En jobbeskrivelse hjælper med at etablere klare forventninger til rollen og hvad kandidaten skal have. Dette kan sikre, at kandidaten kender jobbets kriterier og ansvar, hvis han ansættes.

 • Rekruttering af de bedste kandidater - En velskrevet jobbeskrivelse kan hjælpe med at tiltrække kvalificerede kandidater. Jobbeskrivelsen kan tiltrække personer med de væsentlige kvalifikationer, og som er et godt match til stillingen, ved klart at angive stillingens evner, erfaring og pligter.

 • Fremskynd ansættelsesprocessen – En god jobbeskrivelse kan hjælpe med at fremskynde ansættelsesprocessen ved at skitsere rollen og hvad der forventes af kandidaten. Ved at sikre, at kun kvalificerede personer kommer i betragtning til stillingen, kan dette spare tid og ressourcer.

 • Gør samtaleforløbet nemmere - En jobbeskrivelse kan bruges som vejledning gennem hele samtaleforløbet. Det kan hjælpe intervieweren med at stille relevante spørgsmål og afgøre kandidatens egnethed til rollen.

4. Stil de rigtige spørgsmål

Det vigtigste er nok de spørgsmål, du forbereder til samtalen. Dette er spørgsmål om tekniske færdigheder og bløde færdigheder. Her er et eksempel på forespørgsler, du bør overveje, når du ansætter en udvikler eller bygger et effektivt Flutter team .

Tekniske færdighedsspørgsmål (svære færdighedsspørgsmål)

Tekniske eller hårde færdigheder er færdigheder en person opnår gennem erfaring. Det er de færdigheder, der læres i specifikke miljøer, såsom at skrive kode. Her er nogle tekniske spørgsmål, du bør stille, når du interviewer en Flutter-udvikler.

 • Hvad er fremtiden i Dart?
 • Hvad er din viden om SQL?
 • Forklar, hvad metoden setState() gør.
 • Hvad er Spread-operatoren?

Der er mange spørgsmål, du kan stille, som er relateret til Flutter. Foretag lidt research i henhold til dine app-behov, og form nogle flere spørgsmål, der er relateret både til ansøgerens færdigheder og Flutter.

Spørgsmål om bløde færdigheder

Bløde færdigheder er personlige færdigheder, der giver nogen mulighed for at engagere sig med andre effektivt. Disse spørgsmål vil afhænge af antallet af dine teammedlemmer og den interne kultur i din virksomhed.

Her er nogle bløde færdighedsspørgsmål, du bør stille, når du interviewer en Flutter-udvikler.

 • Fortæl os om den sværeste udfordring, du stod over for i din karriere, og hvordan du håndterede den.
 • Hvis du havde en konflikt med din kollega, og du ved, at han/hun tog fejl. Hvad ville du gøre?
 • Hvad ville du gøre, hvis du indså, at du ikke kunne overholde deadline?

Udviklere interagerer med en række forskellige kunder gennem deres karriere. Derfor er fremragende kommunikation, tålmodighed, tidsstyring og andre bløde færdigheder nødvendige. På denne måde vil de udnytte deres positive holdning til at danne stærke kundeforbindelser.

5. Hvilken slags engagementsmodel har du brug for?

Tre kolleger, en mand og to kvinder, på kontoret ved skrivebordet, kigger og skriver på en bærbar computer i et skinnende kontor.

Mange firmaer i USA og Asien, især Indien, har stor efterspørgsel efter Flutter-udviklere. Nu kan virksomheder drage fordel af fleksibiliteten ved at ansætte disse udviklere.

Fleksibilitet betyder at ansætte udviklere på forskellige pakker, kendt som engagementsmodeller. Disse modeller er designet til at opfylde app-udviklingsbehovene hos forskellige virksomheder. Modeller er klassificeret i tre typer:

 • Deltidsansættelsesmodel;
 • Ansættelsesmodel på timebasis;
 • Ansættelsesmodel for appudviklingsteam.

Deltidsansættelsesmodel

Et deltidsjob er en almindelig form for utraditionel beskæftigelse. Det er typisk defineret som at arbejde omkring 30 timer om ugen, hvilket er omkring 4 timers arbejde om dagen. Du kan hyre en Flutter-udvikler i et fast antal timer, afhængigt af hvilken type projekt du har brug for.

Lønnen vil være mindre, end den ville være, hvis du hyrede en Flutter-udvikler på fuld tid. Deres rolle er at arbejde på dit projekt efter en tidslinje, som du og de er enige om, og du har myndighed over dem på det tidspunkt. Normalt er denne ansættelsesmodel fantastisk til appens vedligeholdelse.  

Ansættelsesmodel på timebasis

En timelønnet medarbejder er en person, du betaler for det antal timer, de arbejder. Medarbejdere får en bestemt timeløn og er generelt berettiget til overtidsbetaling, hvis det er nødvendigt. At hyre en udvikler på timebasis er ideelt, når du skal forbedre funktionaliteten eller overføre din app fra en platform til en anden.

Lønnen vil blive bestemt af antallet af arbejdstimer. Som følge heraf skal det fastlægges på forhånd for at forhindre yderligere gebyrer. Der er tale om en korttidsansættelse, der typisk kræver omkring 25 timers arbejdskraft fordelt på et par dage.

Ansættelsesmodel for appudviklingsteam

Teamansættelsesmodellen betyder, at man skal ansætte Flutter-udviklere på fuld tid. I dette tilfælde varetager opstarten den administrative rolle som ledelse af personalet. Teammedlemmer rapporterer dagligt, og de modtager projektworkflowinstruktioner direkte fra startup'ens ledelse.

En projektleder, udviklere, designere, kvalitetssikring og andre fagfolk, der kræves til appens udvikling, vil være på dit team. Denne ansættelsesmodel gavner et fuldgyldigt team, der arbejder på dit projekt. Ansættelsesperioden er ofte en måned eller længere, og omfatter fuldtidsarbejde på otte timer hver dag. En sådan model er perfekt til større projekter.

Afslutningsvis

Find en god Flutter-udvikler ved at følge de givne tips. Når du har bestemt deres færdigheder og kvalifikationer og har skrevet en kortfattet jobbeskrivelse med det rigtige spørgsmål til samtalen, kan du hyre en Flutter udvikler i henhold til den nødvendige engagementsmodel.

Husk, at din projekttype og dens kompleksitet i høj grad vil afhænge af alle de nævnte faktorer. Når du har fastlagt alt om dit projekt, start din søgen efter din perfekte Flutter-udvikler.

You may also like

Icon call to action

For developers

Let us help you land a long-term job with some of the world's most exciting companies. Get ready for your dream career - it all starts here!

arrow right

Access talent

Arrow slide
arrow rightArrow slide