Hiring & Retention

Hvor meget koster det at ansætte en Ruby On Rails udvikler?

Hvor meget koster det at ansætte en Ruby On Rails udvikler? Det kan variere fra Kr. 8 til Kr. 410 per time. Svaret afhænger af erfaring, placering og engagementmodel.

Juli 19, 2023

5 minutter

a man

Hvor meget koster det at ansætte en Ruby On Rails udvikler?

En kvinde, udvikleren med en sort skjorte, langt blåt hår og sorte briller, er på kontoret og arbejder og udvikler på sit computernet til et kaffekrus og sin kollega.

At ansætte en Ruby On Rails udvikler kan koste omkring $50 per time. Men prisen vil afhænge af mange faktorer. Disse faktorer inkluderer udviklerens erfaring og placering. Men også engagementmodellen.

Vi vil diskutere alle de faktorer, der kan påvirke prisen på en Ruby On Rails udvikler. Vi vil også forklare, hvad RoR er, og hvad det bruges til. Derefter vil vi tale om ansættelsesmodellerne og sidst men ikke mindst deres løn.

Hvad er Ruby on Rails?

Ruby on Rails, eller RoR, er et open source rammeværk. Dette betyder, at enhver kan bruge det på internettet. Og de kan bruge det gratis. Det er også et fuld stack rammeværk. Dette betyder, at RoR udviklere både arbejder med back end og front end udvikling. Men det fokuserer primært på back end.

Dette rammeværk er bedst til at oprette e handels apps. Dette skyldes dets høje fleksibilitet. Men også dets dynamiske funktionalitet. Det er alsidigt og bærbart. Du kan bruge det på enhver enhed. Både iOS og Android.

Desuden er dette rammeværk meget efterspurgt. Ifølge Stack Overflows liste over de mest populære web rammeværker i 2023 er RoR i top 20. En anden undersøgelse fra Stack Overflow viser, at Ruby er det femte højest betalte job.

Hvad bruges Ruby on Rails til?

Brug det til at oprette webplatforme. Opret enhver form for webapp. Det er det perfekte valg til udvikling af forskellige opgaver til webapps. Ruby on Rails har kortfattet kode, hvilket gør det nemt at opdage og rette fejl.

Dette rammeværk er skrevet i Ruby. Og Ruby on Rails kaldes også bare Rails. Det er fremragende til kommercielle webapps. Men Ruby on Rails er også godt til:

 • Webudvikling
 • Applikationsprogrammeringsgrænseflader (API'er)
 • Dataforarbejdning
 • Automatisering
 • Aktiemarkedsplatforme

Hvilke færdigheder har en Ruby on Rails udvikler?

En mand, udvikleren med blå skjorte og langt hår lænet på sit skrivebord foran sin computer og bærbare computere.
Image by Freepik

Ruby on Rails udviklere har brug for særlige færdigheder. Disse færdigheder er obligatoriske, hvis de ønsker at finde arbejde i denne stilling. Her er de vigtigste færdigheder, som hver RoR udvikler har brug for:

 • God forståelse for webudvikling
 • Forståelse for front end teknologier som JavaScript og HTML5
 • Kendskab til designmønstre
 • Kendskab til bedste praksis for appsikkerhed
 • Ekspertise i versionsstyringsværktøjer som Mercurial og Git
 • Grundlæggende viden om ORM, MVC, Mocking og RESTful
 • Evne til at analysere krav
 • Gode matematiske færdigheder
 • Gode problemløsningsfærdigheder
 • Erfaring med AngularJS eller BackboneJS

At ansætte en intern Ruby On Rails udvikler vs. outsourcing

Nu ved du, hvad Ruby on Rails er. Du kan også nu afgøre, om du har brug for denne type udvikler. Hvis du gør det, kan du begynde din søgen efter ansættelse. Du har to muligheder: At ansætte en intern Ruby on Rails udvikler eller outsource.

Den interne mulighed betyder, at du skal ansætte en udvikler. Dette indebærer hele ansættelsesprocessen. Det kaldes også intern rekruttering. På denne måde vil du have en fuldtidsmedarbejder i din virksomhed. Du skal betale alle gebyrer og skatter samt den samlede løn.

Denne søgeproces kan være udmattende. Der er mange potentielle kandidater at vælge imellem. Der er også mange platforme at vælge imellem. Desuden kan du aldrig være sikker på, om du har valgt den rette medarbejder. Du kan nemt gå glip af chancen for at ansætte de bedste mennesker. Intern rekruttering kan også være en tidskrævende opgave. Mulighederne er uendelige med så mange udviklere tilgængelige.

Outsourcing er meget nemmere. Og det er uden stress. Du kan undgå besværet med hele ansættelsesprocessen. Spring den endeløse søgning over. Spring den gentagne læsning og udvælgelse af ansøgninger over. Spring de endeløse kandidatinterviews over. Spring ventetiden på måneder over for at finde det perfekte match.

Med outsourcing får du de mest erfarne og kvalificerede kandidater. Denne mulighed er også meget billigere. Du betaler kun for det, du har brug for. Der er ingen årlige lønninger eller skatter.

Virksomheden Teamcubate kan hjælpe dig med det. Vi finder den bedste RoR udvikler til dig til en overkommelig pris. Og det bedste af det hele er, at vores udviklere alle er højt professionelle. Alt hvad du skal gøre er at fortælle os om dine

 • Personlige behov
 • Projektbehov
 • Virksomhedens behov

Når vi har afgjort det, går vi i gang med at finde dit perfekte match. Inden for et par dage kan du gå i gang med projektrealisering og udvikling.

Hvor meget koster det at ansætte en Ruby On Rails udvikler?

Et billede af en computer, en Apple Mac skærm på skrivebordet på kontoret med de viste skrevne koder på skærmen.

Svaret kan variere. Dette skyldes, at det afhænger af et par ting. Lad os se på hver af dem.

Udviklerens erfaring

Den vigtigste faktor for at bestemme lønnen for din udvikler er deres erfaring. Dette indebærer tidligere arbejdserfaring. Men også den færdighedssæt, de besidder. De er normalt opdelt i to hovedkategorier: Junior udviklere og Senior udviklere. Men der er også mellemste udviklere.

Her er tabellen over den gennemsnitlige årlige løn for en RoR udvikler. Lønningerne er i henhold til udviklerens erfaring. Lønningerne er estimeret ud fra anmeldelsesvirksomheder som Glassdoor. Tallene er groft vurderet, og de kan variere.

Erfaringsniveau

Junior udviklere

Mellemudviklere

Senior udviklere

ZipRecruiter

Kr. 664,000

Kr. 803,500

Kr. 873,700

Glassdoor

Kr. 585,700

Kr. 681,000

Kr. 776,300

Talent.com

Kr. 715,000

Kr. 868,200

Kr. 1,123,650

Ifølge Glassdoor er den årlige løn for en junior SoS udvikler omkring Kr. 585.600. Når det kommer til en mellemste udvikler, er det omkring Kr. 681.000. Når det gælder professionelle udviklere med 5+ års erfaring, er deres årlige løn omkring Kr. 756.000.

Ifølge ZipRecruiter er den årlige løn for juniorudviklere Kr. 664.000. Mellemste udviklere kan tjene omkring Kr. 936.400. De højst indtjenende RoR udviklere kan nå op på Kr. 1.090.000.

Og ifølge Talent.com er den årlige løn for juniorer Kr. 715.000. Hvad angår mellemste udviklere, ligger den omkring Kr. 868.300, mens professionelle kan tjene op til Kr. 1.123.650.

Udviklerens placering

Placeringen er en anden faktor, der kan påvirke omkostningerne ved at ansætte Ruby on Rails udviklere. Dette skyldes leveomkostningerne og efterspørgslen efter udviklere. Men også markedets forhold. Lønningerne er højere på steder med høje leveomkostninger.

Men lønningerne kan være lavere på steder med lavere efterspørgsel. Men også i lande med lavere leveomkostninger. Den lokale beskæftigelsesmarked og økonomiske forhold påvirker lønnen.

Tabellen nedenfor viser den årlige løn for RoR udviklere baseret på deres placering.

Beliggenhed

Løn

Canada

Rundt om Kr. 715.000

USA

Rundt om Kr. 701.400

Sydamerika

Rundt om Kr. 75.000

Afrika

Rundt om Kr. 147.100

Asien (Indien)

Rundt om Kr. 16.600

Australien

Rundt om Kr. 817.200

Europa

Rundt om Kr. 394.300

Der er en stor forskel i lønningerne. Dette skyldes, at forskellige kontinenter har forskellige standarder. Og det gælder også for lande. Du kan se ligheder i lønningerne i Canada og USA, hvilket giver mening. Australien er også lignende, men bedre.

Det mest omkostningseffektive kontinent er Asien. Og dermed også landet Indien. De har lavere lønninger sammenlignet med australske lande. Når det kommer til sydamerikanske lande som Brasilien og afrikanske lande, er de lignende. Men lønningerne er bedre i Afrika.

Ansæt en Ruby On Rails udvikler som fjernarbejder. På denne måde kan du ansætte udviklere fra hvor som helst. Du kan finde professionelle udviklere i Indien til meget mindre penge. Og de vil udføre det samme arbejde som i USA. Dette er et fantastisk, omkostningseffektivt valg for virksomheder.

Engagementmodellen

Sidst, men ikke mindst, er engagementmodellen. Denne vil også påvirke prisen på din udvikler. Når du ved alt om dit projekt, skal du fastlægge din budgetplan for Ruby On Rails udvikleren.

Der er tre typer af engagementmodeller. Lad os tjekke dem.

Tid og materiale model

Denne model er meget populær i virksomheder, der har brug for hjælp på lang sigt. De har også foruddefinerede forretningskrav. Den giver dig stor fleksibilitet. Hele udviklingsprocessen er opdelt i faser. På den måde kan du følge fremskridt og ændre det. Det bedste ved denne model er, at den tillader forhandling. Dette indebærer forhandling af priser. Den omfatter ansættelse af ressourcer, materialer osv.

Fastpris model

Den faste pris engagementmodel er det modsatte. Den har etablerede standarder, opgaver og priser. Udviklere skal færdiggøre opgaver inden for en bestemt deadline. I denne model kan du ikke ændre projektets krav. Du kan heller ikke forhandle. Du kan ikke ændre ting, tilføje nye eller lignende.

Model for dedikeret udviklingsteam

Denne model er mest populær blandt fjernappudviklere. Derfor bruger mange startups den. Dette skyldes, at den er meget gennemsigtig og har hurtig markedssoftwareudvikling. En sådan model kombinerer de to ovennævnte modeller: Tid og materiale med fastpris modellen. Derfor er denne model den dyreste.

Konklusion

Ruby on Rails er måske et gammelt rammeværk, men mange virksomheder bruger det stadig. Dette skyldes, at det er meget velegnet til udvikling af webapps. Det er også fremragende til kommercielle webapps. Af den grund er efterspørgslen efter sådanne udviklere stadig høj.

Men hvor meget koster det at ansætte en Ruby on Rails udvikler? Der er ikke én rigtig svar. Svaret vil afhænge af udviklerens erfaring, placering og engagementmodel. Mens nogle kan koste Kr.80 i timen, kan andre opkræve Kr. 408.

You may also like

Icon call to action

For developers

Let us help you land a long-term job with some of the world's most exciting companies. Get ready for your dream career - it all starts here!

arrow right

Access talent

Arrow slide
arrow rightArrow slide