Hiring & Retention

Håndtering af fjernarbejdende Ruby on Rails udviklere: Effektive tips til succes

Tjek disse 7 nyttige tips om at håndtere fjernarbejdende Ruby on Rails udviklere. Følg guiden, og du vil have et fejlfrit team ved din håndflade.

Augustus 3, 2023

5 minutter

a man

Håndtering af fjernarbejdende Ruby on Rails udviklere: Effektive tips til succes

Da pandemien opstod, begyndte mange virksomheder at tilbyde fjernarbejde. Et par år senere er denne type arbejde lige så udbredt som arbejde på kontoret. Mange af dem tilbyder stadig muligheden for arbejde hjemmefra, mens andre kun antyder den type arbejde.

Men at arbejde med sådanne teams kræver sine egne strategier. Det er anderledes end at arbejde med et kontorteam. Så hvis du er ny inden for dette område, forstår vi din bekymring. Her er effektive tips til at håndtere fjernarbejdende Ruby on Rails udviklere.

Hvad er fjernarbejde?

Fjernarbejde er praksis med, at medarbejdere udfører deres arbejde uden for kontoret. Dette betyder normalt at arbejde hjemmefra. Men det kan også betyde fælles kontorplads eller andre delte steder. Det kan være et privat kontor eller en anden placering, der ikke er det sædvanlige virksomhedskontor eller campus. Fjernarbejde er det samme som arbejde hjemmefra.

For eksempel, hvis din arbejdsgivers kontorer er mange kilometer væk, og du arbejder hjemmefra, er du en fjernarbejder. I en fjernarbejdssituation går medarbejderen ikke til en kontorbygning. Men de går heller ikke til et lager eller en anden central beliggenhed.

Så hvis du ønsker at ansætte en Ruby on Rails udvikler til at arbejde eksternt, kan du gøre det. Udviklernes arbejde er velegnet til fjernarbejde. Men nogle andre job kræver arbejde på kontoret. Dette inkluderer receptionister, kontorassistenter, postarbejdere og mange andre.

Hvor mange timer arbejder fjernarbejdende udviklere?

Når det kommer til arbejdstimer, er kontrakterne for fjernarbejdende de samme som for kontoransatte. De kan arbejde fuldtidsjob med 8 timer om dagen eller deltidsjob, der er 4 timer om dagen.

Håndtering af fjernarbejdende Ruby on Rails udviklere: Effektive tips til succes

Seks medarbejdere, tre kvinder og tre mænd, arbejder sammen på dit kontor, udvikler og skriver på deres bærbare computere ved siden af kaffekrus og notesbøger.

Nu hvor vi har forklaret, hvad fjernarbejdende er, lad os se, hvordan du styrer dem. Her er syv mest effektive tips til at håndtere eksterne Ruby on Rails udviklere.

1. Forbered en grundig plan

Før du ansætter en Ruby on Rails udvikler til projektet, skal du have en grundig plan. Du skal vide, hvor lang tid dette projekt vil tage. Hvilke hold og udviklere kræver det? Hvad er budgettet, omfanget og tidsfristen for projektet?

Hvis du ikke fastlægger budgettet, kan du ende med at bruge for mange penge. Du kan spilde din og din udviklers tid. Dette kan føre til meget frustration for dig og alle andre involverede i projektet. Så lav din research. Brug lidt mere tid på planlægning. Fastlæg klare mål og leveringsdatoer, så sparer du tid og penge på lang sigt.

2. Kommunikation er nøglen

Det mest vigtige for et fjernarbejdende team er kommunikation. Når medarbejderne befinder sig i forskellige tidszoner, opstår der en mangel på kommunikation. Sørg for at have en klar plan. Skab en organiseret arbejdsgang og sørg for, at hvert teammedlem er opdateret om alt.

Gør dette ved at have et ansigt til ansigt opkald. Når du skriver beskeder, kan din tone ikke udtrykke budskabet præcist. Ansigt til ansigt opkald har en personlig dimension. De almindelige opkald er mere tekniske uden en følelsesmæssig dimension.

Vær åben og ærlig omkring dine forventninger. Sæt mål tidligt og vær præcis med dine deadlines. Du vil spilde tid og penge, hvis du ændrer projektets krav. Sørg også for at have regelmæssige opfølgningsmøder med dine RoR fjernudviklere. Dette vil holde begge parter på samme side og hjælpe med at styre gensidige forventninger.

Sidst men ikke mindst, giv dem feedback. Konstruktiv feedback, der gives i rette tid, kan forbedre projektet. Men det kan også forbedre dit forhold til udviklerne. Hvis noget er lidt forkert, men ikke vil påvirke den endelige produkts præstation, så lad det være. Den udvikler, du arbejder sammen med, vil utvivlsomt sætte pris på din fleksibilitet.

3. Sørg for nødvendige projektstyringsværktøjer

Brugen af de rette teknologier vil gøre dine fjernarbejdendes arbejde meget nemmere. Men også dit eget. Værktøjer som Trello, Zoom og Slack kan hjælpe dig med at organisere din arbejdsgang mere effektivt.

Lad os se på nogle af de bedste projektstyringsværktøjer til dine RoR udviklere.

 • Slack er den mest populære platform blandt udviklere. Det er en meget populær kommunikationsplatform mellem teams. Den er god til at oprette forskellige kanaler, men også specifikke steder for dit team at interagere og forbinde med hinanden. Du kan endda tale med en kollega uden at involvere hele teamet. Brug bare direkte beskeder og private kanaler. Det bedste er, at den er kompatibel med Windows, macOS, iOS og Android.

 • GitHub er en anden populær platform blandt udviklere. Det er en platform til gratis kodehosting. Den tillader team samarbejde og versionsstyring. Du kan hoste din apps kode, gennemgå kode og administrere projekter. Den er kompatibel med både Windows og macOS.

 • Trello er et af de mest grundlæggende og gratis projektstyringsværktøjer. Det er fantastisk til at styre fjernarbejdende teams. Det giver dig mulighed for at oprette boards til forskellige projekter og styre opgaver med lister og kort. Du kan tilføje beskrivelser, tildele opgaver og interagere via kommentarer til dine teammedlemmer. Det er tilgængeligt både for iOS og Android.

4. Benyt dig af forskellige tidszoner

Et kompetent fjernarbejdende softwareudviklingsteam er uafhængigt. De forstår, hvordan man styrer og fuldfører arbejdet. Men nogle gange kan tidsstyring være en udfordring. Det er dog op til dig at beslutte, om det skal være et problem eller en fordel.

Opnå effektivitet ved at lade udviklere tage sig af forskellige aspekter af projektet. Hvis din udviklers tidszone er foran din, får du tid til at analysere arbejdet. Og dermed give feedback og kommentarer samme dag. Hvis du er foran din udviklers tidszone, får du tilstrækkelig tid til at forberede alt til næste dag!

5. Planlæg i god tid

Planlægning kan være udfordrende for fjernarbejdende teams. Tidsforskellen kan være betydelig. Især hvis du arbejder fra USA, og dit team befinder sig et sted i Europa. Endnu større udfordringer kan opstå, hvis dit kontor er i Silicon Valley med hovedkontor offshore i Indien.

Fleksible arbejdstider og overlappende tidsplaner kan hjælpe her. Så det er altid en god idé at planlægge alt i god tid. Uanset om det er et uformelt opkald, deling af opdateringer eller en ny opgave på plads. Tal med dine RoR udviklere og planlæg sammen i god tid.

6. Omfavn konflikter

Konflikter er en normal og nødvendig del af enhver virksomhed. Og de opstår normalt på grund af mangel på kommunikation. Sørg for at minimere potentielle konflikter ved at være præcis omkring:

 • Tidsplaner
 • Projektomfang
 • Betalingsdatoer

Ærlighed og respekt er altid i første række. Der er ingen grund til at få panik, hvis der opstår et problem. Hvis du ikke kan blive enig med din RoR udvikler, så bed nogen, du stoler på, om at intervenere. De kan hjælpe med at løse situationen. Sandsynligvis er du for følelsesmæssigt involveret til at se tingene klart, som de er.

7. Beløn dine RoR udviklere

Venlige ord kan rette op på enhver dag. Husk, vi arbejder alle vores bedste. Husk at lykønske dit personale ved afslutningen af hver møde. Men lykønsk også, når en bestemt opgave er færdiggjort, eller et problem er løst. Sørg for at udtrykke, hvad du nyder ved projektets fremskridt. Konstruktiv feedback vil forsikre dem om, at de er på rette spor.

Udover det, undervurder ikke vigtigheden af små belønninger. Vis din taknemmelighed ved at sende dit personale gaver. Dette kan være T-shirts, krus og badges. Sæt dit firmalogo på dem. Bonusser er en anden tilgang til at øge moralen i dit team. Når moralen er høj, arbejder medarbejdere hårdere og bedre end nogensinde før. Betragt bonusserne som en investering i projektet. Men også som et middel til at udtrykke din taknemmelighed over for udviklerne.

Hvordan finder du den rette Ruby On Rails udvikler

Otte kolleger, kolleger, der arbejder sammen på kontoret, kigger på deres bærbare computere rundt om det brune bord med kaffekrus på.

Hvis du vil finde den rette Ruby on Rails udvikler, skal du vide, hvor du skal lede. Normalt er freelance platforme fyldt med fagfolk. Du kan også finde fuldtidsansatte der. Her er platforme, hvor du kan lede:

 • LinkedIn
 • Freelancer
 • Fiverr
 • Upwork
 • PeoplePerHour

Hvis du finder denne proces for kompliceret, så fortvivl ikke. Teamcubate kan hjælpe dig. Denne type ansættelse er stressfri. Hele ansættelsesprocessen er op til os. Det eneste, du skal gøre, er at kontakte os. Du får din bedste RoR udvikler til den bedst mulige pris inden for få dage.

Men hvis du beslutter at gøre det selv, er vi også her for at hjælpe. Kig på vores guide til at navigere i ansættelsesprocessen for at lette din oplevelse.

Afslutning

Når du først har dit team på plads, skal du vide, hvordan du guider dem. Selvom dette er den nemmere del, kan der opstå problemer. Men nu vil det være let at håndtere fjerntliggende Ruby on Rails udviklere med disse tips. Alt, du behøver at gøre, er at følge dem.

You may also like

Icon call to action

For developers

Let us help you land a long-term job with some of the world's most exciting companies. Get ready for your dream career - it all starts here!

arrow right

Access talent

Arrow slide
arrow rightArrow slide