Hiring & Retention

Dit budgetplan for en Ruby on Rails-udviklere

Din budgetplan for en Ruby On Rails-udvikler afhænger af din finansielle stabilitet og mange andre faktorer, der diskuteres i denne blog.

17. maj 2024.

4 minutter

a man

Dit budgetplan for en Ruby on Rails-udviklere

Folk arbejder sammen på kontoret, skriver forretningsplaner ned og følger udviklingen.

Hvis du ejer en virksomhed eller en lille forretning, ved du, at det er vigtigt at lave et budget. Det kan godt være lidt stressende, men med hjælp fra økonomistyring kan det blive meget lettere.

Dit budgetplan for en Ruby on Rails-udviklere er lige så nødvendigt som ansættelsen af andre medarbejdere. Det er dog forskelligt at lave en budgetplan for udviklere med forskellige ansættelsesmodeller. Lad os finde ud af, hvordan man ansætter en Ruby-udvikler. Vi vil også diskutere budgettet, de samlede omkostninger og de forskellige ansættelsesmuligheder.

Hvorfor har jeg brug for en Ruby on Rails-udvikler?

Selvom Ruby on Rails er et ældre framework, er det stadig effektivt. Det bruger et udviklingssystem, der reducerer gentagelse af kode. Dette er fantastisk til at spare tid og skabe unik kode.

Hvis du har brug for en kraftfuld webplatform, er RoR det rigtige valg. Det er altid en god mulighed, hvis du skal udvikle forskellige opgaver til din webapplikation. Da Ruby on Rails kun bruger en lille mængde kode, er det nemt at finde og rette fejl. Ruby on Rails-designere designer, bygger og vedligeholder Ruby-kode.

Forskellen mellem en Ruby-udvikler og en Ruby on Rails-udvikler

Ruby er et programmeringssprog. Ruby on Rails, eller RoR, er et webapplikations-framework. RoR udvider Ruby-sproget. Begge er meget populære og velegnede til forskellige programmeringsopgaver.

Ruby on Rails er et server-side webapplikations-framework. Dette er et software-framework, du kan bruge til at oprette webapps. Men også grænseflader til applikationsprogrammer (API'er). En Ruby on Rails-udvikler er ekspert i udvikling af web- og mobilapps. Han skriver kode til app-udvikling i Ruby on Rails-miljøet. Disse udviklere kan også være:

 • Softwareingeniører
 • Lead-udviklere
 • Front-end-udviklere
 • Web-udviklere

En Ruby-udvikler er en backend-softwareudvikler. Det betyder, at han opretter de databaser, biblioteker og logik, der udgør en applikation.

Hvor meget koster det at ansætte en Ruby on Rails-udvikler?

Et billede af en laptop-skærm med en kode på, med to kvinder, der arbejder i baggrunden.

Omkostningerne ved at ansætte en Ruby on Rails-udvikler kan variere. Den gennemsnitlige pris i USA for en RoR-udvikler er 335 DKKi timen. Men omkostningerne afhænger af flere faktorer. Disse er:

 • Udviklerens erfaring
 • Udviklerens placering
 • Engagementmodellen

Tag hensyn til disse faktorer, og omkostningerne vil ændre sig tilsvarende. For eksempel kan du ikke betale det samme beløb for junior- og seniorudviklere. Jo mere erfaring en udvikler har, jo dyrere vil han være.

Placeringen spiller også en stor rolle. En seniorudvikler fra Indien vil ikke koste det samme som en seniorudvikler i USA. At ansætte en senior RoR-udvikler fra USA kan koste dig årligt 708.800 DKK. At ansætte en senior RoR-udvikler fra Indien kan koste dig årligt omkring 16.800 DKK. Det er en stor forskel.

Dette skyldes, at standarderne mellem kontinenterne er forskellige. For eksempel er RoR-lønningerne i Canada og USA ens. Men Asien er den billigste region, især Indien.

Endelig kan lønningerne også afhænge af engagementmodellen. Der er tre modeller:

 • Tids- og materialemodel
 • Fastprismodel
 • Dedikeret udviklingsteammodel

Hver af disse modeller har sine egne fordele og ulemper. Mens den dedikerede model kunne være den dyreste, er den også den mest effektive. Fastprismodellen er den billigste, men meget ufleksibel. Tids- og materialemodellen er den bedste. Den er ikke så dyr og tillader stadig forhandlinger og fleksibilitet.

Dit budgetplan for en Ruby on Rails-udviklere

Så snart du har besluttet dig for at ansætte en Ruby on Rails-udvikler, skal du fastlægge budgettet. Budgettet bestemmes ud fra en analyse af ansættelsesomkostningerne.

Beregningen af omkostningerne pr. ansættelse er en væsentlig del af økonomistyringen. Beregn omkostningerne pr. ansættelse: interne omkostninger + eksterne omkostninger / samlet antal ansættelser = omkostninger pr. ansættelse.

Glem ikke, at budgettet også afhænger af udvikleren selv. Du skal udforske markedet. Du skal bestemme, hvilken type udvikler du har brug for: junior, medior eller senior.

Vælg den placering, hvorfra du vil ansætte. Er det samme sted, hvor du vil have din udvikler? Hvis dit budget er stramt, kan du overveje at ansætte en specialist fra Asien eller Indien. Dette kan være en omkostningseffektiv beslutning på lang sigt. Kun når du kender svarene, vil du have din budgetplan for ansættelse af en Ruby on Rails-udvikler.

Ansætte en in-house Ruby on Rails-udvikler vs. outsourcing

Et billede af en bærbar computer med programmeringskoderne vist på skærmen.

Når du kender dit budget og den ønskede udviklertype, er det tid til at ansætte nogen. Du har to muligheder: ansætte en in-house Ruby on Rails-udvikler eller outsource.

Ved in-house ansættelse håndterer din virksomhed alt. Dette omfatter hele processen. Fra administration af kandidater til planlægning af jobsamtaler. Personen, der er ansvarlig for dette, er normalt HR-afdelingen. Denne person håndterer også:

 • Administration af rekrutterings- og ansættelsesindsatsen
 • At finde den rette kandidat
 • Administrative opgaver
 • Drifts- og medarbejderudvikling

Denne proces er også kendt som intern rekruttering. Det betyder, at du ansætter en fuldtidsudvikler til din virksomhed. Denne kan arbejde på kontoret eller remote. Det betyder også, at du skal betale alle gebyrer, skatter og den månedlige løn.

Men denne proces kan være udmattende. Der er så mange ansættelsesplatforme. Der er så mange kandidater. Alligevel kan du aldrig være sikker på, at du har valgt den rette medarbejder.

Outsourcing er meget nemmere. Din virksomhed skal blot kontakte en tredjepart. Denne tredjepart klarer alt for dig. De vil tage hensyn til dine behov, ønsker og krav. De vil finde den perfekte udvikler til dig.

De håndterer hele processen. Fra søgning til ansættelse. Og det bedste ved det: denne mulighed er meget mere omkostningseffektiv. Du betaler kun for det, du har brug for. Der er ingen årlige lønninger eller skatter.

Og det er stressfrit. Du kan undgå hele den besværlige ansættelsesproces. Undgå den endeløse søgning. Undgå den trættende gennemgang og udvælgelse af CV'er. Spring jobsamtalerne over. Spring måneders søgning efter den ideelle kandidat over.

Firmaet Teamcubate kan hjælpe dig. Vi finder den bedste RoR-udvikler til en overkommelig pris. Og de er alle højprofessionelle. Du skal blot fortælle os dine behov, og vi finder den perfekte kandidat til dig. På få dage kan du begynde at realisere og udvikle dit projekt.

Konklusion

At ansætte en Ruby on Rails-udvikler er ikke en nem opgave. Du skal afgøre mange ting: hvilken type udvikler du har brug for og fra hvilken region; har du brug for en professionel eller en juniorudvikler? Når du ved det, fastlægger du dit budget. De nævnte faktorer bestemmer dit budget og omvendt.

Hvis du vil have en professionel, skal du bruge et større budget. Men hvis du ansætter en professionel fra Indien, kan du spare penge. Tænk strategisk, lav din plan og begynd derefter ansættelsesprocessen.

You may also like

Icon call to action

For developers

Let us help you land a long-term job with some of the world's most exciting companies. Get ready for your dream career - it all starts here!

arrow right

Access talent

Arrow slide
arrow rightArrow slide