Hiring & Retention

Din budgetplan for en Ruby On Rails udvikler

Din budgetplan for en Ruby On Rails udvikler vil ikke kun afhænge af din økonomiske stabilitet, men af mange andre faktorer, som blev diskuteret i dagens blogindlæg.

Juli 19, 2023

4 minutter

a man

Din budgetplan for en Ruby On Rails udvikler

Folk fra kontoret, rekrutteringsteamet, arbejder sammen, taler med hinanden, skriver forretningsplanerne ned og følger fremskridtene.

Hvis du ejer en virksomhed eller en lille virksomhed, ved du, at det er nødvendigt at lave en budgetplan. Det kan dog være lidt trættende. Men med hjælp fra økonomistyring kan det blive meget lettere.

Din budgetplan for en Ruby on Rails udvikler er også nødvendig, ligesom ansættelsen af enhver anden medarbejder. Men at lave en budgetplan for udviklere med forskellige engagementmodeller er anderledes. Lad os finde ud af, hvordan man ansætter en Ruby udvikler. Vi vil også diskutere budgettet, den samlede omkostning og måderne at ansætte på.

Hvorfor har jeg brug for en Ruby on Rails udvikler?

Selvom Ruby on Rails er et ældre framework, er det stadig effektivt. Det bruger et udviklingssystem, der reducerer gentagelse af kode. Dette er godt for at spare tid, men også godt for at skabe unik kode.

Hvis du har brug for en webplatform med høj ydeevne, er RoR det rigtige valg. Det er altid et godt valg, hvis du har brug for at udvikle forskellige opgaver til din webapplikation. Da Ruby on Rails anvender en lille mængde kode, er det nemt at opdage og rette fejl. Ruby on Rails designere designer, bygger og administrerer Ruby kode.

Forskellen mellem en Ruby udvikler og en Ruby on Rails udvikler

Ruby er et programmeringssprog. Ruby on Rails, eller RoR, er et webapplikationsframework. RoR udvider Ruby sproget. Begge er meget populære og velegnede til forskellige programmeringsopgaver.

Ruby on Rails er et server side webapplikationsframework. Det er et softwareframework, der kan bruges til at oprette webapplikationer samt applikationsprogrammeringsgrænseflader (API'er). En Ruby on Rails udvikler er ekspert i web og mobilapp udvikling. Denne udvikler skaber kode til app udvikling i Ruby on Rails grænsefladen. Disse udviklere kan også være:

 • Softwareingeniør
 • Ledende udvikler
 • Frontend udvikler
 • Webudvikler

En Ruby udvikler er en backend softwareudvikler. Det betyder, at de opretter databaser, biblioteker og logik, der udgør en applikation.

Hvor meget koster det at ansætte en Ruby On Rails udvikler?

To kvinder, der arbejder på kontoret, mens de sidder på sofaen med deres bærbare computere på skødet og MacBook $ pc'en på skrivebordet med de viste programmeringskoder på.

Omkostningerne ved at ansætte en Ruby on Rails udvikler kan variere. Den gennemsnitlige pris i USA for en RoR udvikler er $50 pr. time. Men omkostningerne vil afhænge af et par ting. Disse er:

 • Udviklerens erfaring
 • Udviklerens placering
 • Engagementmodel

Tag hensyn til disse faktorer, og omkostningerne vil ændre sig. For eksempel kan du ikke betale den samme mængde penge for junior og seniorudviklere. Jo mere erfaring en udvikler har, desto dyrere vil de være.

Også placeringen er en stor faktor. En seniorudvikler fra Indien vil ikke koste det samme som en senior i USA. Ansættelse af en senior RoR udvikler fra USA kan koste dig $103.000 årligt. Ansættelse af en senior RoR udvikler fra Indien kan koste dig omkring Kr. 16.600 årligt. Det er en stor forskel.

Dette skyldes, at standarderne er forskellige mellem kontinenterne. For eksempel er RoR lønninger i Canada og USA ens. Men Asien er det mest omkostningseffektive kontinent. Især landet Indien.

Sidst men ikke mindst kan lønningerne også afhænge af engagementmodellerne. Der er tre:

 • Tid og materiale model
 • Fast pris model
 • Dedikeret udviklingsteam model

Hver af dem har sine egne fordele og ulemper. Mens en dedikeret model måske er den dyreste, er den også den mest effektive. Fast pris model er den billigste, men meget ufleksibel. Tid og materiale model er den bedste. Den er ikke så dyr, men tillader forhandling og fleksibilitet.

Din budgetplan for en Ruby On Rails udvikler

Når du har truffet beslutningen om at ansætte en Ruby on Rails udvikler, skal du fastlægge budgettet. Du vil fastlægge budgettet i henhold til omkostningsanalysen ved ansættelse.

At beregne dine omkostninger pr. ansættelse er en væsentlig del af at kontrollere dine økonomiske ressourcer. Beregn omkostningerne pr. ansættelse: interne omkostninger + eksterne omkostninger / samlet antal ansættelser = omkostninger pr. ansættelse.

Glem ikke, at budgettet vil afhænge af udvikleren selv. Du skal udforske markedet. Du skal afgøre, hvilken type udvikler du har brug for. Junior, medior eller senior.

Vælg den placering, du ansætter fra. Er det samme sted, hvor du vil have din udvikler til at være? Hvis du har begrænset budget, så overvej at ansætte en professionel fra Asien, Indien. Dette kan være en omkostningseffektiv beslutning på lang sigt. Først når du har svarene, vil du have din budgetplan for ansættelse af en Ruby on Rails udvikler.

At ansætte en Ruby On Rails udvikler internt vs. outsourcing

Når du kender budgettet og den type udvikler, du har brug for, er det tid til at ansætte. Du vil have to muligheder. At ansætte en Ruby on Rails udvikler internt vs. outsourcing.

Ansættelse internt betyder, at din virksomhed håndterer alt. Dette omfatter hele processen. Fra kandidatstyring til planlægning af interviews. Den person, der er ansvarlig for dette, er normalt HR (human resources). Denne person gør også:

 • Håndtering af rekruttering og ansættelsesindsats
 • Søger efter den rette kandidat
 • Udfører administrationsarbejde
 • Udfører operationelle og medarbejderudviklingsopgaver

Denne proces kaldes også intern rekruttering. Det betyder, at du ansætter en fuldtidsudvikler til din virksomhed. Det kan fungere på kontoret eller eksternt. Det betyder også, at du skal betale alle gebyrer, skatter og månedslønninger.

Men denne proces kan være udmattende. Der er så mange ansættelsesplatforme. Der er så mange kandidater. Alligevel kan du aldrig være sikker på, at du har valgt den rette medarbejder.

Outsourcing er meget nemmere. Du, som virksomhed, skal kontakte et tredjepartsfirma. Dette tredjepartsfirma vil gøre alt for dig. De vil lytte til dine behov, ønsker og krav. Ud fra det vil de finde dig en perfekt udvikler.

De vil varetage hele processen. Fra søgning til ansættelse. Og det bedste af alt er, at denne løsning er meget mere omkostningseffektiv. Du betaler kun for det, du har brug for. Der er ingen årlige lønninger eller skatter.

Og det er stressfrit. Du kan undgå besværet med hele ansættelsesprocessen. Undgå den endeløse søgning. Undgå den kedelige læsning og udvælgelse af CV'er. Spring ansøgerinterviews over. Undlad at bruge måneder på at finde det ideelle match.

Teamcubate firmaet kan hjælpe dig med det. Vi finder dig den bedste RoR udvikler til en overkommelig pris. Og de er alle højt kvalificerede fagfolk. Alt hvad du skal gøre er at fortælle os dine behov, og vi finder dig dit perfekte match. Inden for et par dage kan du gå i gang med projektrealisering og udvikling.

Konklusion

At ansætte en Ruby on Rails udvikler er ikke en nem opgave. Du bliver nødt til at tage mange ting i betragtning. Hvilken slags udvikler har du brug for, og hvor kommer de fra? Har du brug for en professionel eller en juniorudvikler? Når du ved det, fastlæg dit budget. De nævnte faktorer vil bestemme dit budget og omvendt.

Hvis du vil have en professionel, skal du have et større budget. Men hvis du ansætter en professionel fra Indien, kan du spare penge. Tænk strategisk, udvikl din plan, og start derefter ansættelsesprocessen.

You may also like

Icon call to action

For developers

Let us help you land a long-term job with some of the world's most exciting companies. Get ready for your dream career - it all starts here!

arrow right

Access talent

Arrow slide
arrow rightArrow slide