Hiring & Retention

De bedste metoder til at rekruttere førsteklasses Ruby on Rails udviklere

Her er de bedste metoder til at rekruttere førsteklasses Ruby on Rails udviklere. Gør din ansættelsesproces meget lettere med vores praktiske tips og tricks.

Augustus 3, 2023

10 minutter

a man

De bedste metoder til at rekruttere førsteklasses Ruby on Rails udviklere

At søge efter og ansætte udviklere er en vigtig opgave for enhver organisation. Og derfor er det lige så afgørende at ansætte en Ruby on Rails udvikler. Ruby on Rails er et kraftfuldt framework. Det er perfekt til at udvikle enkle, fleksible apps og hjemmesider.

Men at finde de bedste RoR talenter kan være udfordrende. Derfor har vi lavet denne artikel. De bedste metoder til at rekruttere førsteklasses Ruby on Rails udviklere. Vi vil hjælpe dig gennem hele processen med at ansætte Ruby on Rails udviklere. Følg disse metoder, og du vil tiltrække og fastholde de bedste RoR fagfolk.

Hvorfor skulle jeg bruge Ruby on Rails?

Ruby on Rails er et meget populært udviklingsframework. Faktisk bruger mange populære virksomheder det til at opbygge deres hjemmesider og apps. Nogle af dem er:

 • Airbnb
 • Shopify
 • Basecamp
 • Urban Dictionary
 • Twitch

Det er en god mulighed for start ups, mellemstore virksomheder, men også store koncerner. Her er et par grunde til hvorfor.

Ruby on Rails er omkostningseffektivt

Projekttidslinjer og budgetter er to af de vigtigste ting, virksomheder står overfor. Målet er altid at afslutte projekter på en omkostningseffektiv og rettidig måde. Her kommer Ruby on Rails ind i billedet. Det skyldes, at RoR er et open source framework. Du behøver ikke at betale noget. Der er ingen licensomkostninger. Alle kan bruge RoR uden at bruge en krone.

Let at vedligeholde

Ruby on Rails er populært for sin effektive kodning og pålidelighed. Dette hjælper udviklere med at forbedre deres testkoder og kodestile. Det hjælper også med at finde og fjerne eventuelle fejl på kort varsel. Alle disse fordele gør det enkelt at styre og opretholde Ruby on Rails udvikling.

Det er et yderst sikkert framework

Sikkerhed er lige så vigtig som at fastlægge budgettet. Hvis du ikke sikrer din virksomhed, er der en stor mulighed for cyberangreb. Men det behøver du ikke bekymre dig om med Ruby on Rails. Dette skyldes, at RoR har flere indbyggede sikkerhedsmekanismer. Derudover tillader det både behaviour driven og test driven development.

Høj skalerbarhed

RoR er bygget til at skalerer effektivt. Det har:

 • Indbygget caching
 • Databaseoptimering
 • Load balancing funktioner

Derudover har Ruby on Rails stærk community support. Det har forskellige værktøjer og tilgange til at øge hastigheden og håndtere apps med stor trafik.

Fuld stack udvikling

Ruby on Rails er fantastisk til fuld stack udvikling. Du kan bruge dette framework i alle slags brancher. Uanset om du arbejder inden for sundhedsindustrien, logistik eller som en IT virksomhed.

Store økosystemer og tilgængelige biblioteker

Ruby on Rails har et stort økosystem. Det inkluderer en varieret samling af biblioteker kendt som "gems". De leverer løsninger til grundlæggende webudviklingsopgaver. Disse gems dækker et bredt udvalg af emner, herunder:

 • Godkendelse
 • Autorisation
 • Filupload
 • Behandling af e-mails og meget mere.

Disse biblioteker reducerer udviklingstid og indsats. De giver udviklere mulighed for at fokusere på app'ens funktionalitet.

Venlig syntaks

RoR har en letforståelig syntaks. Den er enkel og læsevenlig. Det gør koden lettere at forstå, skrive og vedligeholde. Ruby on Rails' kortfattede syntaks opmuntrer til samarbejde i teamet. Det forkorter også indlæringskurven. Derudover kan du skabe komplekse funktioner med færre kodelinjer end du ville i Java eller Node.

Sådan finder du den rette Ruby On Rails udvikler

Nu hvor du forstår, hvorfor du bør bruge RoR, lad os se hvordan du kan finde de rette Ruby on Rails udviklere. Når du leder efter Ruby on Rails fagfolk, skal du se efter højt talentfulde lande.

Disse lande inkluderer USA, Polen, Ukraine, Kina, Indien og Storbritannien. At søge fra andre lande giver dig mulighed for at finde stor talent billigt. Dette betyder, at du kan ansætte en fra Indien til dit kontor i USA.

Hvis du søger et fjern og perfekt team af RoR udviklere, kan Teamcubate hjælpe dig. Det er en stressfri proces. Alt, hvad du skal gøre, er at komme i kontakt med os. Vi vil drøfte dine krav og mål. Og få dage efter vil vi finde dit perfekte match. Du får din bedste RoR udvikler til den bedste pris. Alt, hvad du skal gøre, er at komme i kontakt med os.

Outsourcing af din RoR udvikler

I stedet for at rekruttere en medarbejder, brug en tredjepart til at gøre det for dig. De vil tage sig af alt. Fra interviews til ansættelse. Outsourcing giver dig mulighed for at fokusere på vigtigere opgaver.

Det er billigt og tilbyder en nem løsning. Som et resultat foretrækker mange startups og mellemstore organisationer at outsource.

Men at ansætte en medarbejder fra et andet land kan være risikabelt. Derfor bør du samarbejde med anerkendte virksomheder. De har erfarne projektledere for at sikre succes. De vil give dig det bedste fjernteam af udviklere. Hvis du vælger at have sådanne medarbejdere, så se nærmere på styring af fjerne Ruby On Rails udviklere.

In house ansættelse af din RoR udvikler

In house ansættelse betyder, at din virksomhed vil ansætte kandidaten. Du vil være ansvarlig for:

 • Søgning
 • Lokalisering
 • Ansættelse
 • Rekruttering

Din virksomhed vil skulle afholde interviews, give tests og skrive kontrakter. Denne type ansættelse er mere udfordrende. Det er også dyrere og risikabelt. Men det giver bedre kontrol over dine medarbejdere og også bedre kommunikation.

Ansættelse af en Freelancer

Virksomheder bruger freelancere til korte og omkostningseffektive projekter. Freelancere er normalt billigere. Men at ansætte dem kan være risikabelt. Dit projekt kan måske ikke blive leveret til tiden. Eller slet ikke blive leveret. Derudover skal du give dem en detaljeret projektbeskrivelse. De har brug for al den nødvendige information for at fuldføre opgaven.

Offshore ansættelse af RoR udvikler

Offshoring er processen med at have et kontor i et andet land. Og det betyder også at ansætte medarbejdere fra det land. Dette er et godt valg for langvarige projekter. Men dette vil kræve meget tid og penge.

De bedste metoder til at rekruttere førsteklasses Ruby on Rails udviklere

En mand, udvikler, med sorte briller på og blå skjorte med armbåndsuret, kigger og smiler til kameraet, mens han sidder ved skrivebordet med computerskærmen tændt.

Når du først har besluttet hvilken type ansættelse, så brug de bedste metoder til at rekruttere førsteklasses Ruby on Rails udviklere. Lad os se på dem.

Kend til Ruby on Rails udviklernes roller

Ruby on Rails fagfolk kan udføre forskellige job. Præcis som andre udviklere. Uanset jobtitel har RoR udviklere brug for god viden om både frontend og backend teknologier. De har også brug for god viden om:

 • Databasestruktur
 • Design
 • Programmeringssprog, der anvendes af Ruby on Rails frameworks.

Således er her jobtitlerne for Ruby on Rails udviklere:

 • Full stack udviklere
 • Backend udviklere
 • Frontend udviklere
 • Kvalitetssikringsingeniører
 • Projektledere

Det første, du skal gøre, er at afgøre, hvilken type RoR udvikler du har brug for. Er det en fuld stack eller måske en front end udvikler?

Afgør dit budget

Som vi nævnte ovenfor, er det et must at fastlægge et budget. Du skal vide, hvor mange penge dette projekt vil koste dig. Derudover kan du baseret på dit budget vælge ansættelsesmodellen.

Normalt er fuldtidsansatte med in house ansættelse dyrere. Men der er måder at spare penge på selv med denne model. Ansæt en Ruby on Rails udvikler fra forskellige lande. Som f.eks. Indien eller østeuropæiske lande. Din udviklers løn kan variere meget. Dette skyldes både placeringen, men også udviklerens erfaring.

Ifølge Glassdoor er den gennemsnitlige årlige løn for Ruby on Rails udviklere i USA $107,115. Men husk, at lønnen kan variere. Her er tabellen over den gennemsnitlige løn for RoR udviklere efter deres erfaringsniveau.

Erfaringsniveau

Junior udviklere

Mellemudviklere

Senior udviklere

Glassdoor

Kr. 635.000 - Kr. 696,000

Kr. 709,800 - Kr. 777.400

Kr. 790.900 - Kr. 845.000

Husk, at disse kun er gennemsnitlige lønninger. De kan være højere eller lavere. Der er tilfælde, hvor erfarne RoR udviklere tjener Kr. 1.352.000 om året.

Ud fra disse tal skal du fastlægge dit budget. Glem heller ikke at inkludere alle de ekstra udgifter til dit projekt. Disse inkluderer:

 • Materialer;
 • Teknologier;
 • Udstyr.

Fastlæg de vigtigste færdigheder for RoR udviklere

Hver udvikler, og dermed også RoR, har brug for en bestemt sæt færdigheder. Dette indebærer en kombination af bløde og tekniske færdigheder. Lad os finde ud af, hvilke af disse en RoR udvikler skal have for at opfylde deres roller.

Tekniske færdigheder

Forstå de grundlæggende principper i Ruby programmeringssproget.

For at kende Ruby on Rails rammen skal man kende Ruby programmeringssproget. Dette indebærer en grundig viden om:

 • Ruby syntaks;
 • Objektorienterede programmeringskoncepter (OOP);
 • Datastrukturer og algoritmer.

Grundig viden om Ruby on Rails rammen.

Det vigtigste er, at din RoR udvikler kender rammen godt. For at være præcis, at retfærdiggøre hans erfaring. Dette indebærer normalt:

 • Rails konventioner;
 • Mappestruktur;
 • Modeller;
 • Controllere;
 • Routing;
 • Visninger;
 • ActiveRecord til databaseinteraktioner;

Databasehåndtering

En grundlæggende viden om databasehåndtering er også et must. Dette inkluderer arbejde med databaser som MySQL og PostgreSQL. Også brug af værktøjer som ActiveRecord eller SQL. Dette vil hjælpe dig med database design og optimering.

Viden om front end udvikling

Som vi har etableret, er RoR et fuldstack udviklingsramme. Men kendskab til front end teknologier er et must. Dette indebærer grundlæggende viden om:

 • HTML;
 • CSS;
 • JavaScript;
 • Front end rammer som Bootstrap eller jQuery.

Disse sprog og rammer er gode for RoR. De er her for at forbedre den overordnede brugeroplevelse.

Gode færdigheder til test og fejlfinding

Stærke testfærdigheder er nødvendige for RoR's pålidelighed. Det er vigtigt at kende testrammer som:

 • RSpec;
 • Capybara;
 • MiniTest;
 • Skrive enhedstests, integrationstests og end to end tests.

Derudover bør udviklere være i stand til at fejlfinde og fejlrette Ruby on Rails apps.

Bløde færdigheder

At navigere gennem ansættelsesprocessen for den rette Ruby On Rails udvikler er aldrig nemt. Derfor er vi her for at hjælpe. Her er de mest vigtige bløde færdigheder, som dine udviklere bør have.

Samarbejde og kommunikation

Din kommende RoR medarbejder skal være samarbejdsvillig. Dette skyldes, at han eller hun vil arbejde sammen med holdene. Derfor skal Ruby on Rails udviklere være i stand til at arbejde effektivt sammen med andre teammedlemmer. Dette inkluderer:

 • Designere,
 • Front end udviklere,
 • Projektledere.

Dette indebærer gode verbale og skriftlige kommunikationsevner. Disse er et must. Det skyldes, at de er nødvendige for at præsentere ideer, stille spørgsmål og give opdateringer. Men også for at afslutte projektet.

Evne til problemløsning

Evnen til at løse problemer er de mest populære, når det kommer til enhver form for udvikler. De skal være i stand til at identificere problemerne. Når de har gjort det, skal de undersøge dem og komme med effektive løsninger. Dette kræver visse færdigheder som:

 • Kritisk tænkning;
 • Opmærksomhed på detaljer;
 • Evne til effektivt at løse problemer;
 • Finde egnede løsninger.

Organisering og tidsstyring

Ruby on Rails udviklere arbejder på mange projekter på samme tid. Derfor har de brug for gode organisatoriske færdigheder. De skal vide, hvordan de prioriterer dem. Men også hvordan de administrerer tiden effektivt og overholder deadlines. Med disse færdigheder kan udviklere levere rene kodebaser, dokumentation og projektstyring.

Evne til at lære

Fordi teknologien vokser hver dag, skal udviklerne være tilpasningsdygtige. De skal holde sig opdaterede. Lære nye begreber, værktøjer og rammer. Udviklere skal følge med i de nyeste RoR webudviklinger. Det er kritisk at udvide dine evner. Kun på denne måde kan du levere det bedste arbejde.

Afslutningsvis

Hvis du ønsker at ansætte en Ruby on Rails udvikler, skal du vide visse ting. Du skal fastlægge budgettet, vælge ansættelsesmodellen og starte søgningen. Men det kan være udfordrende.

Vi håber, vi har hjulpet dig med vores artikel om de bedste metoder til at rekruttere førsteklasses Ruby on Rails udviklere. Følg dem, og din proces vil gå meget lettere. Overvej trinene, rollerne og lønningerne. Det bliver meget lettere, når du lærer processen at kende.

You may also like

Icon call to action

For developers

Let us help you land a long-term job with some of the world's most exciting companies. Get ready for your dream career - it all starts here!

arrow right

Access talent

Arrow slide
arrow rightArrow slide