At arbejde som freelance Python udvikler

Kom godt i gang som freelance Python udvikler med vores praktiske guide.

Juli 3, 2023

8 minutter

a man

At arbejde som freelance Python udvikler

En kvinde med briller, en freelancer, der holder sin bærbare computer i sin stue, bag sofaen, smilende og kigger på kameraet.

At være udvikler giver dig mange muligheder. Du kan arbejde hos store IT virksomheder. Du kan arbejde hjemmefra og endda være din egen chef. Hvordan? Ved at arbejde som freelance Python udvikler.

At arbejde som freelancer tilbyder mange fordele. Du kan selv bestemme dine arbejdstider, din timeløn og vælge, hvem du vil arbejde sammen med. Denne artikel vil forklare mange andre fordele ved at være en Python freelancer. Vi vil også dække, hvordan du bliver en Python udvikler og hjælpe dig med at finde dit freelancejob.

Hvordan bliver man en Python udvikler

Du kan blive en Python udvikler, selv hvis du ikke har nogen erfaring. Det vil være endnu nemmere at blive en Python udvikler, hvis du har erfaring med et andet programmeringssprog. Python er et af de nemmeste programmeringssprog at lære for begyndere. Det er også et af de mest populære.

Du vil have brug for cirka 2 til 6 måneder for at lære de grundlæggende principper i Python. Alligevel kan du lære nok til at udvikle dit første lille program på bare få minutter. Men det kan tage måneder eller år at lære Python's samling af biblioteker. Hvis du vil være en dataforsker, kan det tage dig fire til tolv måneder. I løbet af denne periode vil du opnå tilstrækkelig viden i Python til at begynde at søge efter et job.

Afgør, hvilken type Python udvikler du ønsker at være. Start derefter med at lære de grundlæggende principper og udvikle dine programmeringsfærdigheder. Udforsk Python frameworks, læs kodebøger og udvid din viden. Sørg for at deltage i Python fællesskabet. Tjek vores artikel for at finde ud af præcis, hvordan du bliver en Python udvikler.

Hvad laver en Python udvikler?

En mand med briller, der sidder i sit hjem, ved skrivebordet, arbejder hjemmefra som freelancer, smiler og kigger på kameraet.

Python er et programmeringssprog. Det er meget populært og let at lære. Mange populære virksomheder bruger dette programmeringssprog. Disse udviklere kan oprette mobil, web og spiludvikling. Men de kan også:

 • Kvantitativ analyse;
 • Kunstig intelligens (AI);
 • Maskinlæring (ML);
 • Dataanalyse og visualisering.

Python udviklere kan arbejde på forskellige projekter. Dette inkluderer både meget komplekse og meget enkle. De kan også:

 • Skrive kode, der automatiserer opgaver;
 • Designe og udvikle computerapplikationer;
 • Designe og udvikle mobilapplikationer;
 • Udføre fejldetektion og korrektion;
 • Forbedre effektiviteten;
 • Forbedre brugeroplevelsen.

Kan jeg tjene penge som Python freelancer?

Ja, du kan tjene gode penge som Python freelancer. Ved at deltage på en hvilken som helst freelance platform kan du tjene penge. Freelancing giver en fantastisk oplevelse. Dette vil få dig til at føle dig unik og værdifuld. Freelance arbejde minder om en fjernjob som Python udvikler, hvor du er din egen chef.

Du kan starte din freelance karriere ved at oprette en profil på nogle freelance sider. En af de mest populære sider er Fiverr, Upwork og Freelancer.

Hvor meget tjener freelance Python udviklere?

Lønnen vil afhænge af et par ting. Udviklerens placering, erfaring og projektets kompleksitet. Ifølge Glassdoor ligger den gennemsnitlige årlige løn for en freelance Python udvikler mellem Kr. 675,200 og Kr. 1,116,800.

Ifølge ZipRecruiter ligger lønnen for Python freelancere mellem Kr. 579,000 og Kr. 943,200 i USA. Professionelle udviklere med de højeste indtjeningssatser tjener Kr. 111,300 årligt.

Ifølge PayScale er den gennemsnitlige timeløn for en Python freelancer Kr. 214.00. Her er nogle omtrentlige tal for den gennemsnitlige løn for Python freelancere ifølge freelance sider:

Timeløn i USA for en nybegynder udvikler: $30,7.

Timeløn i USA for en senior udvikler: $53,9.

Hvor er et godt sted at starte som Python freelancer?

Der er flere platforme, hvor du kan starte dine erfaringer som Python freelancer. Ud over det kan du få forretnings og kodningserfaring.

Men hvis du vil undgå konkurrence i fremtiden, bør du blive uafhængig af sådanne platforme. Derudover kan du få anbefalinger, der hjælper dig med at få flere kunder og endda starte dit eget firma. Disse platforme er gode for begyndere. Her er de bedste.

Fiverr

Fiverr startede som en markedsplads, hvor du kunne købe og sælge små opgaver for fem dollars. Da de blev mere populære, blev de til en freelancing markedsplads. Sådan en platform har nu sælgere, der tjener sekscifrede lønninger.

Der er opgaver til et par dollars, men også freelancere, der tjener en formue. Sådanne lønninger er primært inden for udvikling, maskinlæring og dataanalyse.

Upwork

Upwork er en anden fremragende freelance platform. Deres fokus ligger på kvalitet. Dette gavner kunderne, da det garanterer, at deres opgaver bliver udført uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Upwork er mere udfordrende at ansøge til. Dette skyldes, at Upwork personalet ofte afviser nye profiler. De ønsker at sikre, at kun klienter, der er sikre på deres freelancing arbejde, kan levere tjenester på deres platform. Dette betyder også, at der er mindre konkurrence og ingen tilbud af lav kvalitet.

Toptal

Endnu en freelance platform af høj kvalitet. Det kræver derfor en del arbejde at ansøge. Men hvis du bliver accepteret, kan du opnå de bedste timelønninger. Du kan tjene Kr. 681 eller mere i timen. Der er også mindre konkurrence og et støttende netværk. Du vil også få direkte kommunikation med Toptal personale.

Hvis du ønsker at blive medlem af Toptal, skal du bestå en række eksaminer. Disse omfatter:

 • Sprogtests;
 • Kompetencevurderinger;
 • En live screening;
 • Testprojekter.

Freelancing som Python udvikler

En ung kvinde, der smiler til kameraet, mens hun sidder på hjemmekontoret og arbejder hjemmefra som freelancer ved sin bærbare computer med kaffekrusene ved siden af.

Hvis du ønsker at starte din karriere som Python udvikler, men ikke ved hvordan, er vi her for at hjælpe.

Hvordan bliver man en freelance Python udvikler?

Nu hvor vi har fastlagt, hvor meget freelance udviklere tjener, lad os se, hvordan du kan starte din freelance karriere. Følg de næste tips.

Grundlæggende om Python

Før du bliver en Python freelancer, skal du forstå de grundlæggende principper i Python. Hvad er meningen med at være freelancer, hvis du ikke engang kan skrive Python kode?

Inden du starter med projekter, skal du bruge 10 20 timer på at lære. Dette vil hjælpe dig med at opnå din grundlæggende viden om Python. Du studerer en højtindkomstkompetence, så dette kræver ikke meget tid. Hvis du gør det korrekt, kan du lære meget på 20 timer.

Heldigvis er der mange ressourcer tilgængelige. Fra online YouTube videoer til bootcamps. Her er nogle af dem for at komme i gang:

Onlinekurser:

Lav en freelance profil

Start som freelance Python udvikler med freelance platforme. De gør det nemt at etablere din egen freelance virksomhed. Nogle af de mest populære freelance sider er

 • Upwork
 • Fiverr
 • Freelancer

Nogle sider vil nøje gennemgå din profil. Det betyder, at tilmelding vil tage noget tid. Dette skyldes, at disse platforme modtager tusindvis af ansøgninger hver dag. For at sikre en bestemt servicekvalitet skal de være selektive.

Disse sider har også skatter. Hver platform har sin egen politik og dermed de skatter, de opkræver. Så før du opretter en profil på din valgte platform, skal du lære deres arbejdspolitik at kende. Dette betyder, at du ikke kan forvente en høj løn i begyndelsen. Det vil også tage tid, før du får dit første projekt. Men vær vedholdende og tålmodig.

Sørg for, at din profil er attraktiv. Angiv alle dine evner, færdigheder og viden. Leverer din portefølje og sørg for, at du er tilgængelig for dine klienter. Freelance sider er fantastiske for begyndere. Det er en fantastisk mulighed for at opbygge din portefølje, inden du ansøger om en job i et firma.

Men freelancing kan også være kompliceret. Disse platforme kan øge skatterne og endda fjerne dig fra platformen. Det skyldes måden, hvorpå deres algoritmer fungerer. Derfor skal du sørge for at oprette profiler på et par af disse freelance platforme.

Opret din egen hjemmeside

Opret din egen hjemmeside, hvis du ikke ønsker at være afhængig af freelance platforme. Selvom dette vil tage lidt tid og hjælp fra andre udviklere, er det det bedste valg. Dette giver dig mulighed for at tilbyde tjenester til kunder over hele verden. Du opbygger tillid, og klienter betragter dig som en professionel freelancer. Brug platforme til at få kunder, men behold dem for dig selv på din hjemmeside.

Tilføj anbefalinger til din hjemmeside. Dette vil øge konverteringerne. Send dine klienter til din hjemmeside fra din freelance profil. Din professionelle hjemmeside vil adskille dig fra konkurrenterne. Det vil også forbedre dine chancer for at fastholde kunder.

Start freelancing

Du vil kun sælge dine tjenester, hvis du er sikker på dine evner. Desværre kommer dette tidspunkt aldrig. Men at opnå erfaring og lære mere vil gøre dig mere selvsikker. Dine tjenester vil være til gavn for klienter, der mangler programmeringsfærdigheder eller har begrænset tid. De fleste klienter foretrækker at outsource komplekst arbejde, så de kan fokusere på resultaterne.

Python projekter findes i forskellige sværhedsgrader. Der er enkle opgaver til Kr. 70, som du kan fuldføre på 5 minutter. Der er også komplekse projekter, der tager måneder. Disse opgaver kan koste fra Kr. 681 til Kr. 6,800.

Her er et par tips.

 • Vælg 3 projekter at starte med. Sørg for, at de er inden for dit erfarings og vidensområde. Normalt ligger disse projekter i prisklassen Kr. 70 til Kr. 340.
 • Skriv ned, hvilken vej du vil gå. Husk på de projekter, du lige har valgt. Det kan være data science, web scraping, applikationsudvikling og scripting.

Afslutning

Freelancing som Python udvikler kræver dedikation og tålmodighed. Hvis du er nybegynder, skal du tage dig tid til at lære og få noget erfaring. Når du har det, kan du begynde at freelancere.

Lykkeligvis er der mange sider, der kan hjælpe dig med din freelance karriere. Fiverr og Upwork er blot nogle af dem. Når du har fået nok erfaring, kan du oprette din egen hjemmeside og tilbyde tjenester der. Udvikl din egen freelance virksomhed.

You may also like

Icon call to action

For developers

Let us help you land a long-term job with some of the world's most exciting companies. Get ready for your dream career - it all starts here!

arrow right

Access talent

Arrow slide
arrow rightArrow slide