Hiring & Retention

Uurtarieven versus vaste prijzen voor het inhuren van Flutter ontwikkelaars

Twijfelt u tussen vaste prijzen en uurtarieven bij het inhuren van Flutter-ontwikkelaars? Begrijp de kosten, voordelen en factoren die van invloed zijn op de tarieven van ontwikkelaars in verschillende regio's. Ontdek welk model het beste bij uw bedrijf past en verbeter zo de kostenefficiëntie en productiviteit.

Juli 9, 2023

4 minuut

a man

Uurtarieven versus vaste prijzen voor het inhuren van Flutter ontwikkelaars

Three businessmen and colleagues, working in the office, looking at their computers, developing and working on a bright day.

Er is een verschil in prijsstelling als het gaat om het inhuren van een Flutter ontwikkelaar. Het uurtarief is afhankelijk van de duur van het werk van uw ontwikkelaar, wat betekent dat ze een bepaald bedrag per uur betaald krijgen. Het uurtarief kan variëren van $10 tot $80 in de Verenigde Staten en van $3 tot $10 in India.

Vaste prijzen daarentegen zijn, zoals de naam al zegt, een vast bedrag dat is bepaald voor die functie op maandelijkse of jaarlijkse basis. Dit kan variëren van $110.000 tot $130.000 in de Verenigde Staten en van $6000 tot $21.400 per jaar in India.

Welke van de twee is voordeliger voor uw bedrijf, en wat zijn de verschillen tussen uurtarieven en vaste prijzen voor het inhuren van Flutter ontwikkelaars? Laten we erachter komen!

Wat is het uurtarief voor een Flutter ontwikkelaar?

Het opstellen van een budget voor het inhuren van een Flutter ontwikkelaar hangt af van een aantal factoren, zoals:

 • De geografische positie van de ontwikkelaar;
 • De ervaring en vaardigheidsniveau van de ontwikkelaar;
 • De complexiteit van de app (categorisatie, ontwerp, onderhoud, backend ontwikkeling);
 • Het betrokkenheidsmodel.

Elke factor draagt in gelijke mate bij aan de totale prijs, wat betekent dat u bijvoorbeeld niet alleen naar de geografische positie van uw ontwikkelaar kunt kijken en niet naar het ervaringsniveau. Dit betekent dat als u op zoek bent naar een Flutter ontwikkelaar in de Verenigde Staten, een junior ontwikkelaar u $39 per uur kan kosten, terwijl een senior u $60 kan kosten, bijna twee keer zoveel.

Zorg ervoor dat u antwoorden heeft op de volgende vragen om het uurtarief van uw Flutter ontwikkelaar te kennen, inclusief:

Waar huurt u uw ontwikkelaar in, vanuit uw eigen locatie of vanuit een andere? Wat is de complexiteit van uw app en welk vaardigheidsniveau heeft u nodig van uw ontwikkelaar? Welk soort betrokkenheidsmodel zoekt u?

Maak u geen zorgen als u overweldigd bent door deze vragen. Alle antwoorden en de benodigde hulp kunt u vinden in onze blog over factoren die van invloed zijn op de kosten van het inhuren van een Flutter ontwikkelaar!

Hoe dan ook, hier is de tabel met het gemiddelde uurtarief voor Flutter ontwikkelaars op basis van hun ervaringsniveau en geografische positie.

Niveau

Azië

Europa

Noord Amerika

Afrika

Junior Flutter ontwikkelaar

€7,1-€7,6

€8,0-€8,6

€10,8-€12,5 

€6,4-€7,0

Medior Flutter ontwikkelaar

€9,19-€9,7 

€9,7-€13,4 

€21,6-€22,7 

€7,5-€8,3

Senior Flutter ontwikkelaar

€59,6-€61,2 

€61,6-€67,2 

€64,9-€70,3

€19,5-€25,9

Wat is de vaste prijs voor een Flutter ontwikkelaar?

A young developer and programmer, sitting on the floor, with a white background, holding a laptop on his lap and smiling at the camera.

Vaste prijsstelling wordt meestal gebruikt om te verwijzen naar de afgesproken vaste prijsperiode die u als bedrijf bent overeengekomen met uw werknemer Flutter ontwikkelaar, op een vast bedrag (vaste prijs) op maandelijkse of jaarlijkse basis zoals vastgelegd in het contract.

Net als bij het vorige tarief, is de vaste prijs afhankelijk van de genoemde factoren voornamelijk de geografische positie van uw ontwikkelaar en hun ervaring. Hier is de inhoudsopgave die u inzicht zal geven in de ruwe cijfers van wat u jaarlijks kunt verwachten te bieden aan uw ontwikkelaar op basis van bepaalde factoren.

Niveau

Azië

Europa

Noord Amerika

Afrika

Junior Flutter ontwikkelaar

€14,520-€15,300

€15,300-197400

€21,800-€25,000 

€13,000-€14,200

Medior Flutter ontwikkelaar

€28,500-€19,650 

€19,600-€24,500 

€43,700-€45,900 

€15,300-€17,000

Senior Flutter ontwikkelaar

€120,000-€123,000

€123,700-€135,400 

€131,000-€142,000

€39,300-€524600

Het betrokkenheidsmodel beïnvloedt het tarief

Het betrokkenheidsmodel voor het inhuren van Flutter ontwikkelaars is gebaseerd op zes belangrijke onderdelen, waaronder:

 • Samenwerking
 • Consistentie
 • Controle
 • Kostenefficiëntie
 • Deskundigheid
 • Management

Op basis van deze zes kerncomponenten kunnen bedrijven Flutter ontwikkelaars inhuren volgens de volgende drie modellen.

 • Freelance model, ook wel bekend als het deeltijdmodel;
 • Outsourcing model;
 • In house/insourcing model.

Belangrijke onderdelen

Freelance model

Uitbestedingsmodel

In house/insourcing model

Samenwerking

Korte termijn

Langetermijn

Beide

Samenhang

Nee

Ja

Ja

Controle

Nee

Ja

Ja

Kost efficiëntie

Ja

Nee

Ja

Expertise

Ja

Ja

Ja

Beheer

Nee

Ja

Ja

Freelance VS Outsourcing VS In house

A man and a woman working at the office together. Colleagues working on their computers, showing each other codes, and helping one another on a work day.

Aangezien het totale tarief van uw ontwikkelaar ook afhangt van het betrokkenheidsmodel, werpen we hier snel een blik op de basisverschillen tussen deze drie modellen.

Freelance model

Het freelance model kan ook wel een deeltijdmodel worden genoemd, wat betekent dat u een ontwikkelaar inhuurt voor een paar uur per dag. U bespaart geld omdat u hen alleen betaalt voor de taak die u hen toewijst.

U kunt Flutter freelance ontwikkelaars vinden op verschillende platforms zoals LinkedIn, Upwork, Fiverr en andere websites. Echter, omdat er niemand is die garant staat voor kwaliteit en tijdige levering behalve de beloften van de freelancer, kan dit behoorlijk riskant zijn.

Voordelen:

 • Budgetvriendelijk en probleemloos;
 • Huurt ze in zoals u wilt tegen een vaste prijs of op uurbasis;
 • Veel ontwikkelaars zijn wereldwijd beschikbaar.

Nadelen:

 • Geen toezicht dus geen deadline en kwaliteitsgarantie;
 • Communicatie en coördinatie kunnen uitdagend zijn.

Outsourcing model

Outsourcing is een model waarbij een bedrijf een externe partij inhuurt om bepaalde projecten af te ronden, taken uit te voeren en benodigde diensten voor uw bedrijf te leveren.

In zo'n situatie kunt u geld besparen omdat u alleen betaalt voor de gewerkte uren, en dergelijke ontwikkelaars hebben praktijkervaring met Futter cross platform app ontwikkeling. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over de beveiliging, kwaliteit en hoge prestaties van de app in overeenstemming met de overeenkomst.

Het enige nadeel is dat communicatie en controle ook moeilijk kunnen zijn, aangezien het team zich niet op uw kantoor of in de buurt bevindt.

Voordelen:

 • Budgetvriendelijk model;
 • Snellere time to market;
 • Hoge betrokkenheid bij een team van professionals;
 • Toegang tot een gevarieerd arbeidsaanbod.

Nadelen:

 • Communicatie kan wat moeilijk zijn.

In house model

Het in house model of insourcing betekent dat u een ontwikkelaar inhuurt om taken, activiteiten en werkzaamheden binnen uw bedrijf uit te voeren. Het is een uitstekende optie als u wilt dat ze op uw locatie en onder uw toezicht werken. U kunt ze vinden op vacaturewebsites zoals Indeed.

Het inhuren van fulltime Flutter ontwikkelaars is echter een kostbare keuze. Omdat u maandelijks een salaris en andere wettelijke vergoedingen moet betalen, zelfs nadat het project is voltooid, of u moet ze trainen om voor verschillende projecten te worden ingezet.

De kosten van uitbesteding versus in house inhuren voor Flutter ontwikkeling kunnen sterk variëren, dus zorg ervoor dat u controleert welke het beste bij u, uw bedrijf en uw behoeften past.

Voordelen:

 • Volledige controle over het ontwikkelingsproces;
 • Goede communicatie;
 • Efficiënte ontwikkelingen betere eindresultaten.

Nadelen:

 • Niet zo budgetvriendelijke optie;

Conclusie

Bij het inhuren van een Flutter ontwikkelaar zijn er een paar cruciale zaken die u moet weten en bepalen. Een daarvan is de prijs die u moet instellen om uw gekozen ontwikkelaar te betalen. Veel mensen raken hier verward over, vooral als het gaat om uurtarieven versus vaste prijzen.

Deze blog legt alles uit! Beide modellen zijn ook afhankelijk van andere factoren, zoals de locatie van de ontwikkelaar en hun vaardigheden, die hierboven worden genoemd en uitgelegd. Nadat u het artikel hebt gelezen, zult u een duidelijk en uitgebreid begrip hebben van welk model het beste is voor u en uw bedrijf!

You may also like

Icon call to action

For developers

Let us help you land a long-term job with some of the world's most exciting companies. Get ready for your dream career - it all starts here!

arrow right

Access talent

Arrow slide
arrow rightArrow slide