Hiring & Retention

Het beheren van externe Ruby on Rails ontwikkelaars: Effectieve tips voor succes

Bekijk deze 7 handige tips over het beheren van externe Ruby on Rails ontwikkelaars. Volg de gids en je zult een foutloos team binnen handbereik hebben.

Augustus 3, 2023

5 minuut

a man

Het beheren van externe Ruby on Rails ontwikkelaars: Effectieve tips voor succes

Vijf ontwikkelaars, collega's en collega's, lachend en samenwerkend op kantoor, op de laptop, en discussiërend over ontwikkelen.

Nadat de pandemie zich voordeed, begonnen veel bedrijven mogelijkheden voor thuiswerken aan te bieden. Een paar jaar later is deze vorm van werk net zo gebruikelijk geworden als werken op kantoor. Velen van hen bieden nog steeds thuiswerkopties aan, terwijl anderen alleen dit type werk impliceren.

Maar werken met zulke teams vereist specifieke strategieën. Het is anders dan werken met een kantoorteam. Dus als dit nieuw voor je is, begrijpen we je bezorgdheid. Hier zijn effectieve tips voor het beheren van externe Ruby on Rails ontwikkelaars.

Wat is thuiswerken?

Thuiswerken is de praktijk waarbij werknemers hun werk buiten kantoor doen. Dit betekent meestal werken vanuit huis, maar het kan ook een co-workingruimte of andere gedeelde locatie zijn. Het kan een privékantoor zijn, of een andere locatie dan het gebruikelijke kantoorpand of de campus. Thuiswerken is hetzelfde als werken vanuit huis.

Bijvoorbeeld, als de kantoren van je werkgever mijlenver weg zijn en je vanuit huis werkt, ben je een thuiswerker. In een omgeving voor thuiswerken gaat de werknemer niet naar een kantoorgebouw, maar gaat ook niet naar een magazijn of andere centrale locatie.

Dus als je een Ruby on Rails ontwikkelaar wilt inhuren om op afstand te werken, kan dat. Het werk van ontwikkelaars leent zich goed voor thuiswerken. Maar sommige andere functies vereisen werk op kantoor. Hieronder vallen receptionisten, kantoormedewerkers, postkamermedewerkers en vele anderen.

Hoeveel uur werken externe ontwikkelaars?

Wat betreft werktijden, zijn de contracten voor externe werknemers hetzelfde als voor kantoormedewerkers. Ze kunnen fulltime banen van 8 uur per dag hebben, of parttime banen van 4 uur per dag.

Het beheren van externe Ruby on Rails ontwikkelaars: Effectieve tips voor succes

 Zes collega's, drie vrouwen en drie mannen, werken samen op je kantoor, ontwikkelen en schrijven op hun laptops naast koffiemokken en notitieboekjes.

Nu we hebben uitgelegd wat externe werknemers zijn, laten we eens kijken hoe je ze kunt beheren. Hier zijn de top 7 effectieve tips voor het beheren van externe Ruby on Rails ontwikkelaars.

1. Zorg voor een grondig plan

Voordat je een Ruby on Rails ontwikkelaar inhuurt voor het project, moet je een grondig plan hebben. Je moet weten hoeveel tijd dit project nodig heeft. Welke teams en ontwikkelaars zijn nodig? Wat is het budget, de omvang en de deadline van het project?

Als je het budget niet bepaalt, loop je het risico te veel geld uit te geven. Je kunt jouw tijd en de tijd van de ontwikkelaar verspillen. Dit kan leiden tot veel frustratie voor jou en iedereen die bij het project betrokken is. Dus doe je onderzoek. Besteed wat meer tijd aan planning. Stel je doelen en resultaten duidelijk vast en je zult op de lange termijn tijd en geld besparen.

2. Communicatie is de sleutel

Het belangrijkste voor een remote team is communicatie. Wanneer medewerkers zich in verschillende tijdzones bevinden, is er een gebrek aan communicatie. Zorg ervoor dat je een duidelijk plan hebt. Heb een georganiseerde workflow en zorg ervoor dat elk teamlid op de hoogte is van alles.

Doe dit door een videogesprek te voeren. Bij tekstberichten kan je toon de boodschap niet exact overbrengen. Videogesprekken hebben een persoonlijke touch. Gewone gesprekken zijn meer technisch zonder emotionele betrokkenheid.

Wees open en eerlijk over je verwachtingen. Stel vroeg doelen en wees nauwkeurig met je deadlines. Je verspilt tijd en geld als je de projectvereisten wijzigt. Zorg er ook voor dat je regelmatig incheckt bij je RoR remote ontwikkelaars. Dit houdt beide partijen op dezelfde pagina en helpt bij het beheren van wederzijdse verwachtingen.

Last but not least, geef ze feedback. Constructieve feedback die op tijd wordt gegeven, kan het project verbeteren. Maar het kan ook je relatie met ontwikkelaars verbeteren. Als er iets licht mis is maar de prestaties van het uiteindelijke product niet beïnvloedt, maak je er dan niet druk om. De ontwikkelaar waarmee je samenwerkt, zal ongetwijfeld je aanpassingsvermogen waarderen.

3. Bied de nodige projectmanagementtools aan

Het gebruik van de juiste technologieën zal het werk van je remote medewerkers veel gemakkelijker maken. Maar ook dat van jou. Tools zoals Trello, Zoom en Slack kunnen je helpen om je workflow efficiënter te organiseren.

Laten we eens kijken naar enkele van de beste projectmanagementtools voor je RoR ontwikkelaars.

 • Slack is het meest populaire platform onder ontwikkelaars. Het is een zeer populaire communicatieplatform tussen teams. Het is geweldig voor het opzetten van verschillende kanalen. Maar ook specifieke locaties voor je team om met elkaar te communiceren en te verbinden. Je kunt zelfs met één collega praten zonder het hele team erbij te betrekken. Gebruik gewoon directe berichten en privékanalen. Het beste is dat het compatibel is met Windows, macOS, iOS en Android.

 • GitHub is een ander populair platform onder ontwikkelaars. Het is een platform voor gratis codehosting. Het biedt team samenwerking en versiebeheer. Je kunt de code van je app hosten, code beoordelen en projecten beheren. Het is compatibel met zowel Windows als macOS.

 • Trello is een van de meest eenvoudige en gratis projectmanagementtools. Het is geweldig voor het beheren van remote teams. Het stelt je in staat om borden voor verschillende projecten te maken en taken te beheren met lijsten en kaarten. Je kunt beschrijvingen toevoegen, taken toewijzen en communiceren via opmerkingen met je teamleden. Het is toegankelijk voor zowel iOS als Android.

4. Maak gebruik van verschillende tijdzones

Een competente remote software ontwikkelingsteam is onafhankelijk. Ze begrijpen hoe ze het werk moeten beheren en afronden. Maar soms kan tijdbeheer een uitdaging zijn. Maar het is aan jou om te beslissen of het een probleem of een voordeel moet zijn.

Bereik efficiëntie door ontwikkelaars verschillende aspecten van het project te laten oppakken. Als de tijdzone van je ontwikkelaar voorloopt op die van jou, heb je tijd om het werk te analyseren. En zo op dezelfde dag feedback en opmerkingen te geven. Als je voorloopt op de tijdzone van je ontwikkelaar, heb je voldoende tijd om alles voor te bereiden voor de volgende dag!

5. Planning vooraf

Planning kan uitdagend zijn voor remote teams. Het tijdsverschil kan aanzienlijk zijn. Vooral als je vanuit de VS werkt en je team zich ergens in Europa bevindt. Nog grotere uitdagingen kunnen zich voordoen als je kantoor in Silicon Valley is met een hoofdkantoor in India.

Flexibele uren en overlappende schema's kunnen hierbij helpen. Het is dus altijd een goed idee om alles vooraf te plannen. Of het nu gaat om een informeel gesprek, het delen van updates of een nieuwe taak. Praat met je RoR-ontwikkelaars en plan samen vooraf.

6. Omarm conflicten

Conflicten zijn een normaal en noodzakelijk onderdeel van elk bedrijf. En ze ontstaan meestal door een gebrek aan communicatie. Zorg ervoor dat je mogelijke conflicten minimaliseert door duidelijk te zijn over:

 • Tijdslijnen
 • Projectomvang
 • Betalingsdata

Eerlijkheid en respect staan altijd op de eerste plaats. Er is geen reden tot paniek als er een probleem ontstaat. Als je het niet eens kunt worden met je RoR ontwikkelaar, vraag dan iemand die je vertrouwt om in te grijpen. Zij kunnen helpen bij het oplossen van de situatie. Waarschijnlijk ben je te emotioneel betrokken om de dingen helder te kunnen zien zoals ze zijn.

7. Beloon je RoR ontwikkelaars

Mooie woorden kunnen iemands dag goedmaken. Onthoud dat we allemaal ons best doen. Vergeet niet je personeel te feliciteren aan het einde van elke vergadering. Maar feliciteer ook wanneer een bepaalde taak is voltooid of een probleem is opgelost. Zorg ervoor dat je uitdrukt wat je waardeert aan de voortgang van het project. Constructieve feedback zal hen geruststellen dat ze op de juiste weg zijn.

Afgezien daarvan, onderschat niet het belang van kleine beloningen. Toon je dankbaarheid door je personeel cadeaus te sturen. Dit kunnen T-shirts, mokken en badges zijn. Zet je bedrijfsembleem erop. Bonussen zijn een andere manier om de moraal in je team te versterken. Wanneer de moraal hoog is, werken werknemers harder en beter dan ooit tevoren. Beschouw de bonussen als een investering in het project. Maar ook als een manier om je dankbaarheid aan de ontwikkelaars te uiten.

Hoe vind je de juiste Ruby on Rails ontwikkelaar

Acht collega's, collega's die samenwerken op kantoor, kijken naar hun laptops rond de bruine tafel met koffiemokken erop.

Als je de juiste Ruby on Rails ontwikkelaar wilt vinden, moet je weten waar je moet zoeken. Meestal zitten freelance platforms vol professionals. Je kunt er ook fulltime werknemers vinden. Hier zijn platforms waar je kunt kijken:

 • LinkedIn
 • Freelancer
 • Fiverr
 • Upwork
 • PeoplePerHour

Als je dit proces te ingewikkeld vindt, maak je geen zorgen. Teamcubate kan je helpen. Dit soort werving is stressvrij. Het hele wervingsproces ligt bij ons. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen. Je zult binnen enkele dagen je beste RoR ontwikkelaar hebben voor de beste mogelijke prijs.

Maar als je besluit om het zelf te doen, staan we ook voor je klaar. Bekijk onze gids voor het navigeren van het wervingsproces om je ervaring te vergemakkelijken.

Tot slot

Zodra je je team op zijn plaats hebt, moet je weten hoe je ze kunt begeleiden. Hoewel dit het gemakkelijkere deel is, kunnen er problemen ontstaan. Maar nu zal het beheren van externe Ruby on Rails ontwikkelaars met behulp van deze tips gemakkelijk zijn. Het enige wat je hoeft te doen, is ze volgen.

You may also like

Icon call to action

For developers

Let us help you land a long-term job with some of the world's most exciting companies. Get ready for your dream career - it all starts here!

arrow right

Access talent

Arrow slide
arrow rightArrow slide