Hiring & Retention

Beheer van Remote Ruby on Rails-ontwikkelaars: Effectieve Tips voor Succes

Bekijk deze 7 tips voor het beheren van Remote Ruby on Rails-ontwikkelaars. Volg de gids en je zult een perfect team hebben.

23 mei 2024.

5 minuten

a man

Beheer van Remote Ruby on Rails-ontwikkelaars: Effectieve Tips voor Succes

Een groep collega's staat rond een laptop te kijken naar iets dat hen wordt getoond.

Sinds de pandemie hebben veel bedrijven de mogelijkheid van thuiswerken geïntroduceerd. Enkele jaren later is deze vorm van werken net zo gangbaar als werken op kantoor. Velen bieden nog steeds de optie om vanuit huis te werken, terwijl anderen uitsluitend deze werkformulier voorzien.

Echter, het werken met dergelijke teams vereist eigen strategieën. Het verschilt van samenwerken in een kantoorteam. Als u nieuw bent in dit veld, begrijpen we uw bezorgdheid. Hier zijn enkele effectieve tips voor het beheer van remote Ruby on Rails-ontwikkelaars.

#Wat is Thuiswerken?

Thuiswerken is de praktijk waarbij werknemers hun werk buiten het kantoor verrichten. Dit betekende gewoonlijk vanuit huis werken. Het kan echter ook een coworkingruimte of een andere gedeelde locatie zijn. Het kan een privékantoor zijn of elke plek die niet het gebruikelijke bedrijfsgebouw of de campus is. Thuiswerken is hetzelfde als werken op afstand.

Bijvoorbeeld: De kantoren van uw werkgever zijn mijlenver weg, en u verricht uw werk vanuit huis. U bent een thuiswerker. In een omgeving van thuiswerken gaat de werknemer niet naar een kantoorgebouw, maar ook niet naar een magazijn of een andere centrale locatie.

Dus, als u een Ruby on Rails ontwikkelaar voor thuiswerk wilt inhuren, kunt u dat doen. De banen van ontwikkelaars zijn geschikt voor thuiswerk. Sommige andere banen vereisen echter aanwezigheid op kantoor, waaronder receptiemedewerkers, kantoorassistenten, postmedewerkers en vele anderen.

Hoeveel Uren Werken Remote Ontwikkelaars?

Wat betreft de werkuren, de contracten voor thuiswerkers zijn hetzelfde als voor kantoorwerkers. Ze kunnen voltijds werken met 8 uur per dag of deeltijds met 4 uur per dag.

Beheer van Remote Ruby on Rails-ontwikkelaars: Effectieve Tips voor Succes

Zes werknemers werken samen op kantoor, typend op hun laptops naast koffiemokken en notitieblokken.

Nu we hebben uitgelegd wat remote werkers zijn, laten we eens kijken hoe je ze kunt beheren. Hier zijn de zeven meest effectieve tips voor het beheer van remote ontwikkelaars voor Ruby on Rails.

1. Maak een Gedetailleerd Plan

Voordat je een Ruby on Rails-ontwikkelaar voor je project inhuurt, moet je een gedetailleerd plan hebben. Je moet weten hoeveel tijd dit project in beslag zal nemen. Welke teams en ontwikkelaars zijn nodig? Wat is het budget, de omvang en de deadline van het project?

Als je het budget niet vaststelt, kun je uiteindelijk te veel geld uitgeven. Je zou jouw tijd en de tijd van je ontwikkelaars kunnen verspillen. Dit kan leiden tot veel frustratie bij jou en alle anderen die bij het project betrokken zijn. Dus, doe onderzoek. Neem wat extra tijd voor de planning. Stel je doelen en deliverables duidelijk vast, en je zult op de lange termijn tijd en geld besparen.

2. Communicatie is de Sleutel

Communicatie is het allerbelangrijkste voor een remote team. Als de medewerkers zich in verschillende tijdzones bevinden, kan er een gebrek aan communicatie zijn. Zorg ervoor dat je een duidelijk plan hebt. Heb een georganiseerde workflow en zorg ervoor dat elk teamlid van alles op de hoogte is.

Doe dit door een video-oproep te houden. Bij een SMS kan jouw toon niet precies de boodschap overbrengen. Video-oproepen hebben een persoonlijke toets. De regelmatige gesprekken zijn technischer en zonder emotionele noot.

Wees open en eerlijk over je verwachtingen. Stel vroegtijdig doelen en wees precies met je deadlines. Je zult tijd en geld verspillen als je de projectvereisten wijzigt. Zorg ook dat je regelmatige check-ins met je remote RoR-ontwikkelaars hebt. Dit houdt beide partijen op de hoogte en helpt wederzijdse verwachtingen te beheren.

Tot slot, geef ze feedback. Constructieve feedback, tijdig gegeven, kan het project verbeteren. Maar het kan ook je relatie met de ontwikkelaars verbeteren. Als iets licht mis is, maar de prestaties van het eindproduct niet beïnvloedt, maak je dan geen zorgen. De ontwikkelaar waarmee je samenwerkt, zal ongetwijfeld je aanpassingsvermogen waarderen.

3. Zorg voor de Nodige Projectmanagementtools

Het gebruik van de juiste technologieën vergemakkelijkt enorm het werk van je remote medewerkers. Maar ook dat van jou. Tools zoals Trello, Zoom en Slack kunnen je helpen je workflow efficiënter te maken.

Laten we enkele van de beste projectmanagementtools voor je RoR-ontwikkelaars bekijken:

 • Slack is het populairste platform onder ontwikkelaars. Het is een zeer populaire communicatieplatform tussen teams. Het is uitstekend geschikt voor het instellen van verschillende kanalen, maar ook specifieke plaatsen waar je team kan interageren en verbinden. Je kunt zelfs met een collega spreken zonder het hele team te betrekken. Gebruik gewoon directe berichten en privékanalen. Het beste deel is dat het compatibel is met Windows, macOS, iOS en Android.
 • GitHub is een ander populair platform onder ontwikkelaars. Het is een platform voor gratis code-hosting. Het maakt teamwork en versiebeheer mogelijk. Je kunt de code van je app hosten, code beoordelen en projecten beheren. Het is compatibel met Windows en macOS.
 • Trello is een van de meest basale en gratis projectmanagementtools. Het is geweldig voor het beheren van remote teams. Het stelt je in staat om borden voor verschillende projecten te creëren en taken te beheren met lijsten en kaarten. Je kunt beschrijvingen toevoegen, taken toewijzen, en via commentaren met je teamleden interageren. Het is toegankelijk voor zowel iOS als Android.

4. Benut Verschillende Tijdzones

Een competent remote softwareontwikkelingsteam is zelfstandig. Ze weten hoe ze het werk moeten beheren en afronden. Soms kan tijdmanagement echter een uitdaging zijn. Maar het is aan jou om te beslissen of dit een probleem of een voordeel is. Bereik efficiëntie door ontwikkelaars verschillende aspecten van het project te laten overnemen. Als de tijdzone van je ontwikkelaar vóór die van jou is, heb je tijd om het werk te analyseren en dezelfde dag nog feedback en opmerkingen te geven. Als je in een tijdzone voor je ontwikkelaar bent, heb je genoeg tijd om alles voor de volgende dag voor te bereiden!

5. Plan Vooruit

Plannen kan een uitdaging zijn voor remote teams. Het tijdsverschil kan aanzienlijk zijn, vooral als je vanuit de VS werkt en je team zich in Europa bevindt. Nog grotere uitdagingen kunnen ontstaan als je kantoor in Silicon Valley is en je vestigingen in India hebt. Flexibele werktijden en overlappende schema's kunnen hierbij helpen. Daarom is het altijd een goed idee om alles tijdig te plannen, of het nu gaat om een informele oproep om updates te delen of om een nieuwe taak vast te stellen. Bespreek en plan vooruit met je RoR-ontwikkelaars.

6. Accepteer Conflicten

Conflicten zijn een normaal en noodzakelijk onderdeel van elk bedrijf en treden meestal op bij gebreken in communicatie. Minimaliseer potentiële conflicten door nauwkeurig vast te leggen:

 • Tijdschema's
 • Projectomvang
 • Betalingstermijnen

Eerlijkheid en respect staan altijd voorop. Er is geen reden voor paniek als er een probleem ontstaat. Als je het niet eens kunt worden met je RoR-ontwikkelaar, vraag dan een vertrouwenspersoon om hulp. Deze kan helpen bij het oplossen van het probleem. Waarschijnlijk ben je te emotioneel betrokken om de situatie helder te zien.

7. Beloon Je RoR-Ontwikkelaars

Vriendelijke woorden kunnen de dag van iedereen opfleuren. Vergeet niet dat we allemaal ons best doen. Denk eraan om je personeel te prijzen aan het einde van elke vergadering, maar ook wanneer een specifieke taak is voltooid of een probleem is opgelost. Leg de nadruk op wat je bevalt aan de voortgang van het project. Constructieve feedback geeft hen het vertrouwen dat ze op de goede weg zijn.

Onderschat daarnaast niet het belang van kleine beloningen. Toon je dankbaarheid door je personeel geschenken te sturen, zoals T-shirts, mokken en badges. Zet je bedrijfslogo erop. Bonussen zijn een andere manier om de moraal van je team te verhogen. Met een hoge moraal werken medewerkers harder en beter dan ooit. Beschouw de bonussen als een investering in het project en tegelijkertijd als een manier om je waardering voor de ontwikkelaars uit te drukken.

Hoe Vind Je de Juiste Ruby on Rails-Ontwikkelaar

Acht werknemers werken samen op kantoor, kijken naar hun laptops rond een tafel met koffiekopjes.

Als je de juiste Ruby on Rails-ontwikkelaar wilt vinden, moet je weten waar je moet zoeken. Freelancer-platforms zitten vol met professionals. Daar kun je ook fulltime medewerkers vinden. Hier zijn enkele platforms waar je kunt zoeken:

 • LinkedIn
 • Freelancer
 • Fiverr
 • Upwork
 • PeoplePerHour

Als dit proces te ingewikkeld lijkt, maak je geen zorgen. Teamcubate kan je helpen. Deze vorm van aanwerving is stressvrij. Het gehele aanstellingsproces is onze verantwoordelijkheid. Je hoeft alleen maar contact met ons op te nemen. Binnen enkele dagen heb je je beste RoR-ontwikkelaar voor de best mogelijke prijs.

Als je besluit het zelf te doen, zijn we hier ook om te helpen. Bekijk onze gids voor het navigeren door het aanstellingsproces om je ervaring te vereenvoudigen.

Conclusie

Zodra je je team hebt samengesteld, moet je weten hoe je het moet leiden. Hoewel dit het eenvoudigere deel lijkt, kunnen er problemen ontstaan. Maar met deze tips zal het beheer van remote ontwikkelaars voor Ruby on Rails eenvoudig zijn. Je hoeft ze alleen maar te volgen.

You may also like

Icon call to action

For developers

Let us help you land a long-term job with some of the world's most exciting companies. Get ready for your dream career - it all starts here!

arrow right

Access talent

Arrow slide
arrow rightArrow slide